Pa da, ja sam vec godinu bez ugovora.. i radi sve![]()
sad mi negdje istiće ugovor,gdje da to vidim ,tj. kako da saznam kada istiće+da li je moguće da mi dalje adsl šlajak iako mi je uovor istekao..?
Pa da, ja sam vec godinu bez ugovora.. i radi sve![]()
da, meni je to prošlo prije nekih... 1-2 godine..
jel nemas onaj ugovor sto si potpisao?
iPhone 5s 16 GB
Nema veze ugovor. On je samo služio da te drže kao svojeg korisnika to vremensko razdoblje. Nakon isteka istog, slobodan si prekinuti uslugu ili prebaciti se na nekog drugog, ako imaš tu mogućnost.
a ja bi uzeo kabelski internet,brzina ko ova ,samo što imam flat,kaj kažete-170kn mislim+50kn kabelska?
mislio sam da na ugovoru vidi datum potpisivanja pa da zna koliku mu jos traje
iPhone 5s 16 GB
Jednostavno nazovi 0800 9000, daj svoj username i reći će ti, ako već ne piše na korisničkim stranicama. Samo što se kabelskog interneta tiče, mislim da on nema veze sa ovim ADSL-om koji ti imaš. Onda bi valjda trebao odjaviti uslugu kod T-Coma da ti više ne dolazi tih 79 kn za brzinu, ako koristiš onu najmanju o 1 m/bita.
tebi kad istekne ugovor, tada možeš i razvaliti njihov modem![]()
jer kada tebi istekne ugovor, onda ti je princip kao na bonovima....
možeš prekinuti kad god želiš bez dodatnih troškova![]()
hvala na info,ali ipak moram tamo ići to odjaviti...
vladek,po ćemu je taj amis bolji...
to sve zajedno za 150kn????mora biti neka caka....
a vodatel??99kn ,net,telak i fon...pa koji je svima njima vra,zkj je tak jeftino?
Također. Nema cake sa Amisom. Jednostavno pametna firma![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
meni amis nije dostupan,idem malo vodatel proštudirati,jer imaju 50% popusta na instalaciju
Zadnji uredio smogovac : 13-04-2007 u 11:20
Imam jedno pitanje...ja sam se sad prijavio kod T-coma za ADSL, i to još u utorak faksirao, i sad me zanima hoću li ja dobiti nekakvu potvrdu sa njihove strane da kažu da su zaprimili zahtjev i da možda kažu kada bi došli...bilo što??? sam da nešt kažu![]()
VN ;)
JEL moguće koristit telefon od t-coma za razgovor a od amisa uzet samo internet?
Samo da vas pitam.
Ja mjesečno dobivam 2 računa iz T-Com-a.
Na jednome je Mjesečna naknada za MAX ADSL Flat- 198.99kn
Drugi je od telefona, ALI i tamo imam nekakvu Mjesečnu naknadu za ADSL 1024/256 (ovo ne kužim)- 64.75 kn.
Ja svaki mjesec dam oko 350 kuna, a pojma nemam kamo niti zašto. Na kućni telefon skoro da i ne razgovaram, pa tih 60 kuna onda ide u vjetar, ali ovih ostalih 290 kuna?
Nekakve "naknade", mislim-što im uopće znači riječ "naknada"?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks