posjedon1 imaš kakvu novu informaciju za k800, hoće li se pojavljivat ponovo, na novim stranicama tele2 stoji u ponudi a nikako da se pojavi u dučanima
nokia 2610 1 kn,e390 585kn,k550I 695 kn,ke800 995kn,nokia 7373 1185 kn
za korisnike koji prenesu broj u tele2 mrežu i sklope pretplatu
posjedon1 imaš kakvu novu informaciju za k800, hoće li se pojavljivat ponovo, na novim stranicama tele2 stoji u ponudi a nikako da se pojavi u dučanima
U sličnoj sam situaciji kao i ti ali sada sa puno manje optimizma očekujem razvoj događaja. Čini mi se da su K800 izbacili na tržište samo da bi mogli reći da i oni pretplatnicima, za produženje pretplate, mogu ponudit vrhunski mob. po povlaštenoj cijeni i time se šepurit na svojim internetskim stranicama. Koga briga što tog mob. već dugo nigdje nema. A trebalo bi ih biti briga ako žele imat pretplatnike od kojih će slijedećih 18 mjeseci sigurno ubirat pretplatu. Ovako ozbiljno razmišljam da prijeđem na prepaid i jeftinije, (bez mjesečne zrakarine od 12.5 kn) u Kikiriki tarifi, koristim njihove usluge dok mi ne "puhne" i prijeđem na neku drugu mrežu. Tele2 bi trebao znati da rat cijenama nije završen i da će ostali operateri morat odgovorit nižim cijenama da bi zadržali korisnike.
žao mi,je nešto konkretno tj određeni datum nemam,i mi smo u očekivanju ugovorenih telefon, kojim kontinuitetom i kojom dinamiko će se pojaviti na prodajnim mjestima nažalost odlučuje nekoliko čimbenika.znači ostaje nam čekati i nadati se da će svako svoj dio ugovora kvalitetno odraditi
novost je nokia 6111 995 kn uz pretplatu ,695 na produženje
od danas akcija blablaonica i telefoni nokia 2610 395,w 200i 895,kg220 595
lg ke 800 1995
tako se naziva kampanja koja kreće od danas
Evo odgovora koji sam dobio od Tele2 mreže kad sam im, sa njihovih Internetskih stranica, E-mailom poslao upit slijedećeg sadržaja:
Produžio bi pretplatnički ugovor za slijedećih 18 mjeseci ukoliko mi omogućite kupovinu mob. SE k800 ili samsung D900. Ostali mob. me ne zanimaju. U suprotnom prebacit ću se na prepaid i po nižim cijenama koristiti vaše usluge.
Poštovani gospodine !
Tele2 trenutno u ponudi nema uređaj D900 te za sada ne raspolažemo detaljnim informacijama o tome hoće li, te kada taj uređaj biti u ponudi.
Na našim prodajnim mjestima nema K800 zbog velike potražnje, što ne znači da ga više neće biti u ponudi. Na našoj Int. stranici postoji popis svih prodajnih mjesta sa odgovarajućim brojevima tel. te na taj način možete provjeriti ima li uređaja i ako nema kad će biti na zalihama.
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno se obratite Tele2 službi za korisnike. Na broju 0951000444 stojimo vam na raspolaganju.
Vaš Tele2 (završen citat)
Moj komentar: Bla, bla, bla . . . . . .![]()
Kakva mreza , takav odgovor . a jos si i pretplatnik . ja u jednoj drugoj mrezi kad na produzenju nisam mogao naci uredjaj kojim sam zelio , jednostavno sam otkazao pretplatu i na raskidu je i pisalo prekid jer nema mobitela koji stranka zeli
A kaj bi vam rekli u T-Mobileu ili VIP-u? Istu stvar. "Trenutno ne raspolažemo sa tom informacijom."
Procitajte do kraja sto sam napisao , jednako sam kritican prema svima . Jedino sto ovaj odgoovr iz tele2 mi je smjesan jer nije konkretan i jos ocekuje od tebe da okolo zivkas i trazis nesto sto neces naci .
Stigao D900
Na stranicama ga još, naravno, nema, tako da sumnjam da ga ima već u prodaji.
Ugovor 1475 Produženje 1035 Za Dan Dva Je Na Prodajnim Mjestima
još ne u prodaji ali u transpoprtu je pripremljen za razvoz znači uskoro je kod kupaca
Motorola F3 izuzetno pogodna za penzionere i one koji malo slabije vide
cijena prava sitnica 295,145,95
čekati li sada k800 ili uzeti d900, moj odabir je k800 al bojim se da ne ostanem bez ičegVlado z a oni tebi jučer vele da d900 nemaju skoro pa niti u snovima, e stvarno neznaš ko tu koga...al dobar si pritisak izvršio na njih da su ga u roku od 24 sata stavili u pripremu
Zadnji uredio ljacme : 10-05-2007 u 15:21
danas u Metro-Novinama SonyEricsson W200i-Walkman-Mob sa BlaBla-Paketu 895.-kn![]()
Zadnji uredio cirano : 10-05-2007 u 15:36
Moj stari nick je bio: nokman
Ma, nisam izvršio nikakav pritisak. Po meni Szk Tele2 pojma nema što njihova služba za nabavu radi. Danas sam provjerio, trgovine su dobile nove cjenike, a D900 očekuju za dan, dva. Za K800 ništa neznaju iako je i dalje u novom cjeniku. Slatka dilema K800 (bolja kamera, blic i baterija, ali loš video) ili D900 (šminkerski mob, sa ujednačenijim solidnim karakteristikama)
Bookmarks