a kak si mjerio brzinu? ili je to odokativna metoda???
Kliknite na start pa run i upišite "gpedit.msc" bez navodnika.Ovo će otvoriti group policy editor. Onda idite na:
Local Computer Policy
onda na Computer Configuration
onda na Administrative Templates onda na Network onda na QOS Packet Scheduler i onda na Limit Reservable Bandwidth.
Dvoklik na Limit Reservable bandwidth. Windows uzimaju 20 % bandwitha radi sigurnosti. Zato ćemo napraviti ovaj trik : Kliknite na ENABLED i umjesto 20 % napišite 0 .
Meni nije ništa brže, daj neka još netko proba.
a kak si mjerio brzinu? ili je to odokativna metoda???
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
nešto sitno, prije mi je skidalo 108 kbps a sada je 111kbps![]()
Sad umjesto 873kbits na speedtest.net-u dobivam 878kbits,Ništa vrijedno spomena...
Meni se isto nije nista promjenilo....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Skinite mali alat koji se zove tcp/ip optimizer i pokrenite ga. Ne zahtjeva instalaciju i vrši promjene u registri podešavanjima vezanima uz tcp/ip protokol. Jedna od osnovnih promjena koju vrši je i ta vezana uz QoS protokol i to da istoga ne ugasi zbog rada određenih mrežnih aplikacija.
za 62 kbps mi se digla brzina
Ništa mi se nije promjenilo... i dalje mi ne prolazi famoznu granicu za mene od 600kbps![]()
Prošli tjedan sam imao problema sa samim spajanjem...nazvao ih i riješili su mi taj problem... no što se tiče brzine....nisam ih zvao.... već znam što će mi reći: vi ste na samoj granici dostupnosti signala i to je normalno da vam je brzina manja....trala la la" mislim da neću ništa postići...pa neznam, da ih ipak nazovem?![]()
Ipak mi ne prelazi 550 kbps, a downlod mi je između 30-40 KB/s a rjetko mi zna biti do 80....
MEni je diglo upload za 30 kb!
FORD FOCUS RS500
I like it!
možda ti ga je sam T-COM digao
Meni niš'...nema veze.. i ovako nije neko veliko ubrzanje
Čitam da se nekima povečavala brzina.Vidim nekih 30kb nekima.ako je tako to je stvarno ok.Ali jasno;ima vidljiv je kraći dowload na duljim prugama.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Evo zvao ih danas...potužio se i razgalamio sve u šesnaest...odmah je operater prijavio kvar jer fakat je to mala brzina... i rekao da će me kontaktirati kad će problem biti riješen...e što me ludo zanima kada će to biti... javit ću ovdje šta su riješili..
U pogledu teme: Pa zar nije isto stavit na disabled ili ostavit defaultno not configured kao i stavit na enabled pa na 0? Jer kad nije enabled, u biti je na nuli.
Evo javljam šta su mi rekli na moju primjedbu u vezi brzine...dobio sam čistu figuNaime zvali su me t-centra i rekli da je nemoguće da mi povise brzinu... da mi je operater to trebao reći na početku spajanja da će mi brzina biti loša jer sam na samoj granici signala i mreža je ugušena... još su rekli da mi to uopće nisu trebali postaviti... pa j...... ću im m.....
Znači nema mi pomoći, rekli su postoje 2 rješenja: 1) ukinuti ugovor te 2) nastaviti koristiti uslugu sa tom brzinom....e sad sam u nedoumici.... potreban mi je adsl i nebi htio prekinuti,no onda se trebam zadovoljiti sa brzinom od max 550kbps i download max 50KB/s prek dana, a navećer je lošije....
A šta da radim?Bez adsl ne mogu sad, neću i ne želim....
Ja mislim ostati i šta sad...ma neću se vratiti na modem... ipak je i ovo puno brže od modema i mogu puno toga skinuti samo moram biti strpljiv glede brzine...
Najrađe bi ušao u T-Mobile u Savskoj i sve po redu ih![]()
![]()
Bookmarks