DSC W35 koji si naveo, za 1150 kn iz Oglasnika, nema komparativnih prednosti u odnosu na dva prije navedena modela. Jedina cinjenica koja bi se mogla navesti u korist W35 modela jesu njegove dimanzije i masa. Ovo je modela kojega bi ja gotovo svrstao u ultra compact klasu aparata. Kuciste mu je nesto bolje zavrsne obrade, te je manji i laksi od ostala dva. Da li je ovo prednost ili ne ovisi o korisniku, tako da bi navedene parametre okarakterizirao kao subjektivne.
S700 ili A550 nije laka odluka. Jedina prednost koju Canon posjeduje prema karakteristikama, jest nesto veca zarisna duljina. Sony vodi sto se display - a tice (bolja rezolucija i velicina), veci ISO raspon (upitno koliko je doista i upotrebljiv). Naravno, s obzirom na cijenu modela, manuelnih funkcija nemaju niti jedan niti drugi. Oba koriste AA baterije.
Obicno u ovakvim dvojbama odluci trenutak kada korisnik oba modela vidi u zivo. Taj dojam zna imati presudnu vaznost. Stoga to i tebi savjetujem...odi u ducan, pogledaj oba u zivo i odluci za jednoga. Koji god da odaberes neces pogrijesiti.
Ja ne kupujem, ali da ja biram vjerojatno bi odabrao Sony - ja.

, zatim fotografije za web itd.
Odgovori uz citat

Bookmarks