kamera 2mx s autofokusom ako to mislis, ....mp3 moze kao zvono al ne kao poruka.
kamera 2mx s autofokusom ako to mislis, ....mp3 moze kao zvono al ne kao poruka.
Da, da, ali gdje su slike?
evo nabavio sam i ja mob i nije los malo je cudan sad dok se ne naviknem ali mi se svidja nesto drugacije i novo
A oli ce netko staviti slike il' nista?
a kakve bi ti slike sta te interesira
Pa dajte vi što ste ga kupili napravite neki review.Obično kada netko na forumu kupi mob.a do sada ga nitko nema,napravi recenziju i vlastite dojmove+slike
Bok ljudi!
Ja sam, kao što vidite, tek rođena na ovom forumu, pa prije svega veliki pozdrav svinma.
A sad odmah pitanje: Je li tko saznao gdje i po kojoj cijeni se može nabaviti LG Prada?
thx
Omnia mea mectum porto...
mozes ga nabaviti u italiji u skoro pa svakom ducanu sa mobitelima ima ga cak i u trstu i cijena je 600 eura i 100 eura je iva znaci ispadne te 500
U oglasniku 300eur
najbolje onda uzeti taj za 300 eura jos da je pravi broj bilo bi idealno
Frendica ga ima, mobitel super izgleda, definitivno najljepši koji sam ikad vidjela, ima odlične igrice, ima svašta, nisam ni sama sigurna što sve ima, ali tipkanje poruka je zeznuto skroz, jako, jako teško je otipkati poruku jer ćeš u 90% slučajeva fulati slovo. Čak ni T9 na hrvatskom ne pomaže puno.
Inače dođe nekih 2000kn na pretplatu (ako se dobro sjećam u VipMe paketu)...
Sama prada nije promašai u designu a niti u tehlogiji, oni koji znaju da je LG NOOB u Software-u. Sami Touch interface je izuzetno dabra, naravno da u početko se trepa priviknut na tipkanje.
Kontrast me izuzetno iznenadio kao i sama kamera. Na to me super iznenadilao da slike i video možete direktno pohranjivat na MEM karticu.
Isprobao sam par java Aplikacija i uspiješno rade. Autofokus je dobar bolji od Samsunga i od SE, slika se fokusira i ne ispadne poremečena ukoliko neko nema mirnu ruku.
SMS zvuk se ne može mjenjat. MP3 Player je super izrađen samo mu fali opcija za Bass,Jazz itd. tu mu je minus. Radio ima super prijam ali jako žalosno da nema RDS..!!!
koju karticu je moguće max. stavit za memoriju ? 1Gb? 2Gb ?
Ja sam testirao i prima 2 GB, moja preporuka je SanDisk Ultra2 jer su brže u pisanju i čitanju.
pa uglavnom je 2 GB maximum koji podržavaju skoro svi uređaji sa microSD karticama i to radi bez ijedne greške na Pradi koliko sam ja čuo. one microSD kartice kapaciteta od 2 GB imaju već drugačiji standard koji većina uređaja ne podržava, pa tako ni Prada (bar još nisam nigdje vidio da je netko stavio karticu od 4 ili 8 GB)
ja ga nisam imo u rukama,ali mi se čini da je mob prejeben
1. Da li je moguće spremanje poruka na mem. karticu pošto samo uređaj podržava spremanje max. 30 poruka :O
2. Da li stvarno original futrola radi ogrebotine?
1.Moze se samo pogledaj malo po postavkama mobitela.Buraz mi se igro s tim
2.Da,i fotrola i krpica ona
Nemogu ti sada provjeriti di je tocno za poruke.Kada mi buraz dodje javim ti
imao sam pradu davno i uglavnom da, torbica mi je izgrebala display (jako malo ali sasvim dovoljno da se vidi i da mi je doslo da ga u zid bacim koliko me nazivciralo to) a za poruke nemam pojma sto pricasja nikad nista nisam dirao u tim postavkama, ne sjecam se tocno ali znam 101% da sam imao preko 30 poruka u njemu tak da ne kuzim zasto tvoj nece !?
Torbica izliže i zadnju stranu moba, ****** kada je lakiran... Ista stvar se i sa E900 događa i protiv toga nemreš nikaj nažalost.
Poruke možeš spremiti na memorijsku karticu, probaj jednu po jednu.
Bookmarks