-varanje je moguce i postoje sifre!
Zanima me jeli to moguce jer neki ljudi stvarno koda sifre koriste ili dobro igraju??
Imali tko kakav komentar nek ostavi na ovaj post
-varanje je moguce i postoje sifre!
Ma nema....ljudi igraju dobro
- Red-Gsm.net -
Koliko ja znam, cheatanje na multiplayeru nije moguće niti u jednoj igri.
normalno da postoji...wallhack(gledanje kroz zidove ) i aimbot (komp sam cilja, ti sam pucas i ubijas sve) , a neki su jednostavno predobri...poput mene
na cod-u je 50% cheatera na netu....
tocno, al dosta njih nije, barem vecina crackanih nije zašticena...
a te budale koje varaju fakat neznaju varat....malo to preocito rade...npr ja drugi sa 50 killova a on prvi sa 150...
ja sam jednom probao skinut taj wallhack, odigro 5min sa njim, reko bas da probam kak je to...i uopce nije gust...tesko smece....koji je cilj igranja na netu ak varas![]()
Sta ti je to wallhack.. neki program za to varanje il nesto poput neke sifre..
To upises samo kad pritisnes onu tipku pored jedinice i to upises... hmm
to ti je kao nekakva zakrpa, ali moje osobno mišljenje je da ljudi koji to koriste ili nemaju pojma o igri ili su stvarno pizde
daj to mi stvarno ide na živce danas ja igran na lol.ba serveru a ono prvi lik ima 110 ubojstava a drugi 40 i nešto baš glupo
Ma to vam je pravo smece za koristiti, to vam koriste samo noobsi koji tek pocinju igrati pa hoce da budu dobri.
Sto se tice zastite postoji pb( punkbuster) koji skenra server svakih nekoliko minuta i izbacuje te sa cheatom odnosno hackom koji je pravi naziv za te cheatove u obliku programcica. ti programi koriste odredjenu rupu u sistemu pb-a i cod2 i exploatisu je. neki igraci cak daju pare za te ptakozvane private hackove koje naprave programeri koji znaju malo vise od normalog igraca tako da taj cheat nece biti uhvacen iducih par mjeseci od strane punkbustera, jer ga koristi samo jedan do 3 covjeka (zato o jeste private hack), ali imaju i publick hackovi koji cim izadju budu uhvaceni nakon par dana jer ga pocnu koristiti svi igraci i posljedica toga su ti ogromni brojevi killova koji pojedini igraci sakupe. govorim jer znam i igram cod2 vec pola godine.
ma samo noob-ovi to rade... nema ti do stare kukurzne..kad nju bacis sve leti.
@Brba: kad cemo na net pa da mi pokazes sto znas
Nekoc sam igro CoD2 po cijele dane na netu i dosadilo mi bit uvijek medu prva 3 a i dolazili racuni neta pa prestadoh... kad se vratim u formu zabacit cemo pa ako budes 1. pored mene onda ces moc rec da si dobar![]()
Varanje na netu? LOL... pokusaj to na WOW-u pa cemo vidit koliku ces kaznu sluzit (ne igranje koji mjesec)
Ovi cheateri su supci zesci i treba im zabraniti da se ubace na server...
Ja halam cod i dobra mi je skroz, cod 2 mi nece instalirat nesto...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ja sam nedavno skinuo fps brojac za cod2, sad ne znam cemu sluzi, lol frend mi je rekao za to, uglavnom datoteka koju zamjenis u main folderu, zna netko cemu sluzi? osim sto mi broji frameove sta jos radi, jer nekavu razliku nisam primjetio.
pa nisi trebao skidati to imas komadnu u call of duty-u 2 za brojac frameova ukucas ovo u konzolu:
/cg_drawfps 1
ako je taj program sto si skinuo fraps on ti jos sluzi za snimanje gameplaya hvatanje screenshotova ali imas i to u cod2 po defaultnim controlama stisnes f12 da uhvatis ss ili jednostavno printsreen tipka
P.S konzola se otvara na tipku tilda (tipka lijevo od broja 1 na keypadu)
ma znam za konzolu nisam toliki n00b
i nije program, koliko sam skuzio, to je onaj config_mp.cfg file koji sma samo zamjenuo. onak imas gore u desnom kutu brojac a u dnu desnom kutu dijagram neki. to je valjda to sto si ti rekao.
Fakat mrzim chitere na netu, jbt na svakom drugom serveru neki chiter(noob), stari koriste pola njih aim bot(automatski headshot)...fps ti je brojac slicica u sekundi...nije nikakav chit.Neki kazu kada njega aktiviras da se metci bolje ljepe.
Punk puster...naravno ali ga je moguce zaobici.
Znam samo ti kazem![]()
Bookmarks