evo malo ga i snimih
http://www.youtube.com/watch?v=XURnfqZ04_8
dobro je onda možda previše prčkaš![]()
Seriously?
evo malo ga i snimih
http://www.youtube.com/watch?v=XURnfqZ04_8
Seriously?
dobra tema.moš je uploadat?(ona prwa plawa)
We Don't Believe In Heaven Cause We Live In Hell
usporedio sam k550i sa k750i... mogu reć da su slični što se tiče funkcija... čak štoviše k750i ima noćni način slikanja dok k550i ima samo pri snimanju...
edit 6.6.07 k550i ima noćni način zabrijao sam samo nije nacrtan mjesec kad se uključi već ima u načinima slikanja noćni portret ili noćni krajolik...
k550i bolje izgleda i ima bolji i pregledniji soft... eto toliko![]()
Zadnji uredio Compov : 06-06-2007 u 00:34
Seriously?
e da mogu vam reć da mob ima 1,3 megapiksela i ako ima blitz u trenutku slikanja slika bi bila hebena...
dakle pikselaža određuje samo veličinu slike... preko 3,2 mpx i gustoću... to mnogi neznaju i dive se pikselaži ako je velika... no jedno (pikseli) bez drugog (auto fokus) i trećeg (blitz) ne ide...
sve u svemu auto fokus i trenutni blitz je najvažniji to imajte na umu ako želite da mob slika kako treba![]()
Seriously?
baterija se normalizira:bunny:
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
eto kao što rekoh![]()
Seriously?
odlican reviewnego mozda bi mogao da okacis jos koju sliku sa telefona.Do sad sve slike koje sam pogledao nisu me bas iznenadile...
e da jos nesto kad se na ovom mobitelu kao slika kontakta stavi neka slika koja je slikana u horizontalno polozaju, bude okrenuta vertikalno pri pozivanju npr... na w300mi to nije bilo tak. jos jedan minus.
Pa namjestis si sama sliku pozivatelja po zelji....![]()
Ne znam za 550i ali na k800/w850 je dobra reza 235*314 ili 448*336....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
I kaj, bas nikak nemre glava bit gore, a cice dole?![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
puni ga cijelu noć evo ja ga koristim cijeli dan i samo jedna crtica planula
Seriously?
nema to veze... ja to oduvijek radim baterija radi po 6 dana... ostavi ga cijelu noć vidit ćeš traje ko ludo...
Seriously?
Meni se cini da K550 to radi po omjerima slike a ne po trenutnoj "zarotiranosti", tj. duza strana slike ce uvijek biti prema gore. Sto znaci da takvu sliku IMHO ne mozes izravno na mobu koristiti kao sliku kontakta, nego je moras prebaciti na komp, croppati u nekom prikladnom programu (Photoshop) tako da slika bude ili kvadraticna ili da gornja/donja dimenzija bude duza od lijeve/desne, pa prebaciti opet na mob. Malo komplicirano ali...
jel postoji kakva razlika u potrosnji baterije izmedu w i k serije SE? meni je baterija jeziva ako slusam mjuzu, traje mi svega dan i pol!?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Bookmarks