Baš sam znao kako će to izgledati, cijene nikad da padnu/paketi nikad da porastu![]()
Baš sam znao kako će to izgledati, cijene nikad da padnu/paketi nikad da porastu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A ja čekao 4. mjesec da opet ponude nekakav DVD ili smanjenje cijena... A kaj ćeš, nemaju ljudi love... Pošto Optimi nisam dostupan, uzimam nevoljko taj T-kom i bok...
zasto mislis da sam neupucen???
jer si bas TI stavio ovu temu!?
mozda zato sto to pise u BUG-u!?
mozda jer pise i u metro expresu? (naravno izvor im je BUG)
a od t-coma NISTA...niti rijec.
a mozda si mislio jer je tamo naslovna tema "t-com seminar"???
a pise se o istom,tj povecanju 1.4.
ok,mozda jesam neupucen,ali zato i jesam na forumu,da saznam kojesta... zato te molim uputi me!
a ja sam siguran da bi se t-com hvalio kada bi tako nesto napravio...i to ne tek nakon sto to ucini,nego mjesec dana unaprijed.
mozemo mi kukati koliko hocemo,ali oni ipak dizu brzine(naravno ako bude tako) i to dobro..sa 2Mbps na 3,sa 3 na 5... sto je svakako razlog za samohvalu i reklamu. a ja je ne vidim,osim u postovima na forumu... pa mi je svejedno da li post napise netko tkome je to 1. postu u zivotu ili netko tko je moderator na forumu.
dok ne bude sluzbeno,ne vjerujem!
p.s. i mene brine brzina...jesam na optimi ali na trafficu
evo ovako će bit... zvao sam službu i sva sreća javio se neko pametan...
Dakle časopis bug je napisao glupost koja je neslužbena i nemora značiti da će biti tako... tako je on i rekao da briju gluposti...
Lik je rekao da se spremaju uskoro promjene SVIH paketa, veli proširiti će ih, a flat najvjerojatnije ide dole....
još nemože reć kad će to biti, no nije ni bitno glavno da će biti...
Zadnji uredio Compov : 04-04-2007 u 15:21
Seriously?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma daj tko jos vjeruje tim ljudima iz SZK,oni uglavnom pricaju takve gluposti da to nije za povjerovat.,Jednom sam zvao u istom danu u vezi jednog problema i tri razlicita mudraca mi dala tri razlicita odgovora.,
Uglavnom od svaba ne treba ocekivati nista spektakularno,bar ne jos neko vrijeme.,![]()
chill.
ako renomirani časopis zvani BUG napiše odnosno prenese službenu info od strane T-Coma, tko sam ja da kažem da lažu?? Uostalom, tu informaciju su ispisali i svi dnevni listovi. Ako ti po defaultu ne vjeruješ nikome, ja te neću uvjeravati u suprotno, jer me iskreno zabolje za tebe i tvoje mišljenje.
što se tiče oglašavanja, sjeti se, ako možeš zadnjeg dizanja brzine, koja je isto tako podignuta tiho, da bi tek naknadno bilo spomenuto u reklami. T-Comu je trenutno najbitniji MAX TV i sve snage su okrenuli prema tome, otuda i potreba za ovim prebacivanjem na ADSL+
stvar je u tome što časopisi i novine pišu nešto pod sigurno ako im baka kaže... npr moj buraz je glavni grafički urednik metro expressa i priča mi kako dolaze do informacija, a i bio sam sam tamo i tražio nešto za ljubimce na netu... sve je nažalost povezano... sumnjam da je bug to sam istražio... načuo je i napisao... koliko se ja sjećam kada su nedavno mijenjali brzine ja sam dobio mail ohoho prije negoli su me ubrzali... daklem čudno mi je malo to da šute i da je sve odjedanput tajnovito... no otom potom...![]()
no što god oni napravili uvijek će bit neka caka... to je njihova politika... a bezobrazluk se samo širi :three:
i nekužim zašto neki pišu svoju brzinu ovdje? neznam baš da je ovo tema za to...
Seriously?
slažem se, i sam sam često naišao na gro krivih info, valjda im je google i portali jedini izvor.
piše ti tamo da je BUG kontaktirao T-Com i provjerio info, te provjerene info objavio.
ja onomad nisam dobio nikakav mail, tek tjedan-dva nakon.
to vodimo kako spam i brišemo, jer samo zagušuje temu, ne moraš se brinuti
Imam pitanje... Ak ja sad zatražim ADSL, a 15. bude npr. flat mjesec dana za nove korisnike, oni meni kuci dođu npr. 25. (čuo sam da se oko 3 tjedna čeka) da li ja upadam u tu neku akciju? ili se gleda kada sam se prijavio?
kad si se prijavio...
Malo je vjerovatno da bi si Bug dozovlio da pise gluposti, jos manje lazi...
Sem toga ja sam zvao SZK, zbog onog racuna, te sam pitao kaj ima nova?, rekla mi zena da se dizu brzine uploada, dok za flat nemaju nikakvih informacija koje mogu rec...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
pih i ja sam kontaktirao i pitao... i to što pišejoj novinarstvo u hrvatskoj postaje sprdnja... Summnjam da je bug šoljanicu kontaktirao, prije kao i svi ostali službu... pa kakvo je trenutno stanje tako kažu... kao što su meni rekli ovo iznad što sam naveo...
a uostalom vidit ćemo... postupci t-coma će uvijek biti misterij dok svi ne dobijemo newsletter ili objave službeno![]()
Seriously?
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/
Evo i službeno... Brzine su se dakle obistinile, a sve kaj je pojeftinilo je 3mbita za 20kn?!?!, a 5 mbita za čitavih 40kn...![]()
![]()
A mi se nadali najavi da će flat ići dolje, moš mislit!
![]()
Vidi ti to, malo mi se onda nekako isplati jer sam prije za 512Kbit plaćao mjesečno:378 kn, sada dobijem za te pare 3Mbit sa flatom za 378 kn!
Fakat se onda ovo isplati !!!
ja na sluzbenim stranicama ne zapazam nikakve promjene?
ja imam 1mbit i flat, i meni nista nije jeftinije jel tako?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Evo link: http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/flat.asp
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/index.asp
@floorkilla
da to je istina ali ako si na večoj brzini kao 3Mbit-a onda se isplati! a to je 100Kn više u razlici od 1Mbit-a.
Imam jedan problem.
Ne znam sta da se odlucim.Ja sam iz Vinkovaca
Istječe mi ugovor za adsl kot t-coma a htijeo bih uzet WLAN ali je i akcija,novi korisnici dobivaju 2mj fleta a ja ako bi samo produzio ugovor s njima nebi dobijo taj flet.
da se odjavim i cekam ponovno uvođenje adsl-a ili?
P.S. Jos me lik u sluzbi za korisnike plasi ,ako se odjavim da cu mozda morat cekat adsl do 1 godine.Jel imao ko ovako iskustvo?Komentari
Hvala i pozdrav svima.
imam pitanje,,meni je istekao ugovor za adsl.. sad ako produljim ugovor da li ću dobiti 2mjeseca flata ili ne??? ili je to samo za nove korisnike??? ajde molim nek mi neko objasni jer ne volim zvati glupe ljude na info telefon,,,
Bookmarks