Grip i dodatnu bateriju možeš kupiti kod zastupnika, Fototeh. www.fototeh.hr
Grip je nešto ispod 1000 kn, čini mi se.
Da pitam ovdje, naime može mi itko reći gdje mogu kupiti MB-D80 battery grip za D80?
E da.
Kaj znači ono "electronic range finder" ili tak nešto. Naime radi se o tome kada se stavi na fotić objektiv koji na sebi nema procesor(stari objektivi bez autofokusa)
Grip i dodatnu bateriju možeš kupiti kod zastupnika, Fototeh. www.fototeh.hr
Grip je nešto ispod 1000 kn, čini mi se.
Zadnji uredio whiteboy : 21-03-2007 u 21:34
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Dobro vece !!!
Planiram kupiti Nikon D80,pa me zanima dali uz njega mogu koristiti moje stare objektive koje sam koristio uz Nikon F60 ?????
Unaprijed se zahvaljujem !!!!
Pitanje je preopcenito.
Bilo bi korisno kada bi naveo o kojim se modelima objektiva radi (dakle, tocan puni naziv objektiva koje posjedujes). Tada bi odgovor mogao biti konkretniji.
Sto se modela Nikon D80 tice, podrzava gotovo sve Nikkor objektive (ako uopce govorimo o Nikkor objektivima) i to:
1. Puna funkcionalnost sa svim DX Nikkor objektivima.
2. Puna funkcionalnost sa svin G i D-AF Nikkor objektivima.
3. Puna funkcionalnost sa Nikkor micro objektivima (f2.8D, 85).
4. Funkcionalan sa svim ostalim Nikkor AF objektivima, izuzev funkcija 3D color matrix metering i iTTL (neki modeli F3AF su iznimka jer ne podrzavaju i jos poneke opcije).
5. Funkcionalan sa AI-P Nikkor objektivima, izuzev funkcija 3D color matrix metering, iTTL i autofocus (AF)
6. Svi Nikkor objektivi bez CPU - a (dakle oni poprilicno stari) podrzani su sto se mounta tice, ali rade samo u full manual modu (A sustavi mrtvi).
7. Nefunkcionalan (dakle ne radi) sa Nikkor IX objektivima (postoje konverzijski prstenovi koji prilagodjavaju mount cak i za ovaj tip objektiva.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks