Ne bih se baš složio da s Eserijom ne moraš misliti na punjenje. Moja E70 je među nekih 5 Nokija koje imaju jaču bateriju, ali traje 1,5 dana s time da sam u zadnje vrijeme prestao slušati Player i slati SMS, kako bih tobože produljio stand-by.
Ne bih se baš složio da s Eserijom ne moraš misliti na punjenje. Moja E70 je među nekih 5 Nokija koje imaju jaču bateriju, ali traje 1,5 dana s time da sam u zadnje vrijeme prestao slušati Player i slati SMS, kako bih tobože produljio stand-by.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ma gle te.Kada vec dajete vec te silne pare za taj mob...Onda se kao pravis da ti je tesko izdovijit 200kn za bateriju...lol?
A čuj, ali nije toliki prioritet kao kod drugih Symbiana...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
kad izlazi n95 i koliko će koštati kod nas na crno
Punooo.......više nego jedna krava ..........:throw:
evo nasla ovo na netu:
krajem mjeseca bi trebala izaci i cifra je nekih 950 eurica.
jos samo trebam opljackat neku mjenjacnicu...![]()
http://www.recisvima.com/shop/catalo...3%26cid%3D8%26
....Tab Maniac.....
precijenjeno je to.. nokia je opcenito precijenjena, da se zove SE ili Motorola kostao bi upola manje.. za te pare se kupi odlican digi fotic, odlicna kamera i odlican mob
Hebga to je nokia...Ali ti su mobovi od prave kvalitete
a cuj recimo meni je ljepsi samsung f700, ali posto nema wifi onda radije uzmem n95. Ako slucajno ubace (naknadno) u f700 wifi odma ga uzimam. a do tada cemo valjda imati n95.
SAmo sto je problem sto se cijene tice. Jer na nekim stranicama se pise da ce cijena biti oko 500-650 eura. a negdje od 900-1000. Sada kome vjerovati.
Treba pricekati pa vidjeti. I mislim da nece biti skuplji od 650eura jer se uvijek nabija cijena kada mobitel nije na trzistu.
Mislim sada razgovaramo o cjeni u dučanu.
Gledaj malo realnije jer ako je u mobisu N93 6.499 kn a Nokia N95(kolko ja znam nema jedino optički zum, ispravite me ako griješim) je bolja od N93 onda mu cjena može biti bez problema preko 7.000 kn. Gle mobis ima monopol za balkan kad pogledaš jer je glavni ovlašteni distributer za HR, BIH i SICG.
Po mojoj procjeni bi N95 nakon par mjeseci mogo biti oko 700e na crnjaka.
ja sam citao na nekom forumu da ima 3x opticki zum, ali ne mogu garantirati jer nisam provjeravao. A sada neznam jeli se taj mobitel isplati kupovati na crno jer sta ako ti neki dio ode ( skuplji) pa trebas ti to platiti kod njih kada nemas garanciju. a sigurno ze onda oderu
nema optical zoom,vecina je recenzija to potvrdila.
Tako je, opticki zum ima samo n93 i njena ver n93i,
ali svidja mi se ova n95 skros.., cjena ce biti opaka![]()
samo se treba strpiti do 5mj
a znam, samo kad se nesto iscekuje to traje 100 godina. Pitao sam u mobisu za cijenu i nista ne odgovaraju samo da izlazi u 5 mj.
evo ljudi pogledajte sljedeći link pa javite
http://www.oglasnik.hr/trazi/mobitel...azi=Pretra%BEi
takva je trenutno cijena jer mobitel trenutno nije dostupan u trgovinama
a kaj se već vani prodaje ?
jos nije u prodaji.
Opak mob. Samo mi se čini da ga ne bum kupio.
Znate zbog čega. BL-5C
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pa kolko sam ja vidio na gsm areni piše da ima BL-5F od 950 mAh a ne BL-5C. Ali također definitivno mislim da je to preslaba baterija za takav dobar i skup mobač, pa ta kamera od 5.0 mpx, WLAN i GPS itd troše puno bateriju.
Ja da mogu definitivno bi si ga kupio ali mi je to stvarno velik novac za mobitel.
a tko zna do 5 mj sta ce se kupiti. to nikada neznas. koliko se puta desi da se u zadnji tren predomislis
Bookmarks