@nijala
Ma nemaju ti sta uzimat od tebe jer si modem kupila za kunu ili ono kad su imali dsl na akciji.
Ja sam im mj dana prije isteka ugovora rekao da mi zamjene modem jer je u banani i krepao pa su mi jos bolji modem dali koji cak 500kn vise dodje i lik mi je rekao kad mi istekne ugovor na njega nemam garanciju i ja sretan rekoh ma ko vas hebe..
OFF:
Jedino sta ti skidaju je ISDN, ma ak ti kazem da su kod mene zaboravili skinut ISDN i jos mi jednu novu skatulu ostavili ej to je zbunjola od T-Coma.
kazem ti da ti nemaju pravu uzeti modem jedino ako se skines sa ISDN-a onda ide kutija van i to je to, modem ostaje tebi jer si ga dobila za kunu !
Da, ali splitter nisi dobila za kunu pa bi njega vjerojatno odnijeli kod raskidanja ugovora.
da, splitter su mi i spomenuli...sumnjam da bi uzeli modem buduće da imam onaj prastari.uostalom kaj mogu s njim bez splittera?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
OK, ajmo se sad ipak vratiti na temu, iako se tu i nema što više razglabati, najava se pokazala točnom, te eto moramo biti zadovoljni s ovime zasad.
Digli su oni sve nas samo nisu ono šta nam triba!
Kako nisu...nekima i to treba. nekim ljudim treba veca brzina,i nije im pri tome bitno 100 kn. nas ostale ko hebe...
u ostalom,internet nacijo imate alternativce,nemate pravo da kukate!!!
to je cisti zakon trzista,ponude i potraznje...oni su si zacrtali kolika im trebaju biti primanja...i to rade...skupljaju pare.
zasto nitko ne kuka jer coca cola od pola litre kosta 6kn!?
zato sto:1. nisi obavezan da ju pijes i 2. i ako ti se pije cola,mozes kupiti sinalco ili nesto trece za 4-5kn.
tako i t-com,ima svoje cijene...a ako vam se ne svidjaju...nitko vas ne tera da ih placate.
vratite se na dail-up!
znaci na kraju je ipak sluzbeno,prognoszeri su pogrijesili u samo par dana.
a od nize cijene flata,ni ovaj put nista.
jedino sto korisnike zanima,ne zanima t-com.
valjda vise vole da se hvale svojim brzinama nego brojem (pogotovo brojem zadovoljnih) korisnika.
ali opet,svaki trgovac,ekonomista i svatko tko se razumije u zaradu,shvatit ce njihove poteze...povecanjem brzina ne gube nista. malo uloze u infrastrukturu,a primanja ostaju ista. smanjenjem cijena paketa bi bilo puno manje para u kesi t-coma. a onda bi centrala u njemackoj kukala,kako propada
ma šta nemamo pravo da kukamo? gamad... opet nisu niš napravili! brzina mi je skroz nebitna kad sam ograničen!
znači oni koji imaju para i na flatu su njima je super jer im malo-malo dižu brzinu...
a mi koji nemamo para za flat nas još više deru i dižu nam brzine da što više potrošimo... a i što brže!
u svakom slučaju njihova guzica nije gladna!
Seriously?
Kot ti je reko da mroas raskinut ugovor???
Jednostavno samo PRODUZIS ugovor, te onda ulazis u promotivnu akciju, a ne da raskines, pa ponovo uzmes...
Enivej, kolko vidim Bug-ovci nisu napisali glupost, ko sto je Compov reko, te bome T-Scumovci niti nisu smanjili cjene Flata, ko sto je Compov reko, nit su uveli 2 paketa ko sto je Compov reko, koji je to provjerio iz prve ruke, sluzbeno od strane sluzbene osobe SZK...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Imamo pravo da kukamo jer ja još uvijek mogu odabrati samo t-com, a monopol je u europskoj uniji nenormalna stvar (zato mi još ni nismo u njoj). A ova usporedba sa coca colom nema veze s vezom. Dial up je još skuplji od adsl-a, a moraš ga isto plaćati t-comu tak da...Imam adsl već 2 godine i nisam uopće koristio t-comov account, nisam ga čak ni otvorio, koristio sam samo promet od konkurencije, ali još uvijek ne mogu potpuno promijeniti providera jer mi je dostupan SAMO t-com i dok ne mogu odabrati drugog imam pravo kukati!
Mislim da je ovo prva faza sa brzinama tek poslije ovoga bi mogle nove cijene ako se ne varam tako je i prije bilo kad su pocetne brzine bile!
dvije rijeci: Optima traffic!!!
ona je dostupna svuda gdije i t-com maxadsl.
znaci izbor je tu,nista posebno ali je izbor.
i bar koja kuna ode na drugu stranu,a ne u t-com.
a sad to sto ta konkurencija ne ulaze u svoju infrastrukturu....to je vec njihova stvar,ako procijene da im je bolje ovisiti o svabama.
i da,mozes surfati dail upom,a mozes odabrati i da ne surfas... to nije voda,niti hrana da ne mozemo bez toga zivjeti. i samim tim to je luksuz,a luksuz ima svoju cijenu.
Hebem ti mercedes,bas sam mislio kupiti auto,imam 10 000e,ali za to mogu kupiti samo daciu ili yugo....ali ja hocu i klimu,podizace...hocu mercedes...
e tako je to ljudovi moj,nas siromasne ce uvijek je*avati....to vam je KAPITALIZAM.
nismo bitni niti vi niti ja,nego samo profit!!!
a kukati mozemo koliko god hocemo
Evo na T-portalu ipak pise da se 1 Mbps nece mijenjat nego samo upload....
LINK
Bookmarks