Koji su sve programi potrebni za izradu modova (questova, oružja, NPCa, neprijatelja, novih mjesta i slično) i usput jel može neki tut za to?
1. Jesi išao u sneak mode? Ako nisi onda je jasno zašto ne možeš. U svakoj kući u 80% ima barem 1 NPC.
2. Pa tek si počeo. Biti će dialoga, s nekim NPCima, ali što bi ti. Ima preko 1000 NPCa.
3. Igra se prilagođava lvlu. A ne možeš biti i Thief i Warrior i Mage. Moraš odabrati jedno i onda ćeš moći svakog srediti.
Igra ima nedosataka, fali svašta, ali jesi instalirao najnovije pacheve i istalirao Shivering Isle? Kad instaliraš to, onda ćeš tek vidjeti pravi čar Obliviona.
(a ne bi ni škodilo downloadati OOO i još neke minorne modove)
Koji su sve programi potrebni za izradu modova (questova, oružja, NPCa, neprijatelja, novih mjesta i slično) i usput jel može neki tut za to?
Z izradu modova potrebno je poznavati kreiranje 3d modela u blender-u ili nekom drugom 3d model edit tool-u ,za to ne postoji tutorial niti se to može objasniti u par crta.
http://planetelderscrolls.gamespy.co...ivionMods.list
Greškom došao ovaj post.
EDIT: Joj. Znam gdje ima za skinuti gotovih modova, ali ja želim napraviti svoj.
Imaš The Elder Scrolls Construction Set u kojem možeš praviti modove. Ja sam napravio 4 komada koja su relativno korištena (+1k downloada).
Nabavio sam The Elder Scrolls Construction Set i pokušao sam napraviti ovo: http://www.youtube.com/watch?v=vXfEAcXtgY4, ali ne mogu naći taj predmet ondje gdje ga postavim. To mi je bilo za probu, no trebao bih tut da bih mogao napraviti novi mod, bilo što za početak, po mogućnosti sa tekstualnim dijelom. Htio bih napraviti nove questove, NPCe, čudovišta, dijelove na mapi (recimo nekakv otok u daljini na koji je moguće doći samo putem portala....bal bla bla), oružja, oklop............... Ali trebam tut. Jel ga mogu dobiti?
Jesi loadao mod? To je pocetnicka greska da zaboravis ucitati posao koji napravis. Tutoriala imas na bacanje. Cak postoji official site za CS. Google ti moze reci detaljno.
u kojem smislu loadao mod? označio tamo u onoj kučici? to jesam, ali ne radi.
budem provjerio neke tutove (fala), ali ne mogu baš ovaj tjedan. škola zove
Bookmarks