Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 98

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Lumia 640 LTE
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.502
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Lejzermaster Pregledaj post
    Po cemu je bolja opcija tele2?
    Koliko sam ja skuzio iz oglasa iz novina, sve je isto samo ovi imaju lipu jeftinije.
    Po čemu je onda bolja opcija VIP ili T-Mobile ili Tele2? Ajmo svi na Tomato.

Ah taj Tomato: antipatični VIP-ov stroj za ometanje konkurencije, stroj koji ne služi ničemu osim tomu i koji ne nudi nikakve usluge osim poziva i SMS-a. Totalno je transparentno da Tomato igra mizernu ulogu u VIP-ovoj zaradi.

Treba podržati operatera koji će u konačnici biti isti kao i prva dva (barem ga na to veže koncesijski ugovor). Ne, ja ne radim za Tele2 i nemam veze s njima.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Toninjo Pregledaj post
    Po čemu je onda bolja opcija VIP ili T-Mobile ili Tele2? Ajmo svi na Tomato.

Ah taj Tomato: antipatični VIP-ov stroj za ometanje konkurencije, stroj koji ne služi ničemu osim tomu i koji ne nudi nikakve usluge osim poziva i SMS-a. Totalno je transparentno da Tomato igra mizernu ulogu u VIP-ovoj zaradi.

Treba podržati operatera koji će u konačnici biti isti kao i prva dva (barem ga na to veže koncesijski ugovor). Ne, ja ne radim za Tele2 i nemam veze s njima.
    Bolji je jer možeš ga koristiti i u roamngu i to vrlo povoljno, primiti mms ako ti neko nešto pošalje, možeš preći na preplatu ako želiš neki cool mobitel, pa i ponovo se vratiti na prepaid nakon ugovora.... Mislim da to uopće nije diskutabilno, tomato nikada ne bi uzeo jer je ograničen.
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Lumia 640 LTE
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.502
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats Pregledaj post
    Bolji je jer možeš ga koristiti i u roamngu i to vrlo povoljno, primiti mms ako ti neko nešto pošalje, možeš preći na preplatu ako želiš neki cool mobitel, pa i ponovo se vratiti na prepaid nakon ugovora.... Mislim da to uopće nije diskutabilno, tomato nikada ne bi uzeo jer je ograničen.
    To i kažem. A ono "ajmo svi na Tomato" je bilo, naravno, ironično. Po meni, Tele2 treba uspoređivati s VIP-om i T-Mobile-om, dok Tomato kruži kao mini-satelit oko ovih planeta.

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove