lobox...http://www.bossiz.hr/data/lobox_5.htm
ovaj 5. po redu,500 kn.
da nije skuplji od 600 kn
a da je ok
koji preporučujete![]()
lobox...http://www.bossiz.hr/data/lobox_5.htm
ovaj 5. po redu,500 kn.
...posteja mi more, morski pas ljubimac ja san galeb bili, ja san dalmatinac...
pogledaj na www.feniks-kompjutori.hr mislim da sam tamo vidio jednom dobrog
ako imaš još 100kn odnosno 700kn sveukupno preporučujem ti da kupiš jednog u chipoteci, znam da ima i kameru, proširiv je sd/mmc karticama... Neznam više o njemu znam da mi ga jedan prijatelj ima i kaže da je odličan. Svakako pogledaj
jesi pogledo što u ve-milu.. imaju isto, čine mi se OK...
SuperTalent-ov, 1GB, radio, 592Kn...
@ijelec4: koristi tipku EDIT, a ne da "lupaš postove jedan za drugim u jako malom vremenskom razmaku... prijateljski savjet
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ikakvih jos ima li osim tih
a gledao sam sada chipotekinu stranicu i nema mp4 playera
Zadnji uredio vokaj5 : 19-09-2006 u 14:55
MP4 2gb evo ti link http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=27140
Odlična stvar samo imam već jedan mp4 player pa sam ovog prodo stvarno za te pare odlično a 2gb.
znas li mozda kako se zove taj playerIzvorno postao ijelec4
i ako imas sliku
neznam da li imaju na web stranici ali ga sigurno imaju bio sam u petakIzvorno postao vokaj5
a imaš li sliku ili ime playera ?Izvorno postao ijelec4
malo pogledaj akcije po metrou...
tamo zna biti mp4 cesto!
Da istina... prije nekih mjesec dana je bio na akciji neki MP4 player sa zvučnikom, mp3 reprodukcija, slušalice, punjač, 1GB, za nekih 450Kn...Izvorno postao Matija_Kr
![]()
nema nikoji mp4 na akcijiIzvorno postao Ico86
![]()
Zadnji uredio vokaj5 : 24-09-2006 u 18:52
A hebi ga... možda nemju sad na akciji... odeš u metro i vidiš da li se šta nudi...
BTW: jesi pogledo mp4 player u ve-mil-u... meni se čini OK za te novce...![]()
sačekati ću metroIzvorno postao Ico86
![]()
evo ja danas dobio metro (onu ponudu)...
Imaš neki mp4 player, sa 512MB + card slot (čini mi se za SD/MMC kartice), ekran rezolucije 320x240 pix, slušalice, s tim da ti to može služiti kao i digitalni fotić (1.3Mpx), i sve to za nekih 500Kn, ako se nevaram...
Proizvođač je Pixatronic (ili tako nešto)...
Uglevno, ja to nebi uzeo, jer ne preferiram takve "kombinacije"... Ali zanm da je u Metrou bio jedan isto do Pixatronic, baš mp4 player, od 1GB, za nekih 400Kn... pa ako ti Metro nije dalako, odi pa vidi...
otići ću do metroaIzvorno postao Ico86
![]()
Jel postoji koji od 1Gb display 320x240 i da je mp3 (netreba mi mp4 i sl), i da je mali i kvalitetan zvuk do 500 kn
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Jel mi netko zna reci gdje mogu skinuti tu pjesmu "posteja mi more, morski pas ljubimac, ja san galeb bili, ja san dalmatinac..."?!
Ako piše da mp4 player podržava E-book tekst file-ove, jer to znači da čita .pdf?
Pred kojih misec dana sam u nekom katalogu (neki shopping centar) vidio mp4 player 2gb za 399kn, sad se ubijam jer sam negdje zagubio taj katalogi nemogu se sjetit koji je centar bio
![]()
Ne,nego samo txt fileove.
Što se tiče mp4 playera,meni se nekako najviše sviđa MS MP406 Glamour. Ima OK display,3.5mm utor za sluške (ne onu glupost od 2.5mm,za koju je nemoguće nabaviti neke poštene slušalice),izgleda dobro... Ovdje košta cca 600kn,nisam siguran jer je tek došao pa dosta dućana još nema cijene na webu
Balkanac:
Eto ako vec nisi uzeo taj mp4 nemoj ni za zivu glavu ista od MS-a uzimat. Ako ti je imalo stalo do kvalitete izrade i zvuka nemoj uzimat te jeftine drloge od DAP-a,ako se uopce tako mogu zvati. Gledaj samo Creative,iRiver,iAudio (ja ga imam i prejeben je),SanDisk..eventualno iPod,ali oni su skupa sminka...mislim nisu losi,ali npr sa iAudio playerom ces dobit bolju kvalitetu zvuka i vise funkcija za manje para....
To za iAudia se slažem. Isto tako i za Creative.
Ako se ne varam Balkanac ima iPod Nano...
Nikome ne preporucam neki jeftini DAP, jedino bi se isplatio Sony kojeg se moze naci za stvarno sitnu lovu. Samo provjerene marke.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks