S obzirom na kolicinu novca koja se misli izdvojiti i s obzirom na svrhu kuju ce foto aparat imati, moram pohvaliti selekciju na navedena tri modela.
Moram priznati i da za model Olympus x-790 nikada nisam cuo i da uopce ne znam o cemu se tu radi, pa ga tako niti ne mogu komentirati.
U dvojbi izmedju Sony S650 modela i Canon A460 modela, vrlo je tesko presuditi. Prednosti Canona su sljedece: objektiv vecega raspona, nesto bolji movie mode. Prednosti Sony - ja su sljedece: bolja svjetlosna vrijednost objektiva, veci ISO raspon, veca razolucija chipa, veca rezolucija display - a.
Pored navedenoga, a s obzirom na performanse, moj je osobni dojam da je ovaj Sony kvalitetnije rijesenje i sto se dizajna i ergonomije tiva. Dakle, nesto je laksi od Canona, manjih je dimenzija i njegova zavrsna obrada odaje bolji dojam.
U konacnici, da ja osobno biram, s obzirom na cinjenicu kako mi movie mode kod foto aparata uopce nije bitan niti mi treba, odluka bi zasigurno pala na S650 model. Ipak moram napomenuti da je ovo jedna od onih situacija, gdje da se odlucite za bilo koji od dva nevedena, necete pogrijesiti.

Odgovori uz citat
bimbi ce biti pametniji po tom pitanju, jer se ipak kuzi u sve to, ali mislim da nije velika razlika imedu 460 i 450...pa eto, mozes pogledati i taj model...
....
)

Bookmarks