God dammit izgleda da fulah grupuIzvorno postao Compov
sorry!
Trenutno sam korisnik max adsl-a od t-coma i potpisao ugovor s njima na 12mj. Mene zanima mogu li preći na iskon bez obzira na to i hoću li dobiti onih 60dana flata? Ako je to moguće kako postati njihov korisnik??? Hvala!!!!![]()
Seriously?
God dammit izgleda da fulah grupuIzvorno postao Compov
sorry!
Seriously?
Mozes preci na iskon i dobiti 2 mjeseca flat ali ces u tom slucaju i dalje placati pretplatu t-comu do isteka ugovora. pretplatu ces placati i iskonu.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
oce rec : odg je ne.
Izvorno postao Gruntovčan
ok hvala
Seriously?
e to i mene zanima, znaci onda si obavezan placati dvije pretplate (s obzirom da pretplata ide tcomu)
Cekaj jel tebi istice ugovor od 12mj ili si ga tek potpisao?
Ma potpisao sam ga nedavno (prije 3mj.) Nisam tolko' blesav da pitam ako mi je istekaoIzvorno postao kresoml
odmah bi prešao...
Seriously?
Izvorno postao coma_zgb
naravno! pretplata o kojoj govorimo je ona za brzinu veze, (80kn mjesecno mislim)
A zasto upoce mjenjati provaidera???Zar Iskon dajne nesto bolje od T-coma??
Da! Daje 2 mjeseca FLAT!Izvorno postao RAUL
Dobro ako daje, ali T-com je taj koji otvara slavinu za brzinuIzvorno postao flOorKilla
![]()
Ma kakve 2 pretplate.Pretplatu(brzinu) uvijek plačaš T-comu a promet T-comu i Iskonu(ako prijeđeš).Ostaje jedino pitanje da li ćeš platiti onih 20kn T-comu ako se nijedanput ne spojiš u toku mjeseca.Nazovi kor.službu pa pitaj.
Mene zanima ako pređem na Iskon hoću li plaćati 2 pretplate znači 2x po 60 ili 60ide t-gamadi a promet plaćam iskonu?, S tim da sam trenutno pod t-gamad ugovorom. To me zanima...Izvorno postao flOorKilla
Seriously?
Pa ogovoril sam ti iznad.Izvorno postao Compov
Evo ja ih pitao napisali ovo:
Postovani,
Ugovor na 12 mjeseci odnosi se na koristenje aDSl linije i nije vezan za uslugu pristupa internetu putem aDSL.
Na taj nacin mozete koristiti nasu XXLadsl uslugu i dok koristite aDSL liniju od T-Coma.
Bitno je samo da kod T-Coma koristite pocetni paket prometa koji se nenaplacuje ukoliko uslugu ne koristite.
Prijavu za nasu uslugu mozete napraviti na stranici
https://prijava.iskon.hr/?destpage=dsl
Trenutna promotivna akcija 60 dana Flat rate pristupa za 1 kn vrijedi za nove korisnike koji se prijave do 15.01.2006. i odaberu ugovor na 12 mj.
Za dodatne informacije molimo Vas nazovite nas besplatni info telefon 0800-1000, svakim danom od 8 do 20 sati.
Lijep pozdrav,
Bojan Nikocevic
--
Prodaja individualnim korisnicima
Iskon Internet d.d.
tel: 01/6000 700
fax: 01/6000 777
http://www.iskon.hr
(web-upit@iskon.hr) u Thursday, December 15, 2005 at 21:30:54
---------------------------------------------------------------------------
tema: Ovo im ja poslao
Poruka: Ja sam trenutno korisnik t-com adsl-a i potpisao sam ugovor s njima na 12 mjeseci. Međutim mene zanima mogu li ja preći vama bez obzira na to, da jednostavno ne koristim njihovu uslugu već vašu. I još ako je moguće kako da pređem i hoće li mi vrijediti onih 60 dana flata što nudite? Srdačan pozdrav i hvala!!!
Seriously?
Bookmarks