tebe onda do 20 nema.biseru.meni vlak pobjegao,al ti si bome te stvari mngao ranije obavit![]()
tebe onda do 20 nema.biseru.meni vlak pobjegao,al ti si bome te stvari mngao ranije obavit![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja ne kasnim, ali ne znam skoro nikog pa čekam pred ulazom. Ne da mi se ispitivati ljude tamo![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ona kad prođeš Zagrepčanku.
Mislim da je to i ime stanice.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
mi smo skroz iza,na terasi
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja sam skroz dolje,na karti...
@ luna: Morat cu jos koju godinu šuljat ovog megančeta jbg...![]()
***** ti ja tramvaj xD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Samo se vi zabavljajteja updateam iPod, razbijam dosadu..
![]()
One day, sky went blue...
bilo baš ok...
malo ali probrano društvo...
jedino kaj me zanima, tko me se to s foruma boji i pita tetu lunu hoću li ih ja tući na meetu?
nek se javi...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ko plaća pivkana u petak? Da čujem...![]()
Luna
ko jos??
Kad u petak?
Planiro sam u petak ić van Zagreba za vikend. Razmišljam si da to potpuno odgodim i dođem
kad?![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
popodne/predvecer.
ovisi o smucu, kad ce stic u zege iz slavonije.
koji petak??
U koliko sati?
Gdje??
Možda bi i ja svratio na pivu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I ja bih možda došao tako da čekam odgovor vezan za mjesto i vrijeme :-)
Bom Chicka WahWah
Sljedeći petak, 10.12.
Vrijeme: vjerojatno navečer-19-20-21h. Pošto je Smuch u petak u Zagrebu onda mu navečer paše vjerojatno ili stiže tad tek u Zagreb, no svejedno
Lokacija: pretpostavljam Medo na Savskoj zbog prostora za pušenje
luna, zadužit ću tebe da mi javiš vrijeme...
radim u petak, ali bi rado došao ako je moguće...
stoga, teta luna, znaš što ti je činiti...
i dužna si pivu jer nema odgovora na poruku...![]()
Yager mi čita misli.
U petak imam vlak u 14:40 i u 18:00 sam u ZG.
Sta me frend pokupi i smjesti u stan,vjerujem da je 20:00 izvedivo da se nađemo kod međeda.![]()
nađite se na trgu !!! otvorili su na početku gajeve drvenu kućicu- rakijarnicuuu!! :-)
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bum i ja onda...![]()
Bookmarks