Da, kako i sam kazes, mnogo je toga vec receno o tvojim dvojbama ovdje na forumu. Dosta su se spomnjali doticni modeli i pokusavalo se objasniti dje bi i kad koji model mogao biti u prednosti.
Istina i cinjenica jest da ja osobno o tome mogu samo naklapati, jer niti sam u rukama imao S3 IS niti sam imnao prilike oprobati H5. Tako da je sve sto o doticnim aparatima kazem kombinacija iscitavanja njihovih tehnickih karakteristika, reviewa dostupnih na netu i moga osobnoga dojma i ocekivanja s obzirom na modele prethodnike.
Tako cu se sto vise pokusati drzati cinjenica, pa u tome duhu:
Optika je na podjednakoj razini kvalitete iako je u modela prethodnika manje mana bilo u Canonovih modela.
Canon jest poboljsao mogucnosti svoga movie moda u posljednje vrijeme, dok je Sony - jev movie mod oduvijek na visokoj razini, tako da su aparati i tu podjednaki.
Sto se promjene objektiva tice , niti jedan od dva navedena foto aparata nije SLR model, tako da nemaju mogucnost izmjene objektiva. Imaju samo mogucnost koristenja konvertera.
Izvedba kucista, kvaliteta i ergonomija tu su negdje, uz po meni prednost Canona u vidu pomicnoga display - a. Sony jevi su H modeli u usporedbi sa Canon IS modelima redovito imali vece dimenzije display - eva.

preferirat Canon, ko sto ih uvijek i cujem da samo Canon i Nikon valjaju.
Odgovori uz citat
Bookmarks