inače, mislim da je ovaj benq siemens c81 najsvježiji model ikad na hr tržištu, tj. prošlo je najkraće vrijeme od njegove pojave do mogućnosti nabave kod nas.
kaj se sve dobi u paketu SE Z530i ? Brijem da ću si kupiti..
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
inače, mislim da je ovaj benq siemens c81 najsvježiji model ikad na hr tržištu, tj. prošlo je najkraće vrijeme od njegove pojave do mogućnosti nabave kod nas.
Izvorno postao jay
da to sam i ja htio reći, baš si mi "uzeo riječ iz usta"
Nadam se da će se takva praksa nastaviti i dalje, ne samo kod Tele2
stvarno dobra ponuda,a i postena.dva moba za 895kn.
slušalice, punjač, mobitel i CD.Izvorno postao blozer
BTW tele2 ima samo sivu varijantu tog modela, ako nekoga zanima
Jel znaš možda kakve slušalice..Stereo ili handsfree?
nego jel ima tu negdje blizu mene neki tele2 dučan ... Ja sam na Borongaju
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Mah...ova ponuda je jadna, još uvijek. Dok god im je Samsung najbolji mobitel koji imaju ponudi znaš da im je ponuda jadna![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
I opet, mora se javit neki nezadovoljnik... Možda je tebi jadna ta ponuda, ali je zato vrlo povoljna...
Mojne batje pericuIzvorno postao ttperic
![]()
Bas je kewl ovaj Benq
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Vuk kozu mijenja, ali usranu kvalitetu ne :bunny:Izvorno postao Pharcyde
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Aj dobro. Neću više.
Kupio sam si Z530i .. i mob je zvijer... jedino je zvuk malo slabiji, ali odličan mob..podsječa na walkman seriju.... Kupio sam ga utele2 paketu..Jedina stvar je to kaj se ništ ne dobi s njim..samo punjač i baterija..ali ok..Mobitel je ljep..Sve super.. Može konkurirat puno skupljim modelima.....
Da...jedna od svjetlijih točaka u ponudi. Jako dobar mobitel za tu cijenuIzvorno postao blozer
EDIT: Da se nadodam...Tele 2 me sve više iznenađujeČovječe za 895 kuna dobiješ predobar mobitel C81. Specifikacije nisu nimalo za odbacit, jedino bih pokudio za Siemense već standardan zaslon od 132x176. Ali svaka čast...Motorola V360 killer
![]()
Zadnji uredio T-Maca : 17-06-2006 u 18:12
ipak bez slušalica? šteta ako nisu u paketu, bio bi veliki plus s obzirom da su 130kn.Izvorno postao Inovator
pomalo bezveze što ide na m2 kartice, jer nema ih kod nas, a cijena vanka je 25-30€ za 256MB.Izvorno postao blozer
Ma bit će to...treba samo malo pričekati...pogledaj situaciju sa microSD karticama![]()
Znas koliko se cekalo na transflash kartice? Motorola E398 je bio prvi mob sa podrskom za te kartice na nasem trzistu, a kartice su dosle tek nekih minimalo pola godine kasnije, i naravno bile su skupe ko sam vrag. Tak da ne vjerujem da ce skoro ove doci na nase malo trziste. Iskreno se nadam da grijesim.Izvorno postao ttperic
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
ja se nadam da će uskoro doći kartice.. Jel mob ima "samo" 30MB interne...
Moram napomenuti da može slikati kao k700i znači 1,3Mpx .. a što se tiče video ... on je odličan..imao sam prije ovog mobitela noku 6230 i super je u odnosu na nju..Kada se gleda prek cijelog ekrana na kompu i dalje je dobra kvaliteta..jedina mi je zamijerka što je klimav mali ovaj mehanizam za otvaranje...Softver je ful brz..Nije brandiran..Ima fora programe..Dobar music player..Nešto slično W800 ... jako dobro je premotavanje i playliste..ma fful sam zadovoljan.! :thumb up:
Tj. htio si reci ima vga kameru koja interpolira sliku na 1.3 mpx.Izvorno postao blozer
Da na to sam mislio![]()
Nego jel neko zna di ima za kupiti slušalice za to?
HPM-82 ili Glazbeni kabel MMC-60
I jedno i drugo imas na www.emshop.hr.Izvorno postao blozer
u prijevodu, slika je vga rezoluciji, pa je razvučeIzvorno postao xianfu
www.emshop.hrIzvorno postao blozer
Prijatelju nemoj biti 10kreIzvorno postao rospaya
![]()
Brijem da jos nisi imao prilike koristiti neki Benq pa onda nemoj jeb...![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Bas sam te mislio pitati kaj uzimas nakon sto si nokiu meni zavaljao. Z530i se cini OK mobitel, zakon mi izgleda zaklopljenIzvorno postao blozer
pozdrav
@ Xianfu fala majstore
BenQ? Zapravo sam imao priliku isprobati P50, ali stvar je u tome da to stvarno je BenQ, za razliku od ovih Siemensa sa drukcijim imenima.Izvorno postao Pharcyde
A zate drzim za rijec
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks