Tako je, opticki zum ima samo n93 i njena ver n93i,
ali svidja mi se ova n95 skros.., cjena ce biti opaka![]()
nema optical zoom,vecina je recenzija to potvrdila.
Tako je, opticki zum ima samo n93 i njena ver n93i,
ali svidja mi se ova n95 skros.., cjena ce biti opaka![]()
samo se treba strpiti do 5mj
a znam, samo kad se nesto iscekuje to traje 100 godina. Pitao sam u mobisu za cijenu i nista ne odgovaraju samo da izlazi u 5 mj.
evo ljudi pogledajte sljedeći link pa javite
http://www.oglasnik.hr/trazi/mobitel...azi=Pretra%BEi
takva je trenutno cijena jer mobitel trenutno nije dostupan u trgovinama
a kaj se već vani prodaje ?
jos nije u prodaji.
Opak mob. Samo mi se čini da ga ne bum kupio.
Znate zbog čega. BL-5C
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
a tko zna do 5 mj sta ce se kupiti. to nikada neznas. koliko se puta desi da se u zadnji tren predomislis
Pa kolko sam ja vidio na gsm areni piše da ima BL-5F od 950 mAh a ne BL-5C. Ali također definitivno mislim da je to preslaba baterija za takav dobar i skup mobač, pa ta kamera od 5.0 mpx, WLAN i GPS itd troše puno bateriju.
Ja da mogu definitivno bi si ga kupio ali mi je to stvarno velik novac za mobitel.
ja isto mislim da je to dosta novca za mobitel. ali danas je kod nas vrijeme gdje ti se kroz sat, mobite, auto gleda na status. tako po meni taj mob nije za svakoga.
Taj mob bi trebao imati bateriju od (barem) 1500mAh.
N95 je po mom sudu možda nejljepši Symbian kojeg je Nokia do sada izbacila. Jednostavno nešto lijepo.
Ali, ako ste čitali onaj review od Apocalipsa-8 sati. Da je i duplo više (16 sati) opet premalo.
Taj mob bi trebalo stalno imati priklučenim na punjač, pa napraviti i mobilni zid i nositi ga sa sobom.![]()
U Mobisu!
Da ali gle...Ako je mobitel savrsen...Onda kupis jos jednu bateriju i onda je on BOGGG
A, ne znam ni sam više...
S jedne strane bih htio vidjeti to "čudo" koje će biti opremljeno svim funkcijama i vjerojatno biti broj jedan malo duže vrijeme.
Ali, s druge strane Nokia opet od nas korisnika želi učiniti budale, pa se inatim.
U Mobisu!
ali treba gledati da taj mob nije napravljen da se stalno visi na njemu. to je za poslovne korisnike dok su u pokretu. oni se sigurno ne zajebavaju na internetu
Sta vec se prodaje u oglasniku uz onu `malu` cjenicu a jos nije ni izasao?
Mora da dileri pripremaju teren...
probaj ih nazvati.nijedan se nece javiti.
ja zvao neki dan
lik se javio,cijena je bila 1200 eura
1200 eurica.., ma sta je to za nas.., sitnica,
sto drugo reci nego![]()
Zadnji uredio mklobu43 : 18-03-2007 u 01:52
netreba znaciti. u engleskoj se moze kupiti. a znam da je od brata prijatelj sebi taj mobitel uzeo 800 eura je dao za njega
Osobno ne bih nikad za mobitel dala vise od 500 eura, pa da je ne znam kakav. N95 mi se bolesno svidja, ali mislim da su sve ove cijene prevelike. Treba fino pricekati da to padne na neku razumnu vrijednost. A o mobisu uopce ne zelim razmisljati, brijem da ce nas tako oderat....
....Tab Maniac.....
Bookmarks