ma s diabolicom 53 MP 1.3 ćeš sigurno bit zadovoljan
Na modmymoto imas kolikogod hoces mp-ova i sw-ova. odi tamo i odaberi koji ti se sviđa samo pazi da pase tvom mobu.
p.s. moras se ragistrirat da bi mogao skidati sa stranice![]()
ma s diabolicom 53 MP 1.3 ćeš sigurno bit zadovoljan
|\/|0T0r0La
e ljudi hvala stavio sam si yuet_mod 2.2.1 opet i sad i sve ide hvala jos jednom uz vas sam se naucio i flashati i sve (osim TP)
Mess with best,die like a rest!!!
E550@V620 htio otkljucati i kad sam upalio u boot loader modu pisalo je 07.E1 i R376_g_0E.66.0BR. Citao sam tutoriale od malog davida i ostale na unlock-u i krenuo polako. Skinuo bootloader 07.D0 i flashao ga sa flashbackup 2.62 i krenuo napraviti posije toga backup a ono opet sto godina jer su rekli da ce biti za 3 minute. Kad sam ga upalio u boot modu pisalo je ovako 07.D0 i SW R364_g_0B.D1.09R. niti jedan flash R376 nije upalio sa rsd lite-om. Samo flash fail. Sad imam mob koji blinka na ekranu i mozes ga povezati u boot modu sa kablom ali nista od toga. Moze pomoc da ga vratim u zive?
Ozarena lica javljam da nema problema jer sam je otkljucao! Ludnica jebote, e!
Zadnji uredio Sator : 11-05-2007 u 23:08
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Kako otključati motorolu e1000 i v525 ?
Zadnji uredio Inovator : 24-05-2007 u 09:27
Pitanje:Nasao sam negdje na forumu program preko kojeg mozes prek kabla dekodirat Motorolu u mom slucaju L6 i V3,jeli tko probao?Jel postoji neki rizik?
Per@
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Ja sam skinul P2K Easy tool v3.7,dok sam radio u servisu sef je uvijek morao nositi negdje drugdje ove novije motorole jer su se morale busiti, onda je nabavil jedan program,vrlo slican ovome,brijem da je cak identican,mozda starija verzija i dekodiral bez problema v525 ak se dobro sjecam.Za rizik pitam nekoga iz osobnog iskustva, ja sam flesiranjem prije par godina unistil novi M35i,tak da sad pusem i na hladno.
Per@
Pozdrav!
Evo, nakon pretraživanja i posjeta stranice Blue devila, ostao sam malo zbunjen.
Naime, imam v3i lockanu na VIP, pa ako bi netko bio toliko dobar da mi ukratko objasni kako je unlockati. Skinuo sam p2k driver ali ga nemogu otvoriti.
hvala![]()
Stari, kak si?!?
Spoji motorolu i onda kad te pita za driver pokaži di su driveri
Ako su driveri kompresirani, naprije ih raspakiraj
Kad te pita dali da windows traži drivere ti stisni, No, not now
i onda usmjeri windowse di su driveri
Jedno pitanje:ti driver su da bas instalira motorolu kao mobitel,jer kad se instalira phone tools onda ti da drivere kao da je modem,ili je svejedno
Per@
bok ljudi!
evo, zanima me otkljucavanje motorole l2, koristio sam opciju search ali mi nista konkretno nije izbacilo...sad...procito sam one metode oko vxxx serija
ali dali ko zna za motorolu l2
hvala
evo ljudi...znaci danas u jutro nisam znao nista o testpointevima i nista od svega toga a nakon 2 sata istraživanja uspio sam UNLOCKATI MOTOROLU L2
hehehe ponosan sam na sebe...hahaha a da ste samo vidili alat s kojim sam radio
niti sam imo torx 6, niti sam imo brusilicu, niti lemilicu, sve homemade loool
Može li mi netko pomoći kako da otključam Motorolu V235 kupljenu u T-mobilu.Molim ako postoji UNLOCK Code.Hvala. IMEI JE: 359812002148182.Hitno mi je-Hvala![]()
ništa od koda, nažalost
Postoji li mogucnost unlocka Motorole MOTOFONE F3 ukucavanjem kodova.
Na Tele2 je kodiran.
Unaprijed hvala.
ne postoji, osim ako kupiš kod kod operatera
di mogu skinut flash backup?
Evo da javim da sam uspio unlockat V3,bilo je 5 minuta straha ali isplatilo se...
Pitanjereko ovog P2K Easy Toola se nemoze unlockat L6,problem je u BootLoaderu,Easy tool dekodira to 80A0,a ja imam 80D0,treba neki testpoint,jel to ono kaj treba busit ili postoji neka caka,mozda.....
Zadnji uredio Inovator : 12-06-2007 u 17:30
Per@
busiti trebas.
Ok,jel ima kako i na koji nacin se to radi,malo sam trazio ali nisam nista nasao,mozda na nekoj odredenoj stranici?
Jos sam nov pa....
Per@
jel može pomoć?
pokušavam dekodirat svoju motrolu v3 vec mjesec dana.
glavnu stvar nisam shvatio...jel je mogu dekodirat bez testpointa?
Možeš,mislim ja jesam,moja je RAZR V3,ona prva,preko kabla samo ti je bitno koji bootloader imaš,i pratiš upute,preko P2K Easy Toolsa,imaš za skinuti u Superthreadu ja mislim
Per@
Bookmarks