bas sam danas gledao fotke.. brutalno izgleda, al specifikacije navedene na gsm areni i nisu nesto posebno..
jel ima kakav review... na netu samo nalazim par slikica.![]()
VK 1010-IO
bas sam danas gledao fotke.. brutalno izgleda, al specifikacije navedene na gsm areni i nisu nesto posebno..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Jel netko saznao kad bi se tocno trebao pojaviti u hr???
eno LG tuzi da mu iPhone ukro dizajn![]()
Evo o čemu se radi:
Detaljnije: T-PortalJužnokorejski elektronički gigant LG Electronics jučer je optužio također giganta IT industrije, tvrtku Apple, tvrdeći da je ukrao dizajn njegove najnovije telekomunikacijske uzdanice, mobitela LG Prada.
kakva su to sranja,ne mogu vjerovati![]()
![]()
jeli moguce da netko kopira koreance?! :-)
a kad gledaj je, lg je izasao ranije od iphone,vec je bio u radovima dok ovaj jos nije bio na papiru po dizajnu,pa tko ce ga znat.
i jel zna itko kad ce doci u hrv i kolika ce cijena biti?
Cekamo ga...jos nista ne znamo....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
kada dojde na tržište vidjeti kakav je omjer uloženo dobiveno
dali netko ima mozda lg pradu jer me zanima kakav je mob ja sam ga imao u rukama na par minuta i ucinio mi se jako dobar,pa ga razmisljam kupiti
ili ako znate negdje na netu gdej ima kompletan test
Najbolje ti je na youtube pogledati video uradak
jedan od mnogih
http://www.youtube.com/watch?v=5aLOGUQouUI
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ighlight=prada
koristi search
evo ja sam ga kupio prije par dana...sta vas zanima, pitajte...sutra cu staviti neke slike...
pa zanima me kako je za pisati poruke jel ako je to zajebano necu ga uzimati ali za zvati mi se ceni da touch screen jako dobro reagira i dali se cuje kad zvoni jer shine sam zamjenio za jedan da jer na najglasnije se jedva cuo uzas
kolika je rezolucija dali se mp3 mogu postavljati kao zovno i zvono za poruku???
kamera 2mx s autofokusom ako to mislis, ....mp3 moze kao zvono al ne kao poruka.
Da, da, ali gdje su slike?
evo nabavio sam i ja mob i nije los malo je cudan sad dok se ne naviknem ali mi se svidja nesto drugacije i novo
A oli ce netko staviti slike il' nista?
a kakve bi ti slike sta te interesira
Bookmarks