Ja još nisam dobio Oblivion, poštar nije došomorat ću čekat do ponedjeljka.
Kamo se stavi taj program? jel si probao jel radi?
Ja još nisam dobio Oblivion, poštar nije došomorat ću čekat do ponedjeljka.
Kamo se stavi taj program? jel si probao jel radi?
Ma naravno da radi, samo ga staviš u ssvoj posebno folder i pokreneš, i to je to.Izvorno postao Hell_Blazer
May the Force be with you.
cool jedva cekam da isprobam sutra
kako me živciraju ovi zombi
pa to moraš udarat i udarat do sutra dok ne krepaju.......
još nisam našao efektivnij način da ih brže ubijem
pa s čim ih tučeš, sa žlicom?Izvorno postao damgol
Drži naprijed i attack. Onda se zaletiš na njega i opališ ga mačem da požali kaj se rodio...i umro...i postal undead![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao V3rt!g(o)
da žlicom...... našao sam samo metlu i njom ih klofam
ma dobro još se ja ufuravam u igru iako sam shvatio da je ipak bolje
udarat ih sa distance i to sa što dužim oružjem.....
To i ja gledam nešto.. Pa ti4200 je bolja od ovog radeona, a nema je na listi..Izvorno postao Frog
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Radi mi igra s onim Oldblivion patchem samo šta sam sad izašao napočetku van iz one kanalizacije i okolina je skroz ružna trebao bih novu grafičku
evo danas sam zaigrao oblivion i nije mi igra nesto posebno.igram je na high postavkama ali igra je stvarno malo dosadna
zzop.
bug gamemastermod koji uklanja grudnjake na ženskim likovima i otkriva golotinju. Autor kaže da je Bethesda napravila sav posao budući da su svi modeli likova goli i na njih je naknadno stavljena odjeća koju modifikacija uklanja. Link na Oblivion Topless Mod nalazi se OVDJE.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ne želim znati kak zgleda Argonka ili Orkača bez "rublja"![]()
Točno naježim se na pomisao gole OrkačeIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Igra izgleda iznenađujuće lijepo na mom stroju.
Još mi je noć, jedva čekam da svane.
No sad mi se javio problem - kad sam pokušao ući u onu staru tvrđavu, igra se zrušila....
EDIT: nakon ponovnog pokretanja sve radi normalno i mogu ući u tvrđu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja bi ju volio pokrenuti makar na low detaljima.
Imam 512rama što bi trebalo biti dovoljno, 5900xt također, samo kaj 1.6Ghz. :/
Al jel mogu igrati na lowu a da mi frame rate preko 20?![]()
ovako svi kazu da je prethodni dio morrowind puno bolji dio od obliviona..
Sad mene zanima dali u Oblivionu mozete igrat iz Treceg lica(naci svom liku iza leđa)i dali u igrici mozete birati koja ce te odjela nositi..??npr..mozes mjenjat hlace kad ih kupis,stit,mac,kacigu,oklop....??
Kad nekog ubiješ dali se puni EXP???
može u 3. licu..
Pa normalno da možeš mjenjat izgled, koji rpg to nema....nebu valjda u trapkama i majci trčal po Oblivionu..
Isto vrijedi za exp. (sad neznam ak ubijaš NPC-e...al nema veze)![]()
Sad idem kupit igru...bilo mi je bitno to trece lice..jer gledam snimke tog Obliviona i svugdje u prvom licu..a meni je bitno igrat u trecem licu...kompa hvala.i igras li ti OBlivion..Je iznenadujuce dobra''??
prošo, dobra, imaš kaj igrat jedno vrijeme (dobar omjer koližine zabave op gigabajtu)
glavni dio možeš brzo proć ali ako ne prođeš side questove teško ćeš glavni jer ti imaš levele a sa malim levelom nemožeš prjeći
dobio ja oblivion..instalirao sve radi sav sretan..stvarno grafika rastura ...
Sad posto sam ja početnik mozete li mi rec kako gledam mapu??..nisam mjenjao kontrole..
Jer na onom dole kompasu ja ne kuzim nista..
Di su ti guildovi ili kako se vec sve to pise...e da doso sam u arenu i fuckerski sam se zajebo ja sam se htio borit kad ono kladio sam se...
Jao nis ne kuzim daj nek neko pomogne barem uvezi mape..
Koji si ti teski GamerIzvorno postao Rvs_Gamer
![]()
PA covjece trebo si s igrom dobit i Manual > RTFM!
Osim toga igra nie tak jednostavna da omda mozes u guild, prati questove kaj i kad moras obaviti.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Gaymer..hehehe![]()
polaaako, nemreš odmah tu klati lvl.17 zmajeve s kalošima. Prva misija ti bude "odi mi u podrum zakolji štakore" i takve sitnice...![]()
Evo me..dakle neznam kud bi kako bi(engleski mi sucka):
Uso sam u oblivion vrata..unutra sam naso saveznika te sad moram doc do svojih promrlih saveznika u tom "paklu"..dakle kako da napravim da se ta vrata na mostu otvore jer i sa jedne i druge strane su vrata..mislim da vam je to poznato.
Hvala![]()
kroz igru buš išao xxx puta kroz vrata, svaki put ti je neka caka (neka ručka ili dugme za vrata, most itd). A to za engleski, s ovom igrom ili budeš naučil eng ili buš odustal od igranja. (večinu questova treba dobroo pročitati)![]()
Bookmarks