Mobitel je stvarno dosta dobar.Kvalitetno je izrađen i dobro izgleda.Kontrast ekrana na suncu je definitivno jedan od boljih, o njegovim dimenzijama da i ne pričam, a slike sa kamere, koja je usput rečeno samo 2Mpix, su odlične.Interna memorija je malo premala, ali zato je tu kartica.
Touchscreen je odličan!Ulazak i šetnja po menijima bez pritiskanja običnih tipki, pa onda gore-dolje, pa opet stisni, pa opet gore-dolje je fenomenalna.Dvaput dodirneš i unutra si.A i ideja sa klizačem je super!
Ako si već radio sa touch tipkama odmah ćeš se naviknuti na pisanje.Ako ne, trebati će ti malo vremena, ali nije nikakav problem.Reakcija na pritisak je malo sporija,ali to je zanemarivo.I naravno, ako nisi super genijalac, nema šanse da hodaš i pišeš poruke.Mob je spor jedino kad ga upališ(ON/OFF) i upisuješ lozinke, ali to vjerovatno ima veze sa spajanjem na mrežu.
Tehničke karakteristike su mu prosječne, ali sasvim zadovoljavaju.Jedini problem može predstavljati što ne podržava 3G mrežu.
Baterija?Možda je malo slaba, ali kad vidiš koliki je ekran i kad stignu nove teme za mob to nije toliko bitno.
Dakle, prednosti su mu što je jedinstven (osim onog precijenjenog iphonea).I DA, ISTINA JE, IPHONE JE KOPIJA PRADE!!!Jer prada je najavljena i izašla na tržište dok iphone još nije bio ni u planu!
A nedostaci?Pa, ako nisi ovisnik o najnovijim tehničkim mogućnostima mobitela, onda i nema nekih većih greški.
sve to stoji šta ti pričaš meni je isto bio odličan mob prvih par dana al kad ga imaš malo više barem ja , ja sam poludio vozim se i dodje mi sms i sad moram odgovorit odmah, nemožeš napisat poruku bez da gledaš u mob i onda krivo pritisneš neku tipku slučajno pa ni ne skužiš pa kasnije dok s vratiš u gornji red treba pola sata ja sam podivljo samo radi poruka, jbg. fancy ima svoju cijenu al ja sam ga se riješio![]()
...FORCA FIUME...
Bok ekipa
Dajte mi recite jeli moguće na pradi zamijeniti masku i gdje bi se mogla nabaviti?
pa pradu vijeko.moraš da budeš stylish![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
meni je ruzan onaj lazni krom-kić..inace oke mob, kaj pa postoji T9 za poruka, a i naviknes se s vremenom.
ma uzmi si pradu,mob je baš fora...
Dali ima prepoznavanje rukopisa?
Ne vidim zašto bi bio loš!
Dali ima stereo sistem zvučnika?
Lili pusti snovi
http://www.pradaphonebylg.com/
Zadnji uredio VuKi : 19-08-2007 u 23:10
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
kako dobro mob izgleda aaaaaaaa
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
mob super izgleda al kakav je uživo?????ako ga netko ima nek napiše nešto više kak je zadovoljan i tak to
S obzirom da mi se gade fashion mobiteli, ovaj LG mi je ipak... predivan. Ne toliko kuciste, nego odlicno sucelje sa lijepim ikonama.
Feedback je malo spor, no zadovoljavajuc je. Svi gumbici su veliki i imaju neki smisao, a ne kao kod svakog drugog mobitela gdje imas sitne ikonice bez smisla i korisnosti.
Igrao sam se samo par minuta sa njim pa ne znam puno toga...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pozdrav svima....evo ja imam Pradu od prvog dana kada je dosla u Vipov centar...i moram priznati da me mobitel stvarno ugodno iznenadio...Sto se tice pisanja poruka to mi se cinilo kao problem kada sam citao o njemu prije negoli sam ga kupio..no nakon poslanih cirka 50-ak poruka sam se navikao i sada prakticki pisem poruke a da ni ne gledam na displey...touchscreen zna ponekad al jako rijetko da malo sporije reagira i to samo prilikom otkljucavanja tipkovnice...ali mobitel je opcenito dosta brz...
-jedna zamjerka ide na futrolu od mobitela koja je jako korisna ali...nakon cestog vadenja i vracanja u nju postoji mogucnost da se malo displey osteti ali jedva vidljivo...
-sto se tice baterije ja sam zadovoljan iako mi moglo i bolje....
i ono zadnje sto me najvise razocaralo i sto je razlog sto se javljam ovdje jest cinjenica da ne postoje TEME za ovaj mobitel....barem sam ja trazio i vidio po nekim forumima kako se pise da ne postoje...da li netko mozda zna da li ce biti sta od toga ili ih vec ima????
E to me zanimalo, kako ide pisanje na touchscreenu...znači ok je, brzo se naviknesuper jer namjeravam uzet KU 990, a najviše me muči taj touchscreen, pisanje poruka i brzina...
imao sam ga ja do nedavno ... sve u svemu ocijena mi je nekako 7/10... originalna torbica njegova kozna se nesmije koristiti jer izgrebe donji dio straznje strane i ekran malo (na ekranu je minimalno ali dovoljno da se skuzi), to sam ja tek preko stranih foruma skuzio zasto je moj izgreban, tamo napisali da je svima od torbica ... boja je jako slicna boji od npr samsunga e900 i jako je podlozna izlizivanju (nakon 3-4mj koristenja se izlize zadnja strana od prsta - kak se drzi onako po sredini uspravno kod razgovora) ... inace izgleda odlicno, poruke se pisu isto tako super, bez greske reagira kada se npr upisuje 3. ili 4. slovo po redu na tipki, cak i bolje od telefona s normalnim gumbima jedino je nemoguce pisat sms u pokretu (hod, kada se vozi auto ili sl.) nema fizickog razmaka izmedju brojeva i uvijek se nekako dotakne sve okolo... meni je super napravljan, jedino zna nekada zezati sastrane ona trakica za ici gore dole (to je rijeseno identicno kao i sto windowsi imaju ovo sastrane za vuc stranice gore-dole) i kako je u rubu cesto se desi da se fula pa malo digne zivce za bezveze ... meni od slika je S P O R, onako kako je na raznoraznim filmcima prikazano izgleda super, ali to TRAJE toliko da nema sanse da se pregleda neka serija fotografija ikako osim dok je u full screanu ili dok su thumbnailovi pa sto se svidja povecat ! ja sam sada tu ubiti napisao samo lose strane telefona jer mi se neda pisat dugo, ja dok sam ga imao me veselio
e da, hebeno mi izgleda svijetski sat
i ako ga netko kupi, kada je u imeniku netreba se potezat ona "trakica" nego se moze samo onako prstom povlacit prema dolje ili gore preko svega pa on ide gore-dolje polako, ko ga je koristio ili bude ce skuzit zasto je ovo super "informacija"
![]()
PRADA DANAS NA TRŽISTU ECOS JE NAPOKON DONE NEŠTO KONKRETNO OD LG-a.
Cijena kod ovlastenog distributera " ECOS-u " je MPC 4.999,56 KN
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 28-08-2007 u 02:19
malo je preskup samo zbog tog prada
jao..ovo je nešto za mene..fensi šmensi![]()
igrao se malo s pradom u htovom ducanu i nije me nes odusevila..... ovaj touch screen je sporiji nego kaj sam mislio i gledao po videima...
u nekoliko testova je spomenuto malo sporiji odaziv touchscreena.![]()
Bookmarks