Ako nisi na flatu, tak ti je svejedno imao brzinu 50 ili 100.
Ako nisi na flatu, tak ti je svejedno imao brzinu 50 ili 100.
Ma teško je to moguće...ma neka oni idu u k....., idući mjesec si ja uzimam Optimin paket, pa im barem neći plaćati i tih 20 kn... Istina nemam flat, pa ću se nekako zadovoljiti sa brzinom...samo da mi ne pada na manje...sve je to teška politika![]()
heh njesra je to velika...
gle jedino kaj jos mozes probat, mada s malom nadom u uspjeh, al ajd da bar oni tamo glaveshine vide, da ima ljudi koji se bune, da nebi bilo da smo svi pokunjeni i poslusni na njih...
Napisi ti fino, jedan ljepi uljudni e-mail posalji, ne na SZK, vec tam nekom koji je iznad SZK-a, ko ipak ima moc odlucivanja nekog veceg (ehm sad e-mail il broj telefona, pronadji, mislim da je neko ovdi vec spominjo taj broj il adresu), pa im objasni o cem se radi, uz naravno prilozene slicice speedtesta (mada to oni isto mogu vidit).
Pa im ljepo sve to crno na bjelo, te ih moli da ti rijese problem, ili povecanjem brzine, ili smanjenjem cijene pretplate, sto bi bilo fair od njih jer se oni ugovorm obavezuju te brzine, pa vidi sto ce se dogoditi.
male su ti nade za uspjeh, al ono bar ce vidit da se ljudi bune...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Sta se tice tih 20% povecanja brzine, mislim da je to do T-coma. Naime rekao je da ce se povecati upload s 192kB na 256kB a isto tako mislim da se i povecao download s sadasnjih (neznam ni sam koliko) na novih 1megabit (koji nam je od pocetka obecan)...
Barem bi tako trebalo bit...
Tako je....imao sam puno pritužaba oko brzine kao što ste i mogli do sada pročitata...ali recimo da sam sada malo zadovoljniji.... prosjek mi je oko 700 - 800kbps a download mi se kreće od 80 - 90 KB/s...što je puno bolje nego kako je prije bilo...samo sad imam malo problema sa pucanjem veze...no možda to nije u pitanju...samo mi se sve zamrzne i nemogu više otvarati stranice a router i dalje radi i diskonekcija radi...pa moram restartati router pa onda je sve dobro jedno vrijeme...dali to veza pukne ili što je to?![]()
![]()
Bookmarks