Imas za kupiti u Brrax-u Koss Pro Eartip umetke za Koss The Plug, 10-ak kuna kostaju, ali... emmm...
Nisu ogromni kao oni originalni koji dodju uz slusalice nego su predugacki. Imam dojam da bi se spojili negdje u centru mozga ako se jace poguraju u usi.![]()
Uglavnom, nisam probao, ali ne izgledaju udobno. Mozes ih probati sjeckati ako ne budu ok.
@coma_zgb
Koss The Plug su osjetljivije od EX71. Zvuce poprilicno glasnije i "efektnije" od Sonyjevih. I 3-4 puta su jeftinije. S druge strane, Sonyjeve su slusalice znatno udobnije.
Inace, mislim da se Koss The Plug mogu kupiti u Optimum racunalima i Brrax-u, ako netko trazi.

Odgovori uz citat

, a što se tiče usporedbe sa ovim modelom in ear slušalice se mogu nositi...jači modeli poput px serije ili kakav grado su ti koji su van usporedbe

kad ih spustiš oko vrata. meni ide na živce kaj inear trebaš stalno popravljat, jer čim se imalo pomaknu, promijeni se zvuk. a da sony i u jeftinijim i srednjim "nekim" varijantama ima bolji zvuk od SENHa je živa istina. ha, treba se probat u dućanu.
i da imaš male rupe u uhima, zato ti i dobro leže!! mi koji imamo špilje i velka uha, imamo problema
!
, ali...), ja sam zadnje kupio grado SR60. one su nove 590 kuna, savršene su. i mislim da neću ić dalje natrpavat se slušalicama, a pogotovo ne sa minićima. par puta sam se zeznuo sa senheiserom.
kako sam shvatio dečke u rainbowu
da, da izađem s njima van, riknula bi škvadra od smijeha, LOL, a slika bi mi završila na jubito, LOOL

Bookmarks