Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Threaded View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Operater
    vip
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

canon ixus 750 vs sony vs olympus

Ljudi, bok!

Evo ovako…za mjesec dana idem u Švedsku….i naravno htjela bih kupiti foto aparat da zabilježim uspomene…Ovo će biti moj prvi digitalac….(znam…malo kaskam)….znači amater sam…..fotić bi mi služio za slikanje kućnih ljubimaca…..koncerte…..ljetovanja…..noćne izlaske.…pijane orgije…i sl.
    Iako nisam prezahtjevna …htjela bih ipak kvalitetan fotić, jer ne mislim više tako skoro kupovati.

Cijena …mislim da za prvi fotić je optimalno da bude do 2500kn ( s mem. karticom do 2800kn). Htjela bih da optički zoom bude oko 5-6, ali svi koji mi se sviđaju imaju najčešće 3 (to nije preloše?). Zasad sam suzila izbor na 5 modela….pa se unaprijed zahvaljujem na svakom mišljenju i savjetu.

Sony DSC T9/S (ako nema optičko tražilo….onda ništa)
    Sony DSC-W50 (nije loš)
    Canon ixus 750 (lijep izgled, a sada mu je pala cijena…pa mi se čini o.k. izbor, zasad mi je on na prvom mjestu, ali čekam vaše mišljenje)
    Canon PSA 700 (kod njega mi se sviđa 6×optički…ali izgled mi nije nešto…i ne sviđaju mi se baterije AA).
    Olympus mju 700 (od Olympusa jedino je on hvaljen i ima prolaznu ocjenu, makar jedan model 720 ima dosta loše kritike; pitanje da li mju 700 ima mogućnost makro snimanja?)
    E…da…ima jedna mrcina sad na akciji….Sony DSC-H2 …2700kn….a ima 12×optički….to mi se čini nekako premalo novaca….a fotić izgleda…više za naprednije amatere… ali ako je povoljno…zašto ne.

I zadnje važno pitanje….da li da čekam put u Švedsku…da li netko zna da li se to isplati…što se tiče povrata poreza…makar mi je to riskantno….radi garancije.

Uglavnom mi se sviđaju tanji…staylish…ali ipak ne želim kupiti neku glupost samo zato što je lijep. Ako imate još neki prijedlog…..slušam.
    Zadnji uredio tonnka : 05-01-2007 u 21:00

Slične teme

1. Canon S3 IS vs Sony H5
    By refugee in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 02-10-2006, 18:25
  2. Canon IXUS i zoom ili Ixus 55
    By fragola in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 20-07-2006, 15:33
  3. Sony DSC W50 vs. Canon Ixus 55/60
    By mija in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti