teksaški masakar motornom pilom 6/10
Ocekiavao sam da ce biti strasniji... fale one brze izmjene slika i scena... za bolji ugođaj...
teksaški masakar motornom pilom 6/10
Ocekiavao sam da ce biti strasniji... fale one brze izmjene slika i scena... za bolji ugođaj...
Thirteen - 7/10 ok film, nis posebno
Mi nismo andjeli 2 & 3 - srpske komedije, ok za pogledat 8/10
Big Nothing 8/10
Perfume-The Story Of A Murderer 7/10
School For Scoundrels 8/10
Stomp The Yard 8/10
We Are Marshall 7/10
bijeg iz alcatraza 10/10
shawshank redemption 10/10
2sonyck: wuaaaat? Samo 10 za Shawshank??
Bemti, jedini film na kojem sam se rasplakao![]()
(i ja imam srce)Meni je 12/10
2 filma u kojim mi je ostala knedla u grlu su život je lijep i zelena milja a shawshank je prica za sebe.
--------------------------dupli post-------------
nakon balboe još jedna legenda se vraća i to u krvavom stilu
http://www.aintitcool.com/node/32721
Jučer sam u kinu napokon pogledao 300 - Bitka kod Termopolija
Mislim da su već prije ljudi napisali podosta o njemu...
Moja ocjena: 9,5/10
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
crank (urzanje)
7/10
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
gledao white noise 2 the light 7/10
interesantan horor o duhovima al mi je kraj nekako glup i te gluposti o sotoni
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
"An inconvenient truth"
Dokumentarac o globalnom zatopljenju; gledan kroz predavanja ex-potpredsjednika USA Ala Gorea; poprilicno efikasno realiziran. Cudilo me kako drzi dobro predavanje, a onda saznajemo da putuje svijetom i podize svijest ljudima o problemu CO2 i ostalih stetnih cimbenika; odrzao ih je preko 1000.
Ipak potkrade mu se (namjerno; to je ok) bockanje Busha i njegove administracije, kao i prisjecanje na laziranje izbora u Floridi kao digresija. No, sve je to u redu; pokazuje kako uopce nema svijesti o tome sto ce se dogoditi, a prezentirane cinjenice zbilja zaprepascuju..
Ocjena: (9.5/10) - da nema malo samopromocije i zaljenja sto on nije predsjednik (politicar ko politicar), bila bi cista desetka.
BTW: Obavezno pogledati
"Fast food nation"
Isto obavezno pogledati. Gotovo indie film; kvazidokumentarac o fast foodu u americi (ne kao supersize me); obuhvaca socijalni dio u obliku meksickih radnika u klaonicama i doslovno *sranja i fekalija* u tom mesu. U McDonaldsu sam zadnji put bio pred 6 godina, ali nakon ovoga stvarno ni blizu icemu slicnome..
Ocjena: (7/10)
Spiderman 3- film nije ni blizu prvom nastavku, previše srcedrapajućih scena(= premalo akcijskih scena), no na plus ga vraćaju: fenomenalni vizualni efekti, smiješne scene (ponajviše kad Peter Parker postaje bahati darker,LOL), izvrsne akcijske scene.
Ocjena: 7/10
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Pirati s kariba III: 8/10
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
pomeni najlošji od sva 3 nastavka
angels might have been eaten.
Alien autopsy
7/10
radnja filma je temeljena na istinitom događaju. radi se o dvojici britanaca koji odluče snimiti lažnu obdukciju vanzemaljca, kako bi vratili dugove, ali i zaradili nešto love... zabavan filmić, iako daleko od toga da je umjetničko djelo, može poslužiti kao dobra razbibriga.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
To je po mišljenju prosječnog gledatelja, no za kritičare- to je najbolji film od sva 3 nastavka.pomeni najlošji od sva 3 nastavka
300- film mi se ne sviđa zbog korištenja računalne grafike te zbog nerealnosti *SPOILER*(npr. spartanac ubije 2 osobe istovremeno, a drugog nije ni dotaknuo)*SPOILER*
Ocjena: 7.5/10 (zahvaljujući dobrom scenariju)
Zadnji uredio Destroyer : 27-05-2007 u 19:43
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
ti si svjestan da je to prema stripu rađeni film??
Svjestan sam. I Spiderman je rađen po stripu, kao i Dardevil te Hulk- no nijedan od navedenih filmova nije toliko "umjetan" kao ovaj filmti si svjestan da je to prema stripu rađeni film??
Bookmarks