onj punk buster me jednom izbacio a neznan ni kako ni zašto a neman pojma kako koristit šifre
onj punk buster me jednom izbacio a neznan ni kako ni zašto a neman pojma kako koristit šifre
ma ja igram samo na crackiranim,glavno mi je da nisam zadnji
a sa drugo da radim nego samo crackirani?...
prokleti wallhack,te rijeci besramno upisuju i pod chat majmuni glupi
jedina preporuka je da igru popatchate do jaja(v1.3) i punkbuster...
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
ja san danas upa na jedan srever i pita smin li vidit kako izgleda wallhack likovi ništa nisu rekli ali ja uključio pa vidio da je jako zbunjujuće pa maka odma
Ovako ljudi nabavite si original cd key za cod2 , skinite 1,3 verziju i na neki original server za last punk busterom i nema chitera !!!!! :three:
Ja sam to ucinio i pomoglo mi je !
ma sve je to alko osim onog djela
a mene zanima ima li aimbot za verziju 1.3 zanima mme kako to izgledanabavite si original cd key
inače igram samo na lol,ba serveru jer ima zaštitu od varanja samo malo je zbunujuć mod ali nema veze
Itko zna kako dodati boju u slova kod nicka?
- Red-Gsm.net -
drži altgr i upti tipku 3 da dobiješ ovaj znak
^
i onda makni prste s tih tipaka i upri
1-za crveno
7-za bjelo
4-za plavo
0-za crno
...... neznan napamet boje ali svi brojevi od 1-0
i samo pišeš a možeš i napravit skripte da ti se mjenja boja slova kad upreš tipku po izboru
Hvala uspio sam!![]()
- Red-Gsm.net -
No problem .....
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Ma ti cheateri su idioti...ja 2 killa on 102..ne vidim tu gušta..a i ti punk busteri nisu baš pure
Pa ne znam, sto se tice cheatera jos se nisam susreo s njima! al ima i ljudi koji tvrde za nekog da je cheater samo zato sto je ovaj predobar, ili mozda oni pre losi..![]()
da, to se i meni dogodilo.., situacija je bila kada sam imao snajper, i skuzio sam lika da mi hoce doc s ledja (cuo sam ga, jer se nije suljao, nego trcao), i onda sam se maknuo u kut i pricekao ga, i kad sam ga ubio, napao me je da sam cheater.. mislim fakat ono.
Igram dosta COD2, i jos se nisam susreo sa cheaterom. tj. svaki koga sam gadjao, pao je..![]()
ne, nisam tam bio..
Ja sam prošle godine non stop igrao cod, a ove još ništa, jel mi je lagano već dosadio.
Zadnji uredio ..::Crocky::.. : 07-06-2007 u 14:06
cod2 je prejebena igra na multiplayeru
samo bez modova i sl. sranja. jedino me živciraju igrači koji joriste šifre, probao sam i sam ukucati koju ali stvarno nije gušt. jednom sam pratio igrača koji je fakat morao imati upaljen autoaim, igrao je sa sniperom i sve je ubijao jednim metkom iz nilo koje daljine, čim bi ga vidio - pucanj i to je to. može netko biti dobar ali toliko, nema šanse. stvarno frustrirajuće kad te netko ubije a znaš da vara, bezveze
Prvo ga skineš, zatim ga uključiš i onda upališ COD i eto ga
Nisam probao kako je, ali i ne zanima me pošto mislim da je bezveze- prelagano kada vidiš gdje su svi (makar, nekima ni to ne pomaže).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks