e da, nisu toliko lose te koss, samo se treba priviknut, evo vec pomalo cujem taj famozni bas![]()
![]()
e da, nisu toliko lose te koss, samo se treba priviknut, evo vec pomalo cujem taj famozni bas![]()
![]()
Gadgets:
Motorola V550@V620
MS MP403 2gb + KOSS
to je jaaaako cudno, ali svejedno ja idem provjerit sutra, taman sam stigao u opatiju veceras![]()
I ima ih ili je to bila samo patka?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nema ih vise ja kupio zadnje..I nisu kostale 25kn nego cak i 20-30lp manje
![]()
bio jucer, nema ih vise, rekli da nisu znali koja im je prava cijena, pa su stavili 25kn, i da nije bila patka! nova posiljka ce bit, ali su se informirali malo bolje o cijenama na trzistu, tako da ih NAJvjerojatnije i nece bit vise za 25kn... ili par lipa manje
poz
reko sam vam da je bilo hehe![]()
Gadgets:
Motorola V550@V620
MS MP403 2gb + KOSS
Može li mi netko pomoć, nakon mog istraživanja, u uži izbor pale su mi slušalice Sony Fontopia in-ear sluše, i Sennheiser PX 100, koje po svijetu glase kao najbolje sluše za prijenosne playere ikad napravljene, sa sklapajućim dizajnom (sklapaju se slično kao naočale).
Jel ima tko kakva iskustva sa akg-ovim in ear slusalicama? Inace sam imao priliku poslusati glazbu sa akg-ovim slusalicama, ali ne in-ear i bio sam jako zadovoljan sa njihovom kvalitetom zvuka. Daleko su bolji od sennheisera u istom cijenovnom rangu.
da malo podignem staru temu...trebaju mi slusalice, ne znam dali da idem na in-ear jer sam probao neke in ear i ispadaju i imaju slabiji zvuk dosta. ja bih i trcao sa njima i za normalnu upotrebu, tako da mi je udobnost bitna, tj ne zelim ih namjestati u usima svakih 5 metara. dali sony ex71 dovoljno dobro leze u usima?
vjerujem da ovisi o ušima no meni su ex71 najudobnije slušalice koje sam isprobao...ne ispadaju a mekane su i često zaboravim na njih u ušima.svakako preporuka sa te strane.
angels might have been eaten.
Jel zna tko gdje mogu nabaviti one uloske za the plug? Imam one cepice za usi iz apoteke no nisu bas jako udobni.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Imas za kupiti u Brrax-u Koss Pro Eartip umetke za Koss The Plug, 10-ak kuna kostaju, ali... emmm...
Nisu ogromni kao oni originalni koji dodju uz slusalice nego su predugacki. Imam dojam da bi se spojili negdje u centru mozga ako se jace poguraju u usi.![]()
Uglavnom, nisam probao, ali ne izgledaju udobno. Mozes ih probati sjeckati ako ne budu ok.
@coma_zgb
Koss The Plug su osjetljivije od EX71. Zvuce poprilicno glasnije i "efektnije" od Sonyjevih. I 3-4 puta su jeftinije. S druge strane, Sonyjeve su slusalice znatno udobnije.
Inace, mislim da se Koss The Plug mogu kupiti u Optimum racunalima i Brrax-u, ako netko trazi.
@rospaya ,originale ne...no bas ti originali su loši
iz apoteke imas žute čepiće protiv buke i gumene za vodu,ja koristim gumene na kossu i zadovoljan sam
@coma_zgb
"glasnoca" je kao i na jeftinijim sonyjevim modelima,a dolaze isporučene sa 3 para čepića,tako da će ti jedne vjerojatno odgovarati
Aj nid help .... unakazih svoje 3. sluske pa trazim nove, zanimaju me neke koje imaju onu gumu koja ide oko uha da mi ne padnu. i da nisu one in ear jer sam te philipsove probo i trebalo mi je oko 15 min da ih namjestim i ipak su mi ispale...
My name is SaTaN...Woo0ooohoo0oo
..onda si fulo topic jel ovdje se priča samo o in ear modelima.... offtopic
sori. nisam htio off-at.![]()
My name is SaTaN...Woo0ooohoo0oo
sony slušalice od 90kn koje imam daju savršeni zvuk...
ove in ear mi je katastrofa bole me uši i suzim od prejakog basa... nije ugodno u svakom slučaju...
Seriously?
imate iskustva s kakvim dobrim 16 ohmskim???
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Zadnji uredio sodom : 07-05-2007 u 00:46
OT:zašto in ear. imam ove slušalice PMX40. teško da se neke in ear mogu usporedit s sluškama ovog tipa. nisu prevelike i dosta su udobne.ni cijena nije previsoka 159 kuna -popust za keš http://www.bojezvuka.hr/main.html
Zadnji uredio AutoXpert : 07-05-2007 u 09:57
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
@AutoXpert zato jel je offtopic, a što se tiče usporedbe sa ovim modelom in ear slušalice se mogu nositi...jači modeli poput px serije ili kakav grado su ti koji su van usporedbe
istina je da ove nemreš nosit u džepu, ali sikad ih spustiš oko vrata. meni ide na živce kaj inear trebaš stalno popravljat, jer čim se imalo pomaknu, promijeni se zvuk. a da sony i u jeftinijim i srednjim "nekim" varijantama ima bolji zvuk od SENHa je živa istina. ha, treba se probat u dućanu.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ovo što kažeš za postavljanje vrijedi za koss ,njih je potrebno svakih 5 min popravljat i namještat ali recimo ex jednom staviš i toliko su udobne da zaboraviš da su ti u ušima...
Bookmarks