Evo napokon sam popnovio komptako da sam ga zaigrao. Već nakon prvih par sati igranja moram reći da je igra fenomenalna
![]()
lol jos u setom mjesecuIzvorno postao Xeicon
jer se moze uopce ta igra proc ja sam dosao jaaaaaako daleko i onda mi je dosadilo
svima kojima se svidio oblivion preporucam Fable igra me odusevila:bunny:
Evo napokon sam popnovio komptako da sam ga zaigrao. Već nakon prvih par sati igranja moram reći da je igra fenomenalna
![]()
Ima li ko vile lair plug in za obliblion
Imam VELIKI problem u oblivionu. Odjednom mi počelo zezati saveanje. Stisne na save i on ništa, kao da je saveavo. Stvarno mi to ide na živce jer sam to tek skužio kada sam prešao 3 questa. Cheatao sam jedan quest, ali ne mislim da je do toga. Updateao sam ga na novu verziju pomoću nekih crackova i orginalnog updatera. Mi može tko reči kako mogu popraviti save. Stvarno mi se ne da svakih 5 min paliti i gasiti igru ili kada prođem quest shvatiti da ga moram nanovo.
neka ti je kad čitaš, sad ponovno instaliraj igru i kreni za kaznu od samog početka ;P
Ne bi se vratio ni tamo ni na mjesto prije cheata, jer sam od tada posato i Arch-mage i Gray Fox. Te sam dobio i riješio i opet dobio vampirizam. Ako netko ima još nekakav prijedlog samo neka napiše.
Evo da dignem malo ovu temu nazad i da je oživim. Ako ne znate, postoji jedan mod poznat kao OOO (http://elderscrolls.filefront.com/fi...verhaul;68542). To je najveći mod koji ja poznajem i mijenja jakoooooooo puno stvari. Igra je stvarno još bolja. Stvarno se ne mogu načuditi, ali ima sada puno više itema za kupovati, više stvari za pronaći u špiljama. Ali pazi te! Banditi po kampovima mogu sada biti i do 10 levela jači od vas. Stvarno svakom preporučujem da downloada ovaj mod, ali neke si uzme malo vremene i pročita kompletni readme da bi mod radio kako spada. Ja ga nažalost nisam mogao downloadati(dial-up), ali ima dobrih ljudi kao onaj lik koji mi je poslao dvd s brdom modova za koje ja ne mogu ni pomisliti da downloadam. Komentirajte i stavite screenshootve.
A kad smo već kod screenshootva, imam problem s njima - ne mogu ih praviti. Mislim ono, nije neki veliki bed reći će netko, ali pravim modove, tako da je screenshoot nezaobilazan(jer onda u komentarima stalo pitaju gdje se to točno nalazi bla bla bla).
I riješio sam problem s saveanje.
OOO preporučujem svakom tko misli da je Morrowind bolji od Obliviona i koji želi još bolji doživljaj u Oblivionu!
gdje i kako sknuti multiplayer? i dal se placa na fileplanetu registacija?
igra mi nije losa, razvijena je dosta, al mi ful brzo dosadila, nisam za takav tip igri
![]()
multiplayer je obicno smece koliko sam ja skuzio citajuci
na mapi po cyrodillu vas moze biti samo dvoje i ako ste naoruzani drugi vas igrac vidi golog kao i vi njega,ovaj dio nisam skuzio da prevedem,al po meni pise ovako" lutat cete cyrodillom i ostali igraci ce izgledat kao npc-jevi
i sada jos tu ima jedan ogr0man i megasuper kompliciran proces instalacije muliplayera i doticnog servera, ne preporucam da ga skidate jer cete se razocarat,vjerovatno je jos uvijek u nekoj gamma fazi
evo mozda vi bolje prevedete od mene:http://csusap.csu.edu.au/~mloxto01/
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
molim vas ak mi netko moze pomoc,dobio sam quest:locate the daedric artifact
kako dalje i to pronaci molim vas za pomoc
moraš nać jedan od vermina shrineova nađi na nekom walktroughu di se nalazi
znam da taj shrine vec ga imam na mapi
puno hvala
pa naso sam taj prokleti vaermina shrine i sta sad???
moraš popričat s vođom ekipe i on će t reć šta triba prinjet hramu da proradi
u tvom slučaju ako je Azura shrine moraš donjeti Glow dust kojeg sadrže bića will o' wisp (sjajna kugla ) koji se nizini hrama
vođa kaze da moram:"offer a black soul gem to the deadra lord"
ti si onda drugi shrine znači moraš donjeti black soul gem i uprit space na hramu a gem kupi ili nađi
ovo ne kuzimi uprit space na hramu a gem kupi ili nađi
imam gem i sta sad da napravim?odem do vaermina shrine i kaze:you have not the proper offreing that vaermina requires
ko ti je da taj quest? ako ti ga je da Martin, tribaš mu dat neki od deadric artifakata (preporučujem Skull of Corruption ili Masque of Clavicus Vile), ni slučajno nemoj dat Azura's Star i Skeleton Key...
uglavnom ako te zanima imaš stranicu http://www.uesp.net i tu imaš više nego što moreš zamislit o Oblivionu, naravno i upute za sve questove, koje su ti nagrade, di šta nać i slično
Ja planiram sada kupiti ovu igru pa me zanima bi li je mogao pokrenuti na laptopu pa makar na najmanjim detaljima. Kucno racunalo mi je krepalo, pa sada neko vrime moram koristiti prijenosnika.
Moja konfiguracija je:
Ram: 1024mb DDR2
Procesor: AMD Turion 64bit X2 1.6ghz
Graficki cip: ATI Radeon x1150, 256mb
mozda sa oldblivionom, probaj skinit piratsku i isprobaj prije nego kupiš... inače grafička ti je problem...
Zašto ljudi rade toliku famu oko ove igre? Konačno sam dočekao da je imam na čemu vrtiti i što sam dobio?
1. ne možeš u praznoj kući ukrast kruh sa stola da imperial legion diljem i nediljem svijeta automatski ne zna da si to napravio i raspiše bounty
2. dijalozi s NPCima su banalni i ograničeni kao da igram konzolašku tučnjavu. Uđeš u Imperial City i svi NPC imaju tri ponuđene teme: Gray Fox, Imperial City i Rumors? I to je sve...
3. Sve je skalirano, ne možeš naći elven chain da cijeli svijet prošvrljaš ako nisi level 10 (ili koji već)..... protivnici napreduju kao i ti pa ako ne koristiš "efficient leveling guide" počneš zaostajat i ginut redovito
Svaka čast grafici, voda i nebo izgledaju ko pravi na ultra quality, ali od priče, ma kako opsežna i razgranata bila, nema ništa osim kostura.
Eh, Baldur's Gate, Plansecape Torment i Fallout....nije bilo voice actinga, ali je bar imalo nešto sadržaja koji se njie temeljio na blještavom suncu, vijorenju lišća i žuboru vode
Ocjena: 2 (za trud)
P.S. I nažalost, upravo ova ekipa radi Fallout 3![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Bookmarks