Jel možda Sušanj pisal tekst?
Ako cete kojim slucajem citati casopis MojMoby za mjesec studeni (br 57), primjetiti cete S65 review u kojem se navodi kako S65 dolazi sa MMC karticom i kako ista viri kad se umetne...
To nije tocno jer S65 ima utor za RS-MMC kartice, a ne MMC i kad se umetne RS-MMC kartica ona ne viri iz mobitela.
Uglavnom, ovo sam htio ovdje napisati u sucaju da je to netko citao tko nije previse upucen, pa da mu to ne bi bio razlog zasto se ne odluci na kupovinu S65 modela (ako vec kupuje novi mob). S65 je stvarno jaaaako dobar mobitel za taj novac...
O nekim drugim nedostacima (ako se mogu tako nazvati) i prednostima citajte u odgovarajucim temama na ovom forumu gdje se vec dosta o tome pisalo.
p.s.
Poslao sam urednistvu navedenog casopisa mail s molbom da isprave te netocne navode u sljedecm broju; pa se nadajmo da ce to i uciniti![]()
Zadnji uredio Sljaka : 18-11-2004 u 22:33
maraschino - PTICICA
Jel možda Sušanj pisal tekst?
Nije prvi puta da Moby piše gluposti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a nije ni posljednji![]()
dobro, htio sam samo napomenuti u slucaju da se netko interesira za s65; pa procita taj tekst, a recimo navrati i na nas forum pa nek vidi da to nije tako..
maraschino - PTICICA
mojmoby sam prestao kupovati kad sam vidio da su i na istoj strani metnuli dvije razlićite informacije o istoj temi
Svakom se dešavaju gafovi, znamo i mi zabrljati, ali ovako nešto mislim da još nismo napravilikuc, kuc u drvo... da ne bi bilo
![]()
imamo i mi u BiH Mobih koji je poput Moby-a i valjaju gluposti svaki put................
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
svašta sam ja znao pročitati u moby-u - npr. neki telefoni koje sam ja testirao su u njihovim rukama imali neke čudesne funkcije za koje ni sam proizvođač ne zna...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a svaka začinjena recenzija ili tekst prodaju novine![]()
...meni je Mobil puno bolji,i po dizajnu i po informacijama...baš sam čitao 2 predzadnja izdanja Mobya i nisam zadovoljan viđenim...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kao što rekoh svima se dešavaju, ako ti se da nabaci mi neki PM s gafovima..![]()
Ti si tu naš došao zafrkavati ha? I još bi za Mobil pisao![]()
Ovo nije chataonica![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks