a da update-ate mob?
![]()
ajd malo sad plačite
kakav sat, sat ne treba bezbrižnim ljudima
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
a da update-ate mob?
Seriously?
i kupite ručni sat ko ja sramota je mob vadit nismo više djeca!
Seriously?
Imam ručni sat, ali ga često zaboravim uzeti
I samo elegantno pogledam koliko je sati a da mob niti ne izvadim iz džepa!![]()
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
e pa ja sam balkanac i ne nosim sat na ruci![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
svi imamo najnoviji soft gore sad sam ja probao update-at veli da je najnoviji
Seriously?
Compov daj me sjeti gdje je opcija za neograničenu dužinu snimanja! Tražim je već dva dana i nemogu se sjetiti di je a niti je mogu pronaći!
Danke
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
otvoriš poklopac objektiva upali se kameraprebaciš na snimanje podeš. --> način snimanja --> video visoke kvalitete
e da i radi ti zoom do 4x
Seriously?
E jesam bedak, zaboravil sam na to! Hvala
nije žvaka za seljaka, hahaha ma ništa...![]()
Seriously?
što bi se dogodilo da u k550 stavim bateriju od w300? obje su li ion
samo sto na jednoj pise 900mAh a na drugoj 950
Zadnji uredio malena : 04-05-2007 u 16:36
imala bi bateriju od drugog mobitela![]()
nista ova od 950 je jaca od ove od 900, trebala bi duze trajat. ako su iste mozes ih promjenit
nebi ja preferirao... mislim da w300 ima manju bateriju
Seriously?
ali zasto mi onda duze traje!? evo promjenila sam ih i bas cu vidit ! jucer sam punila mob i evo danas ga punim, poslala sam par poruka i slusala radio!
Ja ga punio po noći sa uto/sri i sad imam 12% baterije. Nisam slušao muziku, ali sam poslao jedno tridesetak mms-a i isto toliko ih i primio, slikao, snimao, poslao 10ak sms-a i razgovarao jedno pola sata. Ja sam za sada zadovoljan baterijom.
Tak i tak nakon par punjenja ćeš tek dobiti puni kapacitet!
meni je baterija danas trajala 1 dan... još je kurva u društvu![]()
Seriously?
pa nadam se da bu bolja postalamora
i imam tak sllaaatku temu, tweetya![]()
![]()
![]()
ali, jel moguce da se isprazni za 50 posto nakon 10 poslanih tema preko bta?!
sumnjivo mi to nekak![]()
BT ti dosta ždere bateriju, ali opet nebi smio toliko
Pa koliko su velike teme (tj. koliko ih dugo salje?).. Ak salje svaku temu po recimo minutu, onda postoji mala mogucnost ako je mob nov i ako nije formirana baterija da se isprazni, ali ako su teme male i brzo ih posalje, onda nemam pojma u cemu je problem, mozda jednostavno ima slabu batriju mob...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
jesi je pravilno prvi put napunila?
Seriously?
pa kad se kupi mobitel ne puni se odmah već se prvo sve potroši pa se onda puni minimalno 8 sati bez prčkanja pri tome...
ako nije bilo tako nije ona oslabila, bude se ona s vremenom formirala samo trebaš uvijek prvo sve potrošit pa punit...
Seriously?
jes tako uvijek punimsamo sto nije bila ustekana ni 4h
ali nisam ni w300 tako punila, min 8h,....
Bookmarks