Ako se ne varam samo je MMS besplatan![]()
najbolje je to sto je MMS BESPLATAN unutar tele2. (do 31.6.) dakle, besplatno dopisivanje, slanje texta, slika, svega..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ako se ne varam samo je MMS besplatan![]()
Što s onima koji su još uvijek na VIP-ovom signalu? Niente od svega, ha?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Niente... na žalost
Nije ovo za mene ...
meni sms nije isporucen ne znam zakaj, aj nek mi neko nekaj posalje![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ni u rijeci trenutno ne radi. imaju rupe po cijeli dan izgleda...
mms radi bez problema cijeli dan.
Meni ne radi ni mms ni gprs
Stvarno ih ne kuzim, signal imam, G imam.....
To ti je to kad si u selu......![]()
@revo Ima GPRS po cijelom gradu, ne znam što je to tebi. Možda ga na mob. nisi uključio.
@ exotica I meni u Zadru piše "pristup odbijen" možda još kod tebe i ovdje nisu aktivirali sve. Postavke su mi OK., a vjerovatno i tebi!
To ti je kad koristiš JEDNOSTAVNO(smeće),JEFTINO!!
Ja sam sebi uspio bez problema poslati MMS i maloprije mi je sestra iz Osijeka poslala jedan. Znači ovdje u Kutini i u Osijeku šljaka.
@nijala
Stane znakova skoro pa koliko hoćeš. Odprilike, dok ti se palčevi ne spohabaju.![]()
Mala shala, nego da i ja dodam kako u Virovitici i Slatini ima gprs signala, ali nemoš poslat MMS niti koristit wap. Telefoni s kojima sam probao su SE K700, T630 i Nokia N72.
Ma crkni te i ja bi GPRS i MMS
Sonyericsson K750 i Z530 uredno mi šalju i primaju MMS a T610 i T630 neće se spojit na net iako su postavke poslane automatski na sva 4 uređaja. Probao sam ručna podešenja na T610 i 630 ali nemogu pronać kamo sa PROXY. Ako netko zna nek pomaže.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ovo mogu potvrditi, zvao sam SZK za ovu tarifu par pitanja i GPRS, uglavnom:
kad prepaid korisnici aktiviraju tarifu, skinu im s računa 20kn ali neće pričati za 0,49kn. Potrebno je u roku od 14 dana nadoplatiti račun bonom od 50/100/200kn i onda imaš 30 dana tu tarifu.
Za GPRS su rekli da može proći i 24h do aktivacije jer ti moraju 'registrirat' broj (kao i na simpi nekad, neznam jeli i danas tako)
Puno duplih informacija, to je za ove koji ne čitaju![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
koja je obracunska jedinica kdo prijenosa podataka? 10kb? 100kb?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks