A kako pokrenuti preko Garene taj wallhack??
Kada pokreneš preko xfire-a nekoji server, izbaci error, no nemoj stisnuti don't send, samo pusti da se igra pokrene. Kad se učita, stisneš broj 1, ali na numeričkoj tipkovnici (s desne strane tipkovnice). Ako server nije zaštićen Punk Busterom moći ćeš igrati. Većina ih je zaštićena i odmah bivaš izbačen.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
A kako pokrenuti preko Garene taj wallhack??
Upališ COD2, kada želiš upaliti wallhack- držiš tipku W (duplo v) i brzo izvučeš kabel za internet (kako te ne bi skužili da imaš wallhack), brojiš u sebi (možeš i na glas, ali je bolje u sebi) do 17- i onda na 20 uštekaš kabel.
Ako si spojen bežično- samo upali/ ugasi ruter (vremenski razmak je isti- osim ako server ima punkbuster, onda trebaš čekati pola minute i na telefonu (ne na mobitelu) utipkati 121).
Na ovom forumu ti nitko neće reći kako ga pokrenuti
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A ja mu u postu iznad sve objasnio, samo što to nevrijedi za Garene wh, već za ovaj jedan koji ja imam.
Ako tko hoće taj moj wh, javite mi na PM pa vam stavim na rapidshare.Kada pokreneš preko xfire-a nekoji server, izbaci error, no nemoj stisnuti don't send, samo pusti da se igra pokrene. Kad se učita, stisneš broj 1, ali na numeričkoj tipkovnici (s desne strane tipkovnice). Ako server nije zaštićen Punk Busterom moći ćeš igrati. Većina ih je zaštićena i odmah bivaš izbačen.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ali nije mi jasno kako to moze raditi?![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
zoka- nema problema
L.L.- probaj, a ima i za aimbot kombinacija (uključuje i rastavljanje tipkovnice) pa mi se ne da pisati.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
lol, ova tema vodi u neke mutne vode, najbolje bi bilo da ju mod zatvori...
I hocu. Nastavite na PM...
![]()
Bookmarks