Eto i ja uzeo ovaj mob i već mogu napisati nešto o njemu...
Za početak mob je dosta tanak i nije nespretan... Lijep dizajn sve u svemu... Prlja se... dijelovi oko ekrana i tipki su napravljeni od nekog glatkog materijala... Ostalo, mi se čini kao da će jednog dana biti izguljeno...
Tipke su pomalo tvrde no navikne se... Ja kad sam prvi put išao pisat poruku nisam znaoTreba navikavanja...
Mob kada se uključi pita oćeš normalan mod ili flight...
Kamera je i sami znate odlična za mobitel... 2 mega pixela af... ima i makro funkciju što je mene iznenadilo... evo malo slika s njega... Poklopac se teže otvara no kada se otvara ne zatvara se slučajno kao i suprotno...
slike sa mobitela:
makro
unutra slikano
vani
slušalice:
Stvarno je glupo okrenut utor za slušalice... da je žica prema dolje bilo bi praktičnije... ovako ti je dio kabla u džepu...
zvučnik:
Mob ima 2 zvučnika i ovaj iza nije loše kvalitete, označen crvenim...
Zvučnik gdje se čuje sugovornik ako je pojačan do kraja čuje se distorzija no riješi se stišavanjem...
Meni telefona je zanimljiv kao i kod svih sony ericssona... ekran je pun boja kao samsungovi tv-i
u meniu ima korisna funkcija zove se svjetiljka... možete je uključiti, isključiti, uključiti na 1min i SOS mod ako se zateknete na pustom otoku ili padnete s broda...
ima program face warp pa možete frkat face od prijatelja...
ako koga još nešto zanima neka pita...
Snimka moba:
http://www.youtube.com/watch?v=XURnfqZ04_8

Treba navikavanja... 

Odgovori uz citat
da stave u K550 sigurno cijena nebi bila 1200 kn
pa to im je veliki minus 
Bookmarks