hmmm... koji je pravi?!
naravno da sam na cafe mobilu, gdje bi drugdje bio?!
tko zna koji je auto u pozadini i na pozadini...
![]()
![]()
evo dvije slike uslikane s e65 pred par minuta i uploadane sa iste
- moj peso
- dio dvorišta
review:
evo, pred jedno 12 sati sam kupio nokiu e65 u Vip-u. Napominjem, uređaj nije
kodiran te dolazi sa dvije godine garanije.
Pakiranje je elegantno i poslovno, kakvo i mora biti s obzirom da je ovo mobitel iz poslovne serije.
U paketu dolazi : Nokia E65, baterija za istu, mono slušalica, usb kabel, torbica od veoma ugodnog materijala, uputstva za upotrebu i cd sa PC Suite-om.
Kvaliteta izrade je iznimna...
Ekran je rezolucije 320*240 piksela i veličine 2.2'' te je omjer rezolucije i veličine jako dobro pogođen.
Uređaje je primjetno brži od 6680 te sam zadovoljan s njegovom brzinom iako ima mjesta za poboljšanja.
Wlan, meni najbitnija stavka, radi odlično. Spajanje na mrežu je savršeno jednostavno i domet je poprilično dobar. Izgleda da je antena u dijelu mobitela gdje je zaslon jer kada je mobitel otvoren, prijem signala je bolji.
Ergonomija numeričke tipkovnice je odlična. Tipkovnica na gornjem dijelu uređaja ima za mene trenutno dvije potpuno beskorisne tipke. Umjesto jedne od njih, doista je trebala biti tipka za ulaz u meni jer je trenutna stvarno malena.
Tipka na boku uređaja koja služi za odlazak u Snimač mogla bi biti veoma korisna kada bi dotični znao snimiti više od jedne minute.![]()
Povezivanje s kompjutorom pomoću usb kabla je jako jednostavno i sinkronizacija radi odlično. Brzinu nisam testirao. Kvaliteta izrade kabla se primjetno poboljšala u odnosu na 6680.
Očekivao sam manje dodatnih programa, no jedino što sam zaželio, a nisam našao, je IRremote, Fxplorer i neki programčić za okretanje slike na display-u (zna netko ime i gdje se može pronaći?)... Situacija sa dodatnim programima je zadovoljavajuća.
O bateriji još ništa ne mogu reći iz razloga što se trenutno prvi put puni...
Sve u svemu, odlično dizajniran uređaj, iznimne kvalitete i mogućnosti... i realne cijene.
p.s. naravno, pucajte što vas zanima...
Zadnji uredio Symbian : 23-04-2007 u 10:58 Razlog: Dodane slike napravljene s e65
Imas rotiranje ekrana ugradeno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma gdje? ja nemrem naći...
Kakvi su klizaci na fonu?
slide je dosta kvalitetno izveden no nije savršen. najbolje odi negdje i pogledaj ga uživo...
@Symbian: jel može koja slika mobitela i možda koji screenshot?
koliko ti traje baterija? (sa i bez korisštenjem w-lana_a)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo, stavio sam par sličica... a schreenshot nemrem napravit jer nemam nikakv program instaliran koji to može...
baterija... a cuj, ja sam ti pola dana u školi i onda mobite gotovo ne koristim tak da ti ja nisam baš mjerodavan... a i nisam još testirao bateriju...
inače, meni nije nikakav problem stavit mob svako veče na punjač ako on odradi jedan mrcinski dan, za što je ova njoka čini mi se sposobna...
zanimljive slike..I onaj auto je corsa!Kakav je zvuk kada pustas mp3ice?
E a mogao si nabaciti još koju sliku mobitela... onako sa svih strana, od nazad, kad je otvoren, da se vidi tipkovnica...(kad nađeš vremena ajde stavi)
E i jer slide još uvijek čvrst ko i kad si kupio mob ili se ipak malo rasklimao?
EDIT:
jel možeš "okrenut" sliku na displeyu (recimo kad si na netu) pa da bude horizontalno, a ne vertikalno?
i još jedno pitanje, jesi otkrio čemu služe one tipke oko "navi-pad_a"? (mislim na onu tipku sa slušalicom iznad skupine ljudi i na tipku sa prekriženim donjem dijelom slušalice)?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
budem stavio više slika, baterija na fotiću mi je bila slaba...
pazi ovo... kupio sam e65 u petak, u subotu sam ju ugasio i htio upalit kad nemrem upisat pin... u pon. odem u vip, kaže ak se to ponovi, dođi, dat ću ti novi mob. ok, u utorak ista stvar, odem ja i da mi novi mob... i sad, ja ne znam tko i gdje je radio te nokie (made in Finland sve), al svaka je drugačija... jedna malo više procjepa na desnoj strani, jedna više dolje, jedna više lijevo, jedna ima lufta... ma strašno... a frajer je kosu čupa, a ja probavam mobitele... ljudi uletavaju u vip, a tri kutije i tri identična (?!?) mobitela na stolu, i ja papak probavam ih...
uzeo sam onu koja mi se činila najbolja, i čini se da sam dobru uzeo... slide je napravljen tak da se može otvoriti mali milion puta, ali nema onaj završni finiš koji bi ga činio savršenim...
nema razlike sad i prvi dan...
i još jedna primjedba. ako, kad ga otvaraš, stisneš na dnu, kao da zagrebe po numeričkoj tipkovnici...
sve u svemu, ja sam zadovoljan. 6680 sam platio 4000kn, pa joj se maska izlizala nakon tjedan dana. ovu sam platio 2700kn i definitivno je bolje kvalitete...
ekran nažalost ne možeš okrenut (piše u prvom postu)...
hahah lol.A jeli ti reko zasto je to bilo s pinom?Greska do kartice ili moba?
nije ništa rekao, sam je zamijenio mobitel.
@ico - tipka sa skupinom ljudi služi za kreiranje konferenicjskog poziva što je meni potpuno beskorisno. ona sa prekriženim mikrofonom radi baš to, isključuje mikrofon...
e da, i još jedna nevjerojatna glupost!!! sadašnja e65 otvorena može uspravno stajati, a ona prva se prekretala....![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Symbian : 20-04-2007 u 10:31
kvaliteta izrade strsno varira...imao sam jednu u rukama i sjald je dobro radio, no bilo je lufta i sve mi se cini da bi se brzo rasklimala....sve u svemu, to je u nokia stilu
nevjerovatno mi je da nikako ne zele nauciti kako napraviti kvalitetno kuciste
usput...6300 ima bugova...zadnja ver softa...
zasto fon daju na trziste kada soft nije finishiran?
RoBee
hmm neizgleda loše uopće, samo da je bar camera 3.2mpx
mob je strogi poslovnjak, samo valjda je bolji slajd od 6280 je na njima je užasan bio slajd, a šta se tiče mob meni se čini solidan
...FORCA FIUME...
bas sam malo gledao specs i sad citam tvoj review....Sve u svemu, sjajan mob...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Da,mob je po meni best buy symbian...ima vrlo dobre specifikacije,odličan izgled a ne tako veliku cijenu,pogotovo ako ga se uzme na pretplatu...
i kamera je dosta dobra pri uvijetima s dovoljno svjetla...budem probo ubaciti par slika na početak slikanih s njom,ak budem mogo uploadata s nje...
mobitel je iz poslovne serije kojoj kamera je usputni dodatak i kao takva nema veliku ulogu, a niti kvalitetu... iako pri dobrim uvjetima osvjetljenja daje izvrsne rezultate...
Symbian,i kakvi su utisci posle duzeg koriscenja?Ja planiram E65,pa me zanima,kakav je fon,ima li emocija u sebi![]()
hmm....
pa definitivno ima wow efekt i večini ljudi je jako lijep...
kvaliteta je zadovoljavajuća... ima vidljivih mjesta za poboljšanja, što sam napisao i na početku, ali nije kritično kao slide na 6280...
otkrio sam jedan bug, ne znam do čega je problem, ali iz imenika rijetko kada hoće zvati...!!! morat ću to malo istražiti...
JA nisam zadovoljan s mobitelom jer ciljam na touchscreen... ali ako vam ne treba TS, 5mp kamera, hsdpa, gps(uvijetno, može se kupiti modul) onda je ovo manja, tanja, lakša i ljepša verzija n95ice
moja preporuka...
mob je super
eto i ja danas kupio
al za sad ne mogu nac kako up-date soft i tako
al kvaliteta izrade je 5
Imas sve na forumu,treba ti usb kabal i brza veza od dial up-a....
evo i link http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ghlight=update
Bookmarks