Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 107
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE k800i + 1gb
    Operater
    tomato
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zeee Pregledaj post
    Gdje nabaviti stereo slušalice za v360 ?? RAM3 je danas prodao zadnje i ne znaju kad će dobiti opet..... Jel nekome poznato gdje se može naći tako što ??
    imate u osijeku u emezzeti usb slusalice: 30 kn
    Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Nokia X6 16GB
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj prijatelj si je kupio onaj mobitel Vodafone 710 u Vip-u i uz njega dobio originalne stereo sluške koje imaju 2.5 konektor i probao ih je spojiti na starinu V360v i radile su. Sad ja ne znam jel ima tih slušalica za kupiti i jel to sigurno radi.

VeteranVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6650 fold
    Operater
    Tmobile
    Godina
    42
    Bodovi
    11.968
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.968, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Rebbit Pregledaj post
    imate u osijeku u emezzeti usb slusalice: 30 kn
    kupio ja slušalice...i tihe su,jako tihe...kontam da nemaju pojačalo u sebi.ali inače rade stereo,čak i nisu toliko loše.
    e sad..jel ima netko možda šemu od čega bi se to pojačalo sastojalo?ima ona kockica gdje je mikrofon,pa bi se možda elementi za pojačalo mogli ubacit....

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6650 fold
    Operater
    Tmobile
    Godina
    42
    Bodovi
    11.968
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baš sam papak....sad sam našao ovo.
    ima koji dobrovoljac da to proba,pa da vidimo jel stvar šljaka?

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Nokia X6 16GB
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tuscan Pregledaj post
    Moj prijatelj si je kupio onaj mobitel Vodafone 710 u Vip-u i uz njega dobio originalne stereo sluške koje imaju 2.5 konektor i probao ih je spojiti na starinu V360v i radile su. Sad ja ne znam jel ima tih slušalica za kupiti i jel to sigurno radi.
    Isprobano!Rade!Samo neznam gdje bi ih bilo za kupiti!!??Frend mi hoće prodati svoje za 150 kn, ali ne znam jel ima di za kupiti novih, ako nema kupujem od frenda.
    Ja sam koji jesam...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pošto ovdje ne mogu ostavljati linkove jer je to reklamiranje, ako ikoga zanima može mi se obratiti na PM. Pronašao sam gdje se mogu nabaviti stereo 2.5 mm slušalice za 30 kuna i kartica od 1 GB za 110 kuna!

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Stereo slušalice za Motorolu v360 - 525. put!

Gore ne može biti - uspio sam toliko vremena i love potrošiti za - ništa. Evo, radi se o tome da sam i ja žrtva koja je kako se čini prisiljena slušati muziku na jednoj *e*e*o* Motorolinoj slušalici, a budite uvjereni, to sigurno neću. I prije 5-6-35 godina Nokia (za ostale nisam siguran) je poklanjala/prodavala stereo slušalice za svoje mobitele, dok Motorola to ni dan danas nema. Zašto?

Prvi pokušaj stereo slušalica je bio kada sam doznao da mi treba "samo" adapter 3.5@2.5 koji košta zajedno uz poštarinu 47.60 kuna iz chipoteke. Računica mi je izgledala ovako nekako: 5 kuna adapter + 20 kuna poštarine = 25 kuna maksimum. No, nije mi ispalo 25 kuna već 47.60. Zašto?

Tada sam kupio obične 3.5 slušalice koje su me koštale dodatnih 40 kuna. I tako, nabijem taj mali adapter u mobitel i onda u adapter 3.5 slušalice. Osim šta je sve bilo jeben* razmrdano, ispadalo sve samo od sebe, nije se držalo u rupi ni q*** - nije se ništa ni čulo!!! Igrajući se malo, skužio sam da treba 3.5 malo izvući iz konektora kako bi dao stereo zvuk. Da, davao je stereo zvuk, tj. čulo se na obe slušalice, ali... ...na jednoj se čuo jači a na drugoj slušalici slabiji zvuk! Poslo sam sve u *.3pm i šiknuo isto tako kroz prozor.

Drugi pokušaj transformiranja je bio kada sam sav sretan u znoju pod temperaturom našao 2.5 stereo slušalice za mp3/mp4 player na internetu za samo 30 kuna! Rekao, OK uzet ću (ionako sam bankortiro). Danas mi stigao paket - 62 kune otkupnine! Moja računica je bila 30 sluške + 20 poštarina = maksimum 50 kuna a ne 62! Već iscrpljeno otvaram slušalice, u nikakvoj nadi ubadam u mobitel, puštam muziku i kad ono... .... samo na right slušalici se čuje muzika! Au, poludio sam, te slušalice su također završile kroz prozor, stvarno mi je već bilo pun... zatim sam probao odsjeći L slušalicu, ogulit izolaciju na R i nekako spojit L na R - bez obzira što sam znao da neću uspit.

Dakle, sve skupa potrošio sam oko 150 kuna + benzin do slovenije - a zašto? - ZA NIŠTA!

Ovime sam samo htio upozoriti one koje se malo manje kuže u takve stvari, dakle ne kupujte NIKAKVE 2.5 mm stereo slušalice i NE kupujte nikakve 3.5@2.5 adaptere i NEMOJTE trošiti dragocijeno vrijeme jer je stvarno težak posao.

A meni preostaje još samo nabaviti miniUSB stereo slušalice koje koštaju cca. 200 kuna i plakati kada budem spušio i tih 200 kuna, a sve nekako sumnjam...

Pozdrav!
    Zadnji uredio dijan : 07-03-2007 u 01:31 Razlog: merged - samo da se zna...

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE k800i + 1gb
    Operater
    tomato
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa gleo ovako... ja sam kupio 3.5@2.5 i ubo u svoje SONY slusalice koje dođu cca oko 80 kn i nijedanput mi se nisu izvadile, napravio sam i ono da sam mal iscupo i imo stereo i dan danas radi i sve je u redu. niti se cupaju niti je zvuk los, stovise jak je kao i na mp3 player (buduci da su sonyeve., kad sam stavio neke kvark ili tako neki shit onda je zvuk bio upola slabiji) i jos se cuje na obje slusalice jednako.

bas me zanima koji to mulac kupuje konektor za 5 kn i plaća poštarinu...

i dijane ovisi odakle si. a mogo si rec i nekom iz splita ili osijeka. nek ti kupi i posalje u obicnom pismu. to bi te izaslo sve skupa 10 kn maxxxxxxxxxxx..

i ja sam naso original motorola usb slusalice za 130 kn u valpovu.
    Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja trenutno imam taj adapter i sve funkcionira al me zivcira sto strsi van iz moba pa sam mislio sve skupa raskomadat i zalemit 2.5 umjesto 3.5... Kakve su to usb slusalice, to provjereno radi na v360?

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6650 fold
    Operater
    Tmobile
    Godina
    42
    Bodovi
    11.968
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Rebbit Pregledaj post
    i ja sam naso original motorola usb slusalice za 130 kn u valpovu.
    di sad u valpovu?jel opet one za v3?jer te neće radit,to sam ti već rekao.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usb sluške rade 1000% jer moj frend i ja pod sat elektrotehnike tako slušamo muziku . dijan je u potpunosti u pravu i ako netko i dalje tvrdi da ima stereo na v360 slušalice s bananom je ću ih kupit da vidim taj stereo.
    |\/|0T0r0La

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Samsung i9000
    Operater
    Vip
    Bodovi
    7.390
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.390, Nivo: 20
    Bodovi: 7.390, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dijan Pregledaj post
    Ovime sam samo htio upozoriti one koje se malo manje kuže u takve stvari, dakle ne kupujte NIKAKVE 2.5 mm stereo slušalice i NE kupujte nikakve 3.5@2.5 adaptere i NEMOJTE trošiti dragocijeno vrijeme jer je stvarno težak posao.
    Kako imam jedan home made adapter (2.5 na 3.5) viska volio bih ti ga pokloniti. Napisi mi adresu na private i poslat cu ti postom.
    Pozdrav

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, ovo sto ja imam (adapter iz chipoteke i obicne sony stereo slusalice) nije stereo! To je mono zvuk na 2 slusalice, isti je u obje-nema stareo efekata.

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    motorola milestone
    Operater
    Vip
    Bodovi
    10.731
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.731, Nivo: 24
    Bodovi: 10.731, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno da je problem "kupiti" gotove 2,5 stereo slusalice jer vecina nema 4 pina i ako ima, raspored pinova je drugaciji, a i kada se nabave i takve sa drugacijim rasporedom pa se prelemi, treba dobro paziti jer neke su zalemite na samo jedan izlaz obadvije slusalice i onda naravno nemaju stereo zvuk.

Nije tako veliki problem kupiti, u trgovini gdje prodaju rabljene mobitele, stereo slusalice od nokije sa 2,5 bananicom. Ionako im stoje u trgovini i nemaju kome prodati, ako kaze da kostaju 40 kn, cijena se lako prepolovi.
    Malo se rastavi onaj dio gdje je mikrofon i sa lemilicom za 5 min imate "svoje" slusalice. Naravno da se mogu na mikrofon nalemiti i neke skupe slusalice i onda stvarno razvaljuju. Ovim ujedno imate i hands-free.
    Ako nevolite lemilicu, sigurno imate nekog frenda koji voli.
    povratak motoroli :)

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    /\/\oto V3x 1GB mSD
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ljudi, pašu originalne motoroline sa bananom. A izgledaju ovako:
    http://www.mikeshardware.com/reviews...dphones_lg.jpg
    Takve su išle u paketu uz E398, E1, MPX200, MPX220, i rade na V360!
    Zadnji uredio HemiCