LoioOoLIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
LoioOoLIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ej AndreJaIzvorno postao andrea
sve najbolje na porodu, sam se opusti
..btw nazovi dete Viiiijeko
![]()
Ej andrea, baš lijepo da si se malo javila! Već smo se pitali kaj je s tobom i loptom...
Daj sliku!
Kak bu se na kraju dete zvalo?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mile kitic
pozdrav andrea!!!
...pa di si, Anderice...imam i ja kod kuće trudnicu, snaja trudna - za manje od mjesec joj je termin - a ja onda striko Em...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nek' se dijete zove kao ja... (bolje ne: "krele" i nije baš neko popularno ime danas...)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Jednom su NeReDu dečki u smjeni (on je nadzornik na mješalicama) bacili 3 lopate vapna u usta jer su mu od trbuščića mislili da je mješalica![]()
sad je negdje rodila andreica,nadam se da ce stavit bebu da je vidimo![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Di ce ju stavit??? u birtiju na bacvu vina ili na sanduk s Radenskom pretpostavljam s obzirom na naslov ove teme u kojoj ste poceli oftopicarit.
dobar grah daleko se čuje
kad je onda sastanak ,sad bi mogla doci
nigdje nered![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
EDIT:Whiteboy izbriso post
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
paracetamol rastopi u rakiji, dodaj nasjeckanog češnjaka, iscjedi limun, i namoći peršina,.....primi se za ljevi nožni palac i popij na ex, poslije napravi 20 sklekova i pod mlaki tuš.......pa se vidimo u subotu na sastanku .. hehIzvorno postao whiteboy
![]()
ja njet...idem malo van![]()
Pa naravno da se nećemo naći u mojoj kući. I ja sam mislio van![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
a ja se dogovorila s frendicom,ako cete biti oko roka javite se da vas pocastim![]()
Ma nema veze. Ionak nece nitko. Uzivajte veceras.
I ekipa kad budemo opet...
Meni dosadno. Imam jedan rok za odgovaranje.
Ja mogu skoro pa kadgod. Istina, imam (opet) radnu subotu, tak da ubijanje u petak nije neka varijanta, a idući tjedan sam popodne, dakle unavailable do nekih 22 - 22:30. Ali poslije toga može, naravno. Ili kad prođu rokovi. Ili oboje. Ili whatever![]()
ajmo ovu sub van nekam na tamburase![]()
a kaj ti na tom pravu ne moras polagat ispite?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks