ja imam motorolu v3i, pa me zanima kako da je otkljucam (ako moze softverski bez testpointa) ?
[QUOTE=merlin10;555976]Cijena je Ok, a kakav ti je uređaj? I kakav će ti bit support za pola godine do godinu dana? DOBRO se propitaj na Netu o onim osobama koje su ovaj box napravile?
Tek toliko!!!
Pozdrav!
Poznato ime iz UBL teama je RASKAL koji je i u JAF timu(koji radi dobro)...Šta misliš jeli to dovoljna preporuka?!Tu je još i Manole,Zulea i Dani...
Zadnji uredio goran124 : 18-04-2007 u 19:33
ja imam motorolu v3i, pa me zanima kako da je otkljucam (ako moze softverski bez testpointa) ?
e ovako... ja sam vidio hrpu postova o tome kako otkljucati motorolu razr v3 (pink)... Sutra dobivam jednu, ide samo na t-mobile, pa me zanima kako ju otkljucati (debrandirati - ako se tako kaze) da ide na sve mreze... posto sam pocetnik u radu s motorolama (radio sam sa onima starima motorolama (v150 i c450) preko p2k tools-a (prebacivao glazbu i slike)) molio bi nekoga tko stvarno zna da mi objasni korak po korak kako lijepo otkljucati v3... stvarno bi mu bio zahvalan, moram staroj napraviti mob da radi kako spada i da ga moze koristiti, a neda mi se davati sad nekom unlockeru 50-100kn, a tu sam stalno na forumu koji je tematski poprilicno vezan uz mobitele...
hvala svima...
Zadnji uredio Inovator : 19-04-2007 u 01:14
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
www.hackthev3.com
postoji i google osim ovog foruma za pretrazivanje
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Ajd hvala... trazio sam u googlu prije nego sam postao ovdje i nasao sam hrpu razlicitih stvari, al nije bas da su mi od pomoci...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
unlocking v360v without TP!
Postoji li ovako nesto za motorolu L6 ?
I recite da li netko zna, da li se moze bootloader (meni je na L6, 08.D0.) smanjiti na 08.A0. pa onda unlockat sa P2K easy tool 3.9. bez TP ?
E
da s p2k easy tools bi moral flashat s bootloaderom 08.A0 bilo bi najbolje da ti netko pošalje svoj backup
|\/|0T0r0La
Ima li netko backup?
E
Imam v360v i isao sam je otkljucati i pazite sad ovo otkljucana je ali od sad prima 098 kartice a 091 ne prima.ima tko kakvu ideju?inace koristio sam pk2 tools
jel si koristil moj tutor ili preko TP
|\/|0T0r0La
sigurno nisi poslije unlocka napravio ponovno repair PDS zone
|\/|0T0r0La
zdravo imam motorola razr v3 jer se to moze odkodirati hvala
naravno, konkretno za taj model imaš upute na početku ove teme.
Ey ljudi bok ja sam Marko imam 14 godina pa se ne bih znao bas flashati o to.jucer sam uspio otkljucati v3 sa p2k easy tools v3.9 a mi mozete objasniti sto jednostavnije kak otkljucati V360v ???molim vas da mi sto vise pojasnite![]()
ma bravo!
a sad iako imaš 14 god, možeš koristiti i search, da si to napravio našao bi ovo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38555
e puno hvala!!!
ludi flashao sam mob sa YuetMod_v2.2.1_V360_yuetblog.blogspot.com.sbf i onda sam ga opet flashao sa R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.shx i vise ne radi pa ako mi netko moze dat back up ili nesto skemijat da opet radi molim vas jer nemam bas previse iskustva.![]()
to s čim si flashao zadnje bbbmarko ti je samo za otključavanje motorole v360 a ne samostalni flash tako da nije ni čudo da ne radi mob
|\/|0T0r0La
A Koji Sw Moram Stavt Gore I Ako Je Moguće Da Mi Das Link
Mess with best,die like a rest!!!
Bookmarks