I kad ćemo se okupljati?
lili, malo kasniš
Balkanas - treba odredit dan, mjesto i vrijeme, inače niš od toga...![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Srijeda (21.3.2007) u 20h![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa kud baš u srijeduJel može neki petak ili sl?
ja polažem u srijedu ujutro...
ide vert?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja bi mogla navratit i u srijedu....
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Dežuran danas, dežuran u srijedu.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Srijeda ni meni nikako ne odgovara...
Možda idući ponedjeljak oko 19:30-20 ?![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja ne mogu ujutro... a navečer to mi je taman poslije faxa...
Ja bi mogo u utorak ali poslije 21...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bash zakaj mora bit tak rano... Bolje da pocnemo ranije pit.. hehehe... I ja mogu sljedeci utorak
EDIT: a da se nadjemo na kavici na spici![]()
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Ja u srijedu (iliti sutra) branim diplomski, tak da za navečer već imam dogovorenu veselicu (računam na to da ću obraniti)...odgovarao bi mi četvrtak, petak ili nedjelja...
Bom Chicka WahWah
A kaj vikend više ne postoji... tak da nikom nije greda...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja sam za vikend (petak, sub, ned) u Pazinu :-) Tako da mi ne odgovara. A i ovaj datum tj. dan sam vise stavio iz zaje*ancije, da vidim kakve ce ekipa obaveze ovaj put izmislit![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
A da lijepo odredite sljedeci petak ili subotu i ko moze doc moze, ko ne, ne moze. Ima dosta vremena do tad da oni koji zele doc ne rade druge planove.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
ajde onda sljedeci petak isto vrijeme mjesto
(ne znam ni o kojem mjestu se opce govorilo)
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Mislim da se nije o mjestu govorilo![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Evo pošto nitko nije lupio nikakav točan datum za skup...
Može li ovako:
Subota 24.03. u 20:00h ''Macao'' na Jarunu
eto prijedlog...pa tko može neka se izjasni da ne bi bilo džabe ste došli
Ja sumnjam da ću moć... možda kasnije...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a šta se radi na tim okupljanjima?
mene ovog puta nema, posao zove.....![]()
![]()
Šta se radi? Pa orgija se, opija, svi sa svima i to tako... uobičajeni dan, kao i svaki drugi...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Zero, pa nemre bit okupljanje ak tebe nema.. Mislim stvarno... mislim da bi se svi skup trebali prilaogiditi Zerou...
a na tim okupljanjima kolko sam ja vidio.. tebi Ico prolije pivu, a onda ostanemo dok nas ne istjeraju van...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Bookmarks