meni i dalje neće. i ne samo da mi ne želi otvoriti novu temu, već neće ni napraviti Preview, prije nego što stisnem Submit!
@imatic
u kojem dijelu foruma je tvoja tema?
da to nije problem samo u nekim dijelovima foruma?![]()
sad probao u "pravom"forumu i radi
iPhone 5s 16 GB
meni i dalje neće. i ne samo da mi ne želi otvoriti novu temu, već neće ni napraviti Preview, prije nego što stisnem Submit!
@imatic
u kojem dijelu foruma je tvoja tema?
da to nije problem samo u nekim dijelovima foruma?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja sam probavala postat ovdje:
http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=94
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Dajte malo boje izmješajte i možda nešto oko logo-a izmjeniti - dodtai - izmjeniti!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
meni je bio bolji stari oglasnik! bez ovih podjela!
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Zadnji uredio RedkinG : 11-05-2007 u 00:07 Razlog: pravopis
- Red-Gsm.net -
ništa je mijenjo ne bi. onaj je bio savršen. sad će svako lupat za isti mob---ovje prodaju, ovdje zamjenu, ovdje procjenu, a tamo još i aukciju. a fala bugu, trebaće 5 modova 24/7, da to sve rasčišćavaju. LOL. ko da nemaju dovoljno posla.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Vidjelo se prema gužvi i neredu koji je vladao u oglasniku koliko je bio savršen. Podjela je napravljena da se malo uvede reda u oglasnik i da teme ne potonu prebrzo. Sad će svatko odmah moći postati, a i pogledati onaj dio oglasnika koji ga zanima. A uostalom zašto bih ja npr. morao kupiti mob koji netko prodaje samo zato jer se radi o istom modelu, možda mi ga netko ponudi povoljnije.
A one koji ne znaju razmišljati očekuje brisanje oglasa, pa će ih morati ponovo pisati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
- Red-Gsm.net -
Biste li mogli, sad kad je SMS Freak član mod-ekipe, staviti Sticky ili slično Pretraživanje foruma putem Googlea?
Nervira me svaki put ići na neki post od dotičnog kolege ili u Profil, pa onda odabrati, još ako kolega nije na forumu, e onda je znanstvena fantastika.
Mislim da bi koristilo.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
može se postaviti kao sticky, a implementacija u VB preko google pretrage i nije moguća, mislim da VB nije ni predvidio takvu opciju. treba pogledati pluginove
Ma, mislio sam prvenstveno jer je napravljena preraspodjela podforuma koja je nekim forumašima još nejasna, pa da se izbjegnu duple teme ili nedaj Bože nekakve sankcije.
Mislim da je SMS Freakov način pretraživanja neusporedivo bolji od onog default ugrađenog u vB.
U Mobisu!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
http://www.google.com/custom?hl=en&l...=cafe.mobil.hr
Evo, Bimbi, ovo je direktan link iz SMS Freak potpisa (valjda se neće ljutiti jer je ideja i provedba u djelo Google searcha foruma ipak njegovo).
U Mobisu!
hocemo stari oglasnik gdje je sve bilo na jednom mjestu....
bez glupih podjela.
znate da se ljudi boje promjena, i kad one nastupe postanu zbunjeni i nastaje kaos i dolazi do raspada sistema..
Mene ljudi stvarno strah više postati. Nisam skužio pravila baš do kraja niti onu obvezu stavljanja broja Nokije u uglate zagrade (koje nemam BTW na laptopu).
Kopam po starim temama i odgovaram na postove, a otvaranje tema za sada vjerojatno mogu u čataoni ili kafeu.
U Mobisu!
Ne budi lud...pa sto te ima biti strah postati u Oglasnik?
Ako su ti uglate zagrade problem na Nokia podforumu, ti stavi normalne okrugle, nije bit u tipu zagrada, vec u tome da se zna na koji se mob tema odnosi. Nitko te radi toga nece kazniti.
Nadalje sto se Oglasnika tice...jedino je strogo zabranjeno postati oglas bilo gdje na forumu osim u Oglasniku (za to je kazna ban na tjedan dana) te se sa svojim oglasom ubaciti nekome drugome u temu na Oglasniku.
Sve ostalo je mislim jasno podforum Kupnja, ako kupujes (dakle trazis nesto), podforum Prodaja i zamjene, ako prodajes ili mijenjas i treci je jasan.
Obveza je i u naslov teme staviti K ako kupujes, P ako prodajes, Z ako mijenjas, A ako se radi o aukciji i Procjena ako trazis procjenu.
Ako ti ipak jos nesto nije jasno drago ce mi biti pomoci, pitaj ili javno ili na PM.![]()
Evo...dodano je u root podforuma Oglasnik.
Mislim da je tamo najdostupnije i najjednostavnije za pristupiti.
Pored toga u root se ne moze postati tako da ce u navedenoj temi ostati samo taj jedan post.
Link:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=41446
E ovaj tvoj link za pretrazivanje ne pretrazuje samo cafe nego i druge forume, moras staviti ovaj link http://www.google.com/custom?hl=en&l...=cafe.mobil.hr
tj. moras ga otvoriti i onda iz adress iskopirati jer ovdje nije cijeli
Bookmarks