Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 32 od 32
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoranZagorje Pregledaj post
    Evo javljam šta su mi rekli na moju primjedbu u vezi brzine...dobio sam čistu figu Naime zvali su me t-centra i rekli da je nemoguće da mi povise brzinu... da mi je operater to trebao reći na početku spajanja da će mi brzina biti loša jer sam na samoj granici signala i mreža je ugušena... još su rekli da mi to uopće nisu trebali postaviti... pa j...... ću im m..... Znači nema mi pomoći, rekli su postoje 2 rješenja: 1) ukinuti ugovor te 2) nastaviti koristiti uslugu sa tom brzinom....e sad sam u nedoumici.... potreban mi je adsl i nebi htio prekinuti,no onda se trebam zadovoljiti sa brzinom od max 550kbps i download max 50KB/s prek dana, a navećer je lošije....

A šta da radim? Bez adsl ne mogu sad, neću i ne želim....
    Ja mislim ostati i šta sad...ma neću se vratiti na modem... ipak je i ovo puno brže od modema i mogu puno toga skinuti samo moram biti strpljiv glede brzine...

Najrađe bi ušao u T-Mobile u Savskoj i sve po redu ih
    Bilo bi lijepo da ti umanje iznos pretplate pošto ne dobivaš ugovorenu brzinu, ali teško da je tako nešto moguće.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako nisi na flatu, tak ti je svejedno imao brzinu 50 ili 100.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma teško je to moguće...ma neka oni idu u k....., idući mjesec si ja uzimam Optimin paket, pa im barem neći plaćati i tih 20 kn... Istina nemam flat, pa ću se nekako zadovoljiti sa brzinom...samo da mi ne pada na manje...sve je to teška politika

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heh njesra je to velika...

gle jedino kaj jos mozes probat, mada s malom nadom u uspjeh, al ajd da bar oni tamo glaveshine vide, da ima ljudi koji se bune, da nebi bilo da smo svi pokunjeni i poslusni na njih...

Napisi ti fino, jedan ljepi uljudni e-mail posalji, ne na SZK, vec tam nekom koji je iznad SZK-a, ko ipak ima moc odlucivanja nekog veceg (ehm sad e-mail il broj telefona, pronadji, mislim da je neko ovdi vec spominjo taj broj il adresu), pa im objasni o cem se radi, uz naravno prilozene slicice speedtesta (mada to oni isto mogu vidit).
    Pa im ljepo sve to crno na bjelo, te ih moli da ti rijese problem, ili povecanjem brzine, ili smanjenjem cijene pretplate, sto bi bilo fair od njih jer se oni ugovorm obavezuju te brzine, pa vidi sto ce se dogoditi.

male su ti nade za uspjeh, al ono bar ce vidit da se ljudi bune...
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smrt Pregledaj post
    heh njesra je to velika...

gle jedino kaj jos mozes probat, mada s malom nadom u uspjeh, al ajd da bar oni tamo glaveshine vide, da ima ljudi koji se bune, da nebi bilo da smo svi pokunjeni i poslusni na njih...

Napisi ti fino, jedan ljepi uljudni e-mail posalji, ne na SZK, vec tam nekom koji je iznad SZK-a, ko ipak ima moc odlucivanja nekog veceg (ehm sad e-mail il broj telefona, pronadji, mislim da je neko ovdi vec spominjo taj broj il adresu), pa im objasni o cem se radi, uz naravno prilozene slicice speedtesta (mada to oni isto mogu vidit).
    Pa im ljepo sve to crno na bjelo, te ih moli da ti rijese problem, ili povecanjem brzine, ili smanjenjem cijene pretplate, sto bi bilo fair od njih jer se oni ugovorm obavezuju te brzine, pa vidi sto ce se dogoditi.

male su ti nade za uspjeh, al ono bar ce vidit da se ljudi bune...

Ma i budem...samo mi neka netko kaže e-mail od njih gore na vrhu...i odmah ću istog trena poslati pa da vidimo šta će mi reći

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Desire, Nokia 5800 XM
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.795
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.795, Nivo: 19
    Bodovi: 6.795, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sta se tice tih 20% povecanja brzine, mislim da je to do T-coma. Naime rekao je da ce se povecati upload s 192kB na 256kB a isto tako mislim da se i povecao download s sadasnjih (neznam ni sam koliko) na novih 1megabit (koji nam je od pocetka obecan)...
    Barem bi tako trebalo bit...

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nemesis Pregledaj post
    Sta se tice tih 20% povecanja brzine, mislim da je to do T-coma. Naime rekao je da ce se povecati upload s 192kB na 256kB a isto tako mislim da se i povecao download s sadasnjih (neznam ni sam koliko) na novih 1megabit (koji nam je od pocetka obecan)...
    Barem bi tako trebalo bit...
    Tako je....imao sam puno pritužaba oko brzine kao što ste i mogli do sada pročitata...ali recimo da sam sada malo zadovoljniji.... prosjek mi je oko 700 - 800kbps a download mi se kreće od 80 - 90 KB/s...što je puno bolje nego kako je prije bilo...samo sad imam malo problema sa pucanjem veze...no možda to nije u pitanju...samo mi se sve zamrzne i nemogu više otvarati stranice a router i dalje radi i diskonekcija radi...pa moram restartati router pa onda je sve dobro jedno vrijeme...dali to veza pukne ili što je to?

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Stavljanje jezika po zelji bez koristenja Phoenixa - jednostavnije
    By DD4ever in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 17-02-2007, 00:12
  2. Problem sa shareanjem internet veze
    By frish in forum Aplikacije
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 28-12-2006, 11:09
  3. Gamers internet tunnel-LAN i INTERNET