Karte za Hrvastku još nisu dostupne, ali će uskoro biti. Dok dođe mob u prodaju, trebale bi biti.
Karte za Hrvastku još nisu dostupne, ali će uskoro biti. Dok dođe mob u prodaju, trebale bi biti.
739 e
gledaj bolje
buraz je uzeo cijena 1200 eura![]()
kad je dobijem na korištenje za jedno tjedan dana obećavam revju
iPhone je tu....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Gdje je se može nabaviti?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
danas sam ga uzeo, ...malo me zbunio ovaj gps, ...radi-ne radi...inace, odlican mob.
vjerojatno je vec ima po oglasnicima,a evo i review:
http://www.mobile-review.com/review/...music-en.shtml
Zadnji uredio Vepar : 08-04-2007 u 10:02
ma n95 je zvjer, i jako mi s sviđa, ali minimalno pola godine je se ne isplati kupovati dok se malo ne stabiliziraju cijene...
kad na crno bude oko 3000kn onda se moze
razmisljati, a za to ce trebati 7-8 mjeseci.
Jučer mi ga donio zec. Ono malo što sam prčkao po njemu i mogu reći da sam jako zadovoljan. Najviše sam se bojao kliznog mehanizma no to radi savršeno u oba smijera.Kad ga otvorite nema klimanja.Ekran je fantastičan, imao sam sve vrste mobitela alio ovaj ekran je daleko najbolji.Napravio sam par fotki i par videa i samo mogu reći savršeno.Fotografije su jako kvalitetne a video me totalno iznenadio. Toliko je kvalitetan da stvarno imate osjećaj da je dvd kvalitete. Za gps je potrebno skinuti kartu Hrvatske pomoću Nokia maploadera i nije istina da ne postoji za Hrvatsku. Dapače hrvatska karta ima 150MB dok recimo Austrija 46, Češka 35, Slovenija 6,5 itd. Pronašao sam i najmanje selo u Hrvatskoj.Na otvorenom je potrebno oko 1.5 min. da uhvati gps signal što je zadovoljavajuće. Prilikom skidanja karte pripremite se na nekih 6-7 sati čekanja jer ide jako sporo. Što se tiče gps-a sve karte možete koristiti besplatno, a to znači da u svakom trenutku možete vidjeti svoju poziciju, izračunat će vam rutu od jednog mjesta do drugog no ako želite da vas glasovno navodi od kuće do kuće to morate platiti.Ostale navigacije kao tomtom ili route66 za sada nemožete koristiti jer one koriste vanjski gps.tolikoo gps-u. Tv-out je savršeno riješen jer putem njega možete pregledavati slike, video, igrati igrice i najvažnije surfati internetom preko cijelog ekrana.Toliko za sada jer se žurim.
dobar ti je zeko![]()
sad mozemo iz prve ruke saznat kaj je s baterijom? kak dugo traje?
vec treci koji se javio da ima mobite,dajte slike neke samog mobitela i kamere..bilo sta nestrpljivi smo
Fakat, dobar ti je neki zeko...:-)
BTW, kad budes slobodan, hocemo primjere slika + malo detaljniji review...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nešto ga je pregazilo ili je pao sa jako velike visine (above 4 metra)...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
kad sam vidio ove slike srce me zabolilo,koji idiot to moze napravit sa mobom???
onaj koji ima viska love j... mu se za sve!!
LOL bar vidimo da je klizni mehanizam dobro napravljen.
Inače, koliko fakat baterija drži? Može li od ujutro oko 8h do poslijepodne? Uz nekakvo srednje korištenje?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
nije moj
nasao na netu...no u svakom slucaju djeluje mi vrlo krhko i taj klizni mehanizam mi se cini u nokia stilu...vrlo lose....
vidio sam i rastavljenu i djeluje grozno..mislim klizni mehanizam!
malo off....imao sam priliku raditi sa E65 (novom, iz kutije izvadjena) i ima dosta klimanja...slider nije bas najbolje napravljen...osim toga tastatura je ravna i ima vrlo mali hod, tako da nema onog pravog osjecaja kod tipkanja. Puno bolje je napravljena 6300!
Nokia slajdere treba izbjegavati u sirokom luku !
RoBee
za n95 sto se tice slidera necu nis govorit jer tek kad ju budem imao u rukama mogu dat svoje misljenje,ali po uzoru na prijasnje slidere malo sam skeptičan.
Bookmarks