o da ako postoje
ali uvijek možeš kupit 2 od gigu![]()
Idu li u k550 m2 vece od 1gb?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
o da ako postoje
ali uvijek možeš kupit 2 od gigu![]()
Seriously?
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902166
a kaj je ovo?
pa onda naravno da ide...
Seriously?
Kako riješavate lošu vidljivost preko dana ? Danas je bas bilo suncano i morao sam stajati u sjeni ako sam htio nekoga nazvati ? Jer ima neka tema sa dobrim kontrastima koja ovo riješava ?
meni je sve ok kad mi je tema koja ima bijela slova. imam i moto L2 i koliko god da los bio ekran na suncu kod se, nemre bit losiji od motorole.... tam se fakat nis ne vidi....
hey, ljudovi....i ja sam postao danas sretan vlasnik k550i.....mogu reci da je super mobitel, nemam primjedbe, sve odgovara....)
kul baš mi drago
Seriously?
Evo i ja uzeo nakon k750@w800 dotični mob i stvarno je OK, iako imam par primjedbi u odnosu na prethodnika.
Npr. smeta me kod fotkanja kad postavim na 2 mpx ili 1 mpx da nema zooma, dok je na VGA modu zoom samo do 2.2x (kod k750 ide do 4x) i druga stvar koja me iritira je kad pišem poruku i kad hocu dobiti slovo sa iste tipke, npr. tipke 6 MNO, da mi nakon slova M, ponovno napiše M ili uopće ne odgovara na pritisak (tu mislim da bi se moglo raditi o softveru).
Inače softver je:
CXC1250669
R1KC001
070318
Savjet ??
neradi se o softwareu već držiš slučajno pritisnutu tipku kamere dok pišeš poruku!
Seriously?
meni se to sa slovima dogadalo jer nisam jos znala pisat, sad nakon 2tj nista, slova rade normalno![]()
Pa slušaj na mom w800i ide do 4x, zašto ti sebi ne stavio ovaj najnoviji softwer R1BC002(Taj ja koristim i sve super radi)...ILI AK TI SE NEDA TIME ZAJ****** stavi si noviji driver za kameru iako za taj tvoj softver neznam jel ima...znam za ovaj gore navedeni ima(ovaj koji ja koristim)!
hey, ljudovi....tamo pod ''Podešenja''->''Općenito'' ima opcija ''Nadogr. softvera''! jel netko upoznati s tim? jel onda ne moram preko kompa nadograđivat software, ili mogu odmah preko moba? sta se placa tu? edge/gprs-promet? koliko to trosi podataka??jel se isplati?
placas gprs/edge prijenos naravno.
To ti je manje-vise isto kao SEUS update na kompu (neke verzije firmwarea postoje samo za OTA update, ali to su uglavnom manje nadogradnje).
Naravno da placas GPRS promet, mob treba skinuti 4-6 MB podataka, pa ti sad racunaj koliko te to dodje.
oko 100kb ti je 5kn kod vipa , to bi te ispalo oko +/- 250kn .
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ma preko kompa , fakat je jednostavno i napravljeno za prosjećnog korisnika .
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ma daj imaš kabel... skini seus i rješeno...
Seriously?
dakle za sada 1 ozbiljan bug na k550i
kada se slučajno stisne sastrane tipka (do pola) kamere nerade slj. tipke:
navigacijska tipka u LIJEVO
BROJ 4, 6 i 0
šaljem im mail...
Seriously?
hmmm...pa nemoj stiskat tipku sa strane....hehehe.....=))
Bookmarks