Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 172
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao malena01 Pregledaj post
    pa da prvo se najedes pa sve 4 u zrak
    Pogodila si, ali prije zato akcija...
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    iphone 3g+ipod video 30Gb
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....deleted....
    Zadnji uredio ivstojic : 24-03-2007 u 19:46

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    napisao si proteine+l-carnitin!!!-to je dijeta čovječe,di sam ja napisao da je CWG za mršavljenje ,napisao sam da je sranje kao i volum mass85,sve su to sranja...napisao sam u šta sve ide creatin,ja sam ga prvi puta u prvom srednjem uzeo,čovječe pa nije to steroid...nema on uopće frke,teretanica i sve to kaj sam napisao i do ljeta bu taman...

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....deleted....

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ja sam to sve cugao,ali sa nesređenom prehranom-Ništa od svega toga,prehrana je temelja svega-posni sir-dimcek-TUNA-riža-tjestenina itd..bez toga nema niš...možeš piti sve žive suplemente,ali niš+creatin je onak za pred more...a i teretna je g+++ k++++,jer ne odeš li tj. dana ,već gubiš,a kamoli mj. dana,ja nisam bio 4mj. zbog nekakvih okolnosti i pao sam 12kg..treba raditi zgibove,skekove i trenirati neš , a ne utege dizati samo-oni su super dodatak uz aktivno bavljenje sportom,ali meni sami po sebi nemaju svrhe..

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E imam isti problem sa kilazom, nikako da je dobijem. Jednostavno imam brz metabolizam. Prije par tjedana sam poceo sa malo drugacijim nacinom prehrane nego inace i izgleda da mi dobro ide, u tih par tjedana sam dodao 4 kile(prije sam imao 66) misica. Znaci sto radim; Imam 3 obroka sa maksimalnim prezderavanjem(prvi tjedan je tesko jesti vise nego sto si inace jeo, ali kasnije izgleda da ti to postaje normalno), izmedju svakog obroka pijem dva tekuca obroka od dukata, spavam najmanje 8 sati(to mi je bilo najteze postici) i svakodnevni trening sa utezima(5x5, znam da je vise za snagu, ali dobro ide i za rast misica).

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....deleted....

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajme što ste dosadni...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    Aktivno bavljenje nekim sportom...i naravno trčanje.,trčanje i samo trčanje.
    hehehe...dobra...
    Inače isto se ne prima ali sam po prirodi kako bi rekli sportiva. Nakon zime sam u komi sa kondicijom, pa krenem nogomet, bicikl i sranja, dođem u formu brzo (tjedan dana) i izgubim 2-3 kile i tu ostanem ždereći naravno...

Da ne govorim ako ne jedem (na maturalcu srednje ak sam u 5 dana pojeo 3 obroka i izgubio sam 6 kila... ) To je bio dno dna... A moralo se slavit ko će jest
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da ja napišem jednu pametnu.... Dokazano je da se uz korištenje proteinskih napitaka uz teretanu i vježbanje jako razvija mišićna masa ( pazite, ne govorim o steroidima, nego o proteinima koji su prirodan proizvod). No ako konzumirate proteine bez vježbanja, duplo brže dobivate na kilaži da se kak ne možete udebljati.
    1.Ujutro obilno doručkovati, puno kruha, neki čokoladni namaz ili neka marmelada
    2.Ručak - puno žitarica, (puno bjelančevina jer one u kombinaciji sa proteinima jako debljaju), riža, tjestenina i dobri komadi mesa (crvenog - svinjetina, govedina ili nešto treće)
    3. uzeti proteinski napitak po preporučenoj količini ( uvijek uzmeš malo više jer i dupla doza ne bi štetila, ali nećemo cijepidlačit )
    4. malo odmora, pa onda neka užina ( obavezno voće, recimo naranča, jabuka i BANANA )
    5. također teška večera, kasno navečer, po mogućnosti prije spavanja.
    6.Razno

Jedna stvar. Mijenjaj svaki dan vrstu jela, ali se obavezno drži svaki dan ovih točki i vidjet ćeš da ćeš u mjesec dana dobiti najmanje 4 kile (ako ne dobiješ, imaš gajbu od mene)

Bitno ti je da mjenjaš hranu jer će ti metabolizam otići kvragu!

A za proteine odi u najbližu teretanu, izdvoji 300 kuna za malo bolje proteine i uzmi za početak dozu za mjesec dana.

I to ti je to.

