Imamo li to čovjeka iznutra na forumu, možda?![]()
ok bez ljutnje od sad ću paziti na to,dans sam prvi put na forumu,W375 je tri mjeseca ali u pripeidu od sutra je i u postpeidu,z3 se još ne vidi jer dolazi tek za dva dana,greška što sam napisao od danas
Imamo li to čovjeka iznutra na forumu, možda?![]()
šta znači čovjek iznutra
onaj tko radi za tele2 i nekog od tele2 partnera
ako je tako onda ja nisam jer radim za sva tri operatora
a jel oče doći možda samsund d900 ili tak nekaj ?![]()
u pripremi je d900 i e 390
Odakle vam te informacije?
od danas u ponudi motorola RIZR Z3 cijenu vam javim za par minuta
ovo su dobre vijesti.V3 je skroz zastarjela,a jedina je prava motorola u ponudi(ne racunam na C118 i C260).
Motorola Z3 (crna) + BT slusalica na ugovor 1455,00 kn.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
ovo je odlicno!!uskoro istice ugovor pa ce biti dobrih mobitela za izabrati.
daa...vidio sam tel2 ponudu popravili su se bitno., iako su im opcije još uvijek sužene (mms) a i više nisu tako povoljni, više se ispalti imati vip i cronet pretplatu nego tele dva, nama poslovnjacima
0913134114 ili 0959090122
Danas je postavljen cijenik za one koji produžuju ugovor i uzimaju uređaj... http://www.tele2.hr/rates/mobile/res...al/produzenje/
Cijene su ludnica, bas razmisljam o k800, da li je to samo za one koji su vec uzeli mobitel pa im istice ugovor ili i za one koji imaju "običnu" pretplatu?
Nisam nasao nist o tome na njihovom sajtu.
Na vrhu piše
Mobilni telefoni
Ponuda uz produženje pretplate
a neki traže sitna slova![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Opet je nejasno. U oba slučaja se produžava pretplata. Ako produžuješ ugovor koji ti je istekao i kad produžuješ pretplatu koju trenutno imaš ali nisi vezan ugovorom. Jer ako se odnosi na ove druge, onda svako može sad uzet pretplatu i doć sutradan i reći da je hoće produžiti. Čemu onda ona prvotna cijena?
Bokte, 6233, N72, E50 - sve u krugu od soma kuna!
Ovakve povoljne ponude nema ni na crno. Bravo Tele!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ak netko kupi kaj, nek javi dal je kodirano, jer meni ugovor istjece za 2 mjeseca cini mi se, a interesira me N72 i Z3! Hvala
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks