Nisam baš upućen, ali zar postoji neki minimalan period koliko bi dugo trebao biti na BlaBla ili se možeš prebaciti na bonove i istoga dana na pretplatu?
Nisam baš upućen, ali zar postoji neki minimalan period koliko bi dugo trebao biti na BlaBla ili se možeš prebaciti na bonove i istoga dana na pretplatu?
Ma ne postoji (bar tak brijem). Nego moraš se prebacit na "bla bla" ako si kod prijašnjeg operatera bio na bonove pa tek onda se prebacit na pretplatu.
Frend je prebacio broj sa simpe u Tele2 i htio je postati pretplatnik da uzme bolji telefon. Kada je prebacio broj bio je prepaid korisnik nekoliko dana dok nije dobio 30kn od Tele2 na racun i onda je presao na pretplatu u uzeo povoljnije mob. Znaci moras oko 5 dana biti na prepaidu kad preneses broj i onda mozes na pretplatu.
htio bih nesto napomenuti u vezi tele2 i njihove ponude mobitela.
bio sam pretplatnik vipa i kad odlucio sam preci opet na tele2. dosal je akcija n76 koja je trajala 7 dana. drugi dan akcije sam otisao u tele2 na trgu i pitao da li mogu prebaciti svoj broj moba u njivu mrezu i dobiti n76 za kupnu, tarifa 170i trajni nalog. lik kaze moze, nema problema, prebacivanje traje 2 tjedna, tako da pocetkom prvog mjeseca mozete pokupiti svoj mob kad vam prebacimo broj, a sad potpisete ugovor. ja sam odlucio jos pricekati koji dan i razmisliti.
nakon 2 dana moj prijatelj se odlucuje iskorisiti tu akciju, uzeti taj n76 i odlazi u tele2 u city centru. tu dobiva odgovor da nije moguce prebaciti broj i iskorisiti akciju, tj. ili ce uzeti n76 za kunu i novi broj, ili ce prebaciti svoj i kupiti n76 po redovnoj cijeni. ja sam mu naravno rekao sto je meni ovaj tip rekao na trgu i on inzistira da oni nazovu tele2 i raspitaju se. tip iz konikoma je obavio 5 telefonskih razgovora s ljudima iz tele2 i svaki put dobivao drugacije informacije. na kraju je moj frend ipak prebacio broj i dobio obecanje da ce u provom jesecu kad se obavi prebacivanje dobiti n76 za kunu.
nakon te akcije stize V8 i ja sam odlucio da cu uzeti taj mobitel. odlazim u konikom po mobitel i da potpisem ugovor i uzmem mob. dodem do pulta i kazem "dobar dan, ja bio htio potpisati ugovor s tele2 i uzeti motorolu v8 za 995kn" a meni prodavac na to "motorola vam dode 1995kn" ja "vidio sam da je dosla akcija i da je cijena 995kn" on "mis nisamo culi nista o toj akciji" ja "jel se mozete raspitati, mozda je netko drugi od zaposlenika cuo" on "ok dovest cu vam kolegu".. ne moram niti napomenuti da niti kolega nije nis znao, nego je samonom surfao po netu i vidio na tele2 stranici za akciju i onda jos morao zvati tele2.
na kraju sve te balade, nisam mogao prebaciti broj i dobiti mob, nego uzeti novi broj i mobitel.
sta da kazem, kad uzimate mobitel u tele2 prvo provjerite u par centara jer svako daje drugacije informacije, ne znam se tko pije tko placa.
isto tako, mislim da bi kod tele2 dobro dosao jedan centar tipa vipovog i t.mobileovog u centru grada, a ne po ducanima kao da su ilegano uselili.
To je problem trgovinama u kojima se prodaju Tele2 proizvodi, a ne do samog Tele2. Tako kad sam ja još proljetos prvi puta produživao ugovor i htio uzeti povoljnije uređaj nego bi me koštao za nove pretplatnike i naravno da ovi u trgovini u Sisku nisu imali pojma za to, već sam im morao sam pokazati na webu cijene.
onda ne mozes reci da nije tele2 kriv sto prodavaci ne znaju sto se nudi, jer fino na tele2 stranici pise "tele2 prodajna mjesta". pa bar ocekujem da znaju kad je koja akcija, a ne da im ja moram pokazivati.
mozda je to tebi normalno, ali ja ipak malo vise ocekujem.
NHF, ja sam napisao svoje iskustvo, a vise se nema tu sto previse rapsavljati.
pozdrav i sretan bozic![]()
Naravno da mogu, jer to je kao da od proizvođača tehničke opreme očekuješ da prodavači u trgovinama koji prodaju njihovu opremu znaju sve o tim proizvodima. Tele2 nema veze sa tim.
Kupujem sigurno onu Nokiu 6300 kod teleta al problem je što joj je baterija jako slaba (Li-Ion 860 mAh (BL-4C) ). Službeno bi trebala raditi sasvim solidno vrijeme ali postajući po mnogim forumima i citanjem recenzija korisnika tog mobitela ispada da baterija traje max 3 dana (bez iznimaka). Pošto se ne razumijem toliko u te stvari, dobro bi mi došla neka informacija da li se u shopovima može kupiti neka kvalitetnija baterija koja bi bila kompatibilna s tim mobom. Dal općenito postoji takvo rješenje? Unaprijed hvala!!
jupi moj prvi post(sam sebi)
navodno da se u 6300 moze ugraditi bl-5c baterija
jedina stvar je sto je malo vislja i duza, neki su uspjeli ugurati, neki ne, neki su je cak malo rezali skalpelom da stane (tako kazu po stranim forumima)
po meni davat 200+kn (ako mislis novu kupovat) za bateriju koja ce ti trajati duze pola dana nema smisla
![]()
znam da se vec spomijalo, al nikak mi nije jasno
evo konkretno za n6300 kaze cijena 595kn 45/85 sa prijenosom broja
da li to vazi SAMO ako se prenese pretplatnicki broj u tele2
ili
moze i npr. ako se prebaci simpa broj, te se postane bla bla korisnik, i odma nakon toga da se prebaci na pretplatu...da li i tad vazi ta mogucnost jeftinijeg kupovanja uređaja (6300) po cijeni isto od 595kn
mrsko mi zvati szk ili otic u trgovinu...nekak mi nisu bas uvjerljivi i pouzdani, svak tupi svoje
...zivili
igor.sb
mislim da vrijedi samo ako prijedjes iz pretplate na T-comu ili VIP-u na pretplatu u Tele2.da li i tad vazi ta mogucnost jeftinijeg kupovanja uređaja (6300) po cijeni isto od 595kn
pa ja sam napravio prijenos broja u tele 2 i kupio Nokiu 6120!
Najprije sam napravio prijenos broja s bona na bon i onda na njihovu pretplatu i dobio aparat za 395 kn što je isplativo!
bio u teletu danas, kaze coban sto radi tamo da nema vise nikakvog popusta na uređaje pri prebacivanju, bilo sa bonova ili odma na pretplatu
reko ajd dobro
posaljem mail danas ovima u tele i odgovaraju
Poštovani ,
zahvaljujemo Vam na upitu vezanom uz TELE2 usluge.
Mobilni uređaj za koji ste zainteresirani možete kupiti po cijeni po kojoj ste naveli isključivo ukoliko prenosite pretplatnički broj u TELE2 pretplatu.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite TELE2 Službi za korisnike.
Na broju 095 1000 444 stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš TELE2
tko je tu lud?
Od danas više nema u ponudi LG KG800.
Po meni malo stupidno s obzirom da je model dosta tražen, a imali su cijenu nižu od konkurencije.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Evo da i ja potvrdim da su i meni u trgovini potvrdili da nema više mobitela po povoljnim cijenama. Ja sam danas potpisao ugovor za prijenos prepaid broja na TELE 2. Znači kada mi prebace broj budem bio na bonovima 3 dana pa se onda mogu prebacit na pretplatu. Međutim Nokia 6300 više ne bude 595 Kn već ću ju prilikom prebacivanja na pretplatu morat kupiti za 1195 Kn jer ću se voditi pod "Nova pretplata". Prije Nove godine si mi rekli da ću se i dalje voditi pod "prijenos broja" ali očiti je to ukinuto. To mi je ono...![]()
![]()
moze mi neko reci dal sony ericssona w880 ima samo u sivoj boji u teletu ili ga imaju i u crnoj?????
----------Sony Ericsson----------
novo u ponudi.....
sony ericsson k530....cijena na pretplatu tarifa 48 ili 85 795kn....
http://www.tele2.hr/ponuda_telefona_pretplatnici.html
----------Sony Ericsson----------
Koliko vremena treba biti pretplatnik kod TELE2, pa da mogu iskoristiti mogućnost produženja pretplate i kupnje uređaja po nižoj cijeni?
Postoji li neki period, ili mogu jedan dan prijeći na pretplatu, a drugi ići produžiti pretplatu i uzeti uređaj?
Cijene za produženje pretplate su manje, od cijena navedenih kod pretplatnička ponuda telefona.
Bookmarks