Evo javljam šta su mi rekli na moju primjedbu u vezi brzine...dobio sam čistu figuNaime zvali su me t-centra i rekli da je nemoguće da mi povise brzinu... da mi je operater to trebao reći na početku spajanja da će mi brzina biti loša jer sam na samoj granici signala i mreža je ugušena... još su rekli da mi to uopće nisu trebali postaviti... pa j...... ću im m.....
Znači nema mi pomoći, rekli su postoje 2 rješenja: 1) ukinuti ugovor te 2) nastaviti koristiti uslugu sa tom brzinom....e sad sam u nedoumici.... potreban mi je adsl i nebi htio prekinuti,no onda se trebam zadovoljiti sa brzinom od max 550kbps i download max 50KB/s prek dana, a navećer je lošije....
A šta da radim?Bez adsl ne mogu sad, neću i ne želim....
Ja mislim ostati i šta sad...ma neću se vratiti na modem... ipak je i ovo puno brže od modema i mogu puno toga skinuti samo moram biti strpljiv glede brzine...
Najrađe bi ušao u T-Mobile u Savskoj i sve po redu ih![]()
![]()

Naime zvali su me t-centra i rekli da je nemoguće da mi povise brzinu... da mi je operater to trebao reći na početku spajanja da će mi brzina biti loša jer sam na samoj granici signala i mreža je ugušena... još su rekli da mi to uopće nisu trebali postaviti... pa j...... ću im m.....
Znači nema mi pomoći, rekli su postoje 2 rješenja: 1) ukinuti ugovor te 2) nastaviti koristiti uslugu sa tom brzinom....e sad sam u nedoumici.... potreban mi je adsl i nebi htio prekinuti,no onda se trebam zadovoljiti sa brzinom od max 550kbps i download max 50KB/s prek dana, a navećer je lošije....
Bez adsl ne mogu sad, neću i ne želim....
Odgovori uz citat

Bookmarks