I po meni....jednostavno veliki promasaj.Definitvo je bolja opcija Tele2
evo jutros vidim na jumbo posteru Tomato izašo sa cijenom 0,48kn/min.
Valjda im je ovo reakcija na Teletovu Knockout tarifu. Nisam mogao na njihovom webu provjeriti jer im web ne radi, tako da ne znam ništa više.
Moje je mišljenje da je Tomato veliki Vipov promašaj.
Zaboravih nadodati: TREBALI SU KOMUNICIRATI U TOM OGLASU: UŠTEDA OD 2% ZAJAMČENA!!!!! he, he...
Zadnji uredio Inovator : 24-05-2007 u 10:26
I po meni....jednostavno veliki promasaj.Definitvo je bolja opcija Tele2
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Zbog mogucnosti koristenja van RH i GPRS
ako nema placanja uspostave poziva,mogla bi biti prava stvar.
@RAUL
Ali bar ima signala u RHP
@Vepar
Ima uspostave poziva: 0,25 kn
--
. [Lejzermaster]
@Lejzermaster U mom gradu ga ima isto koliko i od Tomatakao i u veci RH osim u Zagrebu
Zadnji uredio RAUL : 24-05-2007 u 11:16
pa jer moguče sa tomatom platit parking u Zg? sori ako je pitanje na krivom mjestu ali nisam znao na brzinu gdje da ga postavim
Mislim da je Tomato samo za osnovne usluge, bez dodatnih "tričarija"
Tomato je samo za pricanje i sms i to samo na teritoriju RH
Tomato ima 30 sec obračunsku jedinicu i naplaćuje pozive na SZK.Nema roaminga, nema GPRS-a, nema MMS-a, mobiteli su u banani, web ne radi, potres je indoneziji....
Tele2 ima objektivno bolju ponudu.
A kaj je to s webom, zar si ijedna ozbiljna usluga u današnje vrijeme može dopustit da web ne radi tjednima, kakve su to gluposti.
s sad čekamo slijedeći odgovor tko će ponudit uslugu bez te uspostave poziva ...hehe... al u svakom slučaju drago mi je da tomato nije mrtav , što više konkurencije to bolje za nas!
I uspostava poziva 0.25![]()
Po čemu je onda bolja opcija VIP ili T-Mobile ili Tele2? Ajmo svi na Tomato.
Ah taj Tomato: antipatični VIP-ov stroj za ometanje konkurencije, stroj koji ne služi ničemu osim tomu i koji ne nudi nikakve usluge osim poziva i SMS-a. Totalno je transparentno da Tomato igra mizernu ulogu u VIP-ovoj zaradi.
Treba podržati operatera koji će u konačnici biti isti kao i prva dva (barem ga na to veže koncesijski ugovor). Ne, ja ne radim za Tele2 i nemam veze s njima.
ovo su valjda napravili samo zato da zadrže i ovo malo korisnika što imaju...
tele2 je tu i dalje u prednosti... tomato je trebao ponuditi isto to al bez nakanade poziva , e onda bi to bila druga priča ...al ovako ništa posebno što bi me zainteresiralo , kad već imam knock-out...
Ne može tu VIP puno izgubiti, čak i ako ukinu Tomato, te će korisnike prebaciti na VIPme i opet su na dobitku![]()
Bolji je jer možeš ga koristiti i u roamngu i to vrlo povoljno, primiti mms ako ti neko nešto pošalje, možeš preći na preplatu ako želiš neki cool mobitel, pa i ponovo se vratiti na prepaid nakon ugovora.... Mislim da to uopće nije diskutabilno, tomato nikada ne bi uzeo jer je ograničen.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
zanimljivo samo za sadasnje korisnike Tomata i one potpuno nezahtjevne.
neoprostive su mane naplacivanje poziva prema SZK i obracunska od 30 sek.
ostalo se jos i moze progutati,ali ovo ne.
bar da nije ova uspostava poziva,mozda bi i zainteresirali sire mase![]()
Stranice im opet rade, ali ja nigdje na njima ne vidim tih 48 lipa...![]()
Tele2 raste, ali jos treba rasti, znaju malo zaostat u razvojuNo, Tomato je stvarno beznacajan izbljuvak velikog operatera.
Tomato je zamišljen kao mamac za Tele2 koji dotični, naravno, nisu zagrizli ... prije bi se reklo obrnuto... a što se broja korisnika tiče sam Tomato se hvali sa 40.000 ... moš si mislit koliko ih onda stvarno ima ...
Nije ovo za mene ...
Bookmarks