Sretno sa debljanjem i dobar tek

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i navečer prije spavanja jednu milku(preporučam i nestle neku a ako se nama para more i jeftinije hahaha) od 300g

Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    udri po špeku i ostalim kolesterolskim namirnicama, pa grah, pa tijesto, pa hrpe mesa. ujutro manje jedi (burek - meso), dobar ručak (2x ćevapi+ kakav zagrebački) ili slično, a navečer između 21 i 02 sata barem 4 puta neki sendvič, špeeeke, kobaase. jedi malo priloga i salata, više mesine. moraš i dosta trošit energiju da te ne sjebe kolesterol ili tlak, al ne tolko da se oznojiš, jer je to znak da si se preforsirao evo, ja idem sad po 3ći obrok od 20 sati.
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ovo ti nevalja jer s ovim puno se oštećuju krvne žile i još ako si pušač.... 35 god i imat ćeš prvi srčani ......... nevalja hranu s puno kolesterola

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao OuttaControl Pregledaj post
    e ovo ti nevalja jer s ovim puno se oštećuju krvne žile i još ako si pušač.... 35 god i imat ćeš prvi srčani ......... nevalja hranu s puno kolesterola
    ha, vidićemo. stvar metabolizma i organizma. moraš org. navikavat na svakakve pizdarije . a za srčani........, sve je to upitno , zašto i zbog čega.
    a di li je sad ELninjo, umjesto da jede, ko zna kaj radi??????????
    Sljaka!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gogs, nemam pojma di si pročitao naprosto ove netočne informacije. Shvaćaš li da su bjelančevine i proteini jedna te ista stvar? Protein kao protein, to je ustvari tvar koja nas gradi (seljački rečeno), nalaze se u hrani, pošto mi vježbači ne možemo dovoljno unijeti hranom, koristimo, tzv. proteinske praške - dakle, dodatke prehrani, nisu to nikakvi čudesni napici od kojih mišići narastu preko noći, a odat ću vam i malu tajnu - to nisu ni AAS. Ako kažeš da je dokazano, daj nam taj dokaz, tj. tu nezavisnu studiju, ako uopće postoji, glupo mi se oslanjat na rekla-kazala... Da ne palamudimo i drobimo bezveze oko dodataka prehrani, stavi si na prvo mjesto PREHRANU, na drugo mjesto PREHRANU i treće PREHRANU! Tek kada ti je prehrana sređena u potpunosti, tad si možeš priuštiti dodatke, preporučujem ti whey protein iliti protein sirutke (postoje različiti načini dobijanja proteina, sada najviše prolaze mješavine izolata, IE, koncentrata mada to nije važno.). Ako imaš financijskih mogućnosti uzmi si od Optimuma ili Cytosport-a, Dymatize-a... Preporučujem Dymatize Elite Whey od pine colade, taj i sam koristim, odličan je. Vidim da ti ekipa koja se kuži u tematiku preporučuje kreatin (to je ustvari aminokiselina), već su ti i prije rekli da navlači vodu u mišiće (to je naravno poželjno), ali tebi potpuno nepotrebno. Ako baš hoćeš i kreatin, preporučujem Labradin monohidrat (mislim da je najskuplji na tržištu, oko 200 kuna pola kile), nisam baš neki veliki podanik etil estera, mada svi kažu da je dosta dobar. Vidim da su ti svašta preporučavali, od wheya, kreatina, bcaa, glutamina. Bilo bi super kada bi si sve to mogao priuštiti, ali ekipa je malo pretjerala, bezveze ti je bacat pare na primjerice bcaa... dovoljan ti je whey, za početak drži se njega a kasnije ćemo vidjeti kako to bude sve napredovalo. To bi bilo to što se tiče dodataka prehrani. Što se tiče same prehrane, neka bude ovako nekako - 5-6 kvalitetnih obroka na dan, znači svaka 3 sata da imaš jedan obrok, probaj po obroku navući barem 20 grama proteina. Evo, dati ću samo jedan primjer za doručak; ujutro je poželjno ubaciti dosta UH-a u sebe, ubaciš jedno 80-100 grama zobenih u mlijeko 0,9%, rokneš mjericu wheya, promješaš i imaš hi-protein meal s time da si unio i dosta UH-a. Kad imaš već takvu genetiku preporučujem ti da se upišeš u teretanu, za početak dosta ti je 3 puta tjedno, pa budeš vidio kako sve to napreduje. Evo, napisao sam malo poduži iscrpni post, ako šta nisam rekao ili sam zaboravio, ispravite me. Ako te bude još šta zanimalo, samo pitaj, mislim da sam dosta toga i preskočio. Ukratko, PREHRANA je NAJVAŽNIJA, onda je sam TRENING pa ODMOR ili sa natpisa na majicama - EAT, TRAIN, SLEEP, REPEAT. Pozdrav! Isprike na tako dugom postu!

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malo si se i ti zeznuo. ide ovako "eat, rest, sleep, repeat".
    Sljaka!

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao AutoXpert Pregledaj post
    "Jedi, odmaraj, spavaj, ponavljaj", hehehe, jesi me nasmijo. Imaš od mene.

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja samo velim da nije zdravo silit organizam da se znoji
    Sljaka!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dijan Pregledaj post
    Gogs, nemam pojma di si pročitao naprosto ove netočne informacije. Shvaćaš li da su bjelančevine i proteini jedna te ista stvar? Protein kao protein, to je ustvari tvar koja nas gradi (seljački rečeno), nalaze se u hrani, pošto mi vježbači ne možemo dovoljno unijeti hranom, koristimo, tzv. proteinske praške - dakle, dodatke prehrani, nisu to nikakvi čudesni napici od kojih mišići narastu preko noći, a odat ću vam i malu tajnu - to nisu ni AAS. Ako kažeš da je dokazano, daj nam taj dokaz, tj. tu nezavisnu studiju, ako uopće postoji, glupo mi se oslanjat na rekla-kazala... Da ne palamudimo i drobimo bezveze oko dodataka prehrani, stavi si na prvo mjesto PREHRANU, na drugo mjesto PREHRANU i treće PREHRANU! Tek kada ti je prehrana sređena u potpunosti, tad si možeš priuštiti dodatke, preporučujem ti whey protein iliti protein sirutke (postoje različiti načini dobijanja proteina, sada najviše prolaze mješavine izolata, IE, koncentrata mada to nije važno.). Ako imaš financijskih mogućnosti uzmi si od Optimuma ili Cytosport-a, Dymatize-a... Preporučujem Dymatize Elite Whey od pine colade, taj i sam koristim, odličan je. Vidim da ti ekipa koja se kuži u tematiku preporučuje kreatin (to je ustvari aminokiselina), već su ti i prije rekli da navlači vodu u mišiće (to je naravno poželjno), ali tebi potpuno nepotrebno. Ako baš hoćeš i kreatin, preporučujem Labradin monohidrat (mislim da je najskuplji na tržištu, oko 200 kuna pola kile), nisam baš neki veliki podanik etil estera, mada svi kažu da je dosta dobar. Vidim da su ti svašta preporučavali, od wheya, kreatina, bcaa, glutamina. Bilo bi super kada bi si sve to mogao priuštiti, ali ekipa je malo pretjerala, bezveze ti je bacat pare na primjerice bcaa... dovoljan ti je whey, za početak drži se njega a kasnije ćemo vidjeti kako to bude sve napredovalo. To bi bilo to što se tiče dodataka prehrani. Što se tiče same prehrane, neka bude ovako nekako - 5-6 kvalitetnih obroka na dan, znači svaka 3 sata da imaš jedan obrok, probaj po obroku navući barem 20 grama proteina. Evo, dati ću samo jedan primjer za doručak; ujutro je poželjno ubaciti dosta UH-a u sebe, ubaciš jedno 80-100 grama zobenih u mlijeko 0,9%, rokneš mjericu wheya, promješaš i imaš hi-protein meal s time da si unio i dosta UH-a. Kad imaš već takvu genetiku preporučujem ti da se upišeš u teretanu, za početak dosta ti je 3 puta tjedno, pa budeš vidio kako sve to napreduje. Evo, napisao sam malo poduži iscrpni post, ako šta nisam rekao ili sam zaboravio, ispravite me. Ako te bude još šta zanimalo, samo pitaj, mislim da sam dosta toga i preskočio. Ukratko, PREHRANA je NAJVAŽNIJA, onda je sam TRENING pa ODMOR ili sa natpisa na majicama - EAT, TRAIN, SLEEP, REPEAT. Pozdrav! Isprike na tako dugom postu!
    koliko ja znam da u proteinskim napicima nema samo bjelančevina (ili proteina) nego i drugih tvari koji pripomažu u povećanju mišićne mase. De mi reci onda zašto bilderi širom svijeta koriste proteine da se razviju? iz jednog jedinog razloga što preko njih unose mnogo više bjelančevina i ostalog nego u normalnoj prehrani. S time da ako redovito treniraš, ojačavaš, a ako ne, onda ti ništa ne "sagorijeva" i samim time se debljaš. X primjera sam vidio uživo, a i u puno zdravstvenih članaka je pisano da se dešava točno to šta sam ja napisao.

A korištenje proteina bez dobre prehrane nema smisla. I nitko nije rekao da je to svemogući napitak ili nešto, ali se moraš nekih stvari pridržavat da bi bilo učinka.

No dobro, nećemo se sada pravit pametni, jer očito nas ovdje ima takvih.

Ja sam čovjeku samo htio pomoći kako ja znam, i kako sam ja vidio kako se radi, i koliko ja znam o svemu tome. Svaka čast ako se javi neki doktor i kaže da sam nešto krivo napisao.

Ono gdje si se ti pogubio je točno ovo:
    = Citat = Izvorno postao GoGs
    puno bjelančevina jer one u kombinaciji sa proteinima jako debljaju
    ovdje sam naveo izraz "protein" kao napitak sa dodatnim sastojcima, a ne kao protein = bjelančevina. Nadam se da smo sad načisto

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kad smo kod proteina, mislim da se zna gdje su najjači!!!!
    Sljaka!

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro, onda reci koje su to druge tvari koje pripomažu povećanje mišićne mase - aspartam i ostala sladila...? Nemaš pojma koliko se varaš kad kažeš da korištenje proteinskih prašaka nema smisla bez treniranja. Itekako ima, proteini sirutke djeluju nevjerojatno na imunitet, uvelike čuvaju organizam od bolesti, (ovo mogu i osobno potvrditi, a i nezavisnim studijama ako hoćeš), pogledaj samo na kutiji proteina profil aminokiselina što esencijalnih što neesencijalnih, pa to je najpotpuniji profil ikada u jednoj "namirnici". GoGs, krivo si se izrazio, trebao si reći "proteinski prašak" ili tako nešto. I još nešto - nije se moguće udebljati prevelikim unosom proteina, čovjek po obroku apsorbira maksimum 30-35 grama proteina, a ono šta je višak, organizam izbaci.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci da rezimiramo; jesti 6 puta na dan ZDRAVU HRANU, ici u teretanu 3x tjedno, spavati 8 sati dnevno...? I uz to kupovati te proteine, kretenine (lol), i kakvelisvene suplemente.. koji (kolko sam ja imao za cuti) kostaju i preko 1k kn mjesecno!

Zvuci super ako si sponzorusa kojoj netko daje lovu i nema nikakvih obaveza osim izgledati privlacno!

Pa cime se vi koji to prakticirate bavite da to uopce sve stignete a kamoli platite?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao AutoXpert Pregledaj post
    dodaj još gledanje TV-a i lazanje i imaš Garfieldov način života!
    .
    If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Znaci da rezimiramo; jesti 6 puta na dan ZDRAVU HRANU, ici u teretanu 3x tjedno, spavati 8 sati dnevno...? I uz to kupovati te proteine, kretenine (lol), i kakvelisvene suplemente.. koji (kolko sam ja imao za cuti) kostaju i preko 1k kn mjesecno!

Zvuci super ako si sponzorusa kojoj netko daje lovu i nema nikakvih obaveza osim izgledati privlacno!

Pa cime se vi koji to prakticirate bavite da to uopce sve stignete a kamoli platite?
    Za početak nemoj kupovati nikakve dodatke prehrani, sredi si prehranu, trening i odmor. Ako hoćeš mogu ti izvući primjer prehrane pa da vidiš kako je teško prilagodit se prehrani.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dijan Pregledaj post
    Za početak nemoj kupovati nikakve dodatke prehrani, sredi si prehranu, trening i odmor. Ako hoćeš mogu ti izvući primjer prehrane pa da vidiš kako je teško prilagodit se prehrani.
    Ajd molim te I uklopi ga u studiranje i posao, kad preko dana cesto nemam vremena ni za smazati pizzu

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Kako dobiti posao u VIP-u ili T-mobilu?
    By Šile in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 95
    Posljednji post: 10-11-2009, 00:08
  2. Kako se spojiti na Internet u Hrvatskoj
    By josip_b in forum Mreža
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-06-2006, 19:12
  3. Kako uspjeti...
    By alcatraz in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 24-05-2006, 14:59
  4. siemens cx70-novi soft, patch. KAKO????
    By viking in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 03-03-2006, 20:13
  5. Odgovora: 2
    Posljednji post: 22-09-2002, 13:07

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove