koliko znam the plug više nema u ponudi nitko
gdje se mogu kupit koss the plug?
izmedju sony ex51/71 i koss, koje su bolje? cijena nije bitna...
koliko znam the plug više nema u ponudi nitko
ima ima,frend kupio u jednom ducanu na kaptolu,ali zadnje... TNT?![]()
Zadnji uredio cime : 21-01-2007 u 13:57
ja imam oba modela i prema mojoj procjeni the plug su bolje slušalice bez obzira što koštaju 3 puta manje nego ex71
kako sam več spomenuo u jednom topicu the plug su neudobne i dosta ih je teško ispravno staviti u uhu,pogotovo zbog veličine i loših čepića koji dolaze isporučeni sa slušalicama koji su meni beskorisni te sam ih zamjenio onim žutim "spužvicama" što možeš kupiti u ljekarni po cijeni od 5kn ,..sa njima sam prilično zadovoljan iako imam namjeru još malo eksperimentirat sa gumenim čepićima jel ipak je najvažnije pravilno postavit slušalice u uho da one pritom ne ispadaju van
što se tiče ex71 imaju prenaglašen bas koji ponekad zvuči "muljavo" i nejasno no što se tiče udobnosti druga su priča od kossa
jako su udobne i moguče ih je nosit po 2-3 sata bez ikakvog napora
kabel koji je dugačak 0,5 m na njima nikako mi nepaše jel sa produžnim kablom su predugačke a bez njega prekratke (ako imaš flash player ovo je vjerojatno dobro riješenje no ja svoj hdd player nemogu stavit oko vrata)
Zadnji uredio sodom : 21-01-2007 u 13:54
koss mi se cini da necu moc nabavit u zg, pa mi ostaje jedino ex51 ili ex71, razlika je u 70tak kn, koje mi preporucas?
ex71,kvalitetnije su izrađene,imaju završetke od gume a ne plastike...i glase kao jači model,dakle.
hvala puno, samo se nadam da ce mi dobro "sjest u uho", jer 270kn nije malo...
tnx jos jednom
Trazio sam sony ex71 u Rijeci ali nista, niko nema, pa sam onda nasao KOSS the plug za samo 25kn i odmah ih kupio, al neznam, meni ne pasu, imam male usi valjda, svi hvale taj bass al ja ga bas i ne cujem :/
Gadgets:
Motorola V550@V620
MS MP403 2gb + KOSS
25kn ozbiljnou netcomu, robna kuca ri ako je neko u rijeci pa moze kupit dok imaju
![]()
Gadgets:
Motorola V550@V620
MS MP403 2gb + KOSS
mislim da je to neka pogreška od strane trgovine jel 25 kn ipak ne koštaju![]()
greska il ne ja ih ubo za toliko![]()
Gadgets:
Motorola V550@V620
MS MP403 2gb + KOSS
e da, nisu toliko lose te koss, samo se treba priviknut, evo vec pomalo cujem taj famozni bas![]()
![]()
Gadgets:
Motorola V550@V620
MS MP403 2gb + KOSS
to je jaaaako cudno, ali svejedno ja idem provjerit sutra, taman sam stigao u opatiju veceras![]()
I ima ih ili je to bila samo patka?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nema ih vise ja kupio zadnje..I nisu kostale 25kn nego cak i 20-30lp manje
![]()
bio jucer, nema ih vise, rekli da nisu znali koja im je prava cijena, pa su stavili 25kn, i da nije bila patka! nova posiljka ce bit, ali su se informirali malo bolje o cijenama na trzistu, tako da ih NAJvjerojatnije i nece bit vise za 25kn... ili par lipa manje
poz
reko sam vam da je bilo hehe![]()
Gadgets:
Motorola V550@V620
MS MP403 2gb + KOSS
uuuuuuuuuu dobre slušalice, bit će vjerovatno dosta para
Može li mi netko pomoć, nakon mog istraživanja, u uži izbor pale su mi slušalice Sony Fontopia in-ear sluše, i Sennheiser PX 100, koje po svijetu glase kao najbolje sluše za prijenosne playere ikad napravljene, sa sklapajućim dizajnom (sklapaju se slično kao naočale).
Jel ima tko kakva iskustva sa akg-ovim in ear slusalicama? Inace sam imao priliku poslusati glazbu sa akg-ovim slusalicama, ali ne in-ear i bio sam jako zadovoljan sa njihovom kvalitetom zvuka. Daleko su bolji od sennheisera u istom cijenovnom rangu.
da malo podignem staru temu...trebaju mi slusalice, ne znam dali da idem na in-ear jer sam probao neke in ear i ispadaju i imaju slabiji zvuk dosta. ja bih i trcao sa njima i za normalnu upotrebu, tako da mi je udobnost bitna, tj ne zelim ih namjestati u usima svakih 5 metara. dali sony ex71 dovoljno dobro leze u usima?
vjerujem da ovisi o ušima no meni su ex71 najudobnije slušalice koje sam isprobao...ne ispadaju a mekane su i često zaboravim na njih u ušima.svakako preporuka sa te strane.
angels might have been eaten.
Jel zna tko gdje mogu nabaviti one uloske za the plug? Imam one cepice za usi iz apoteke no nisu bas jako udobni.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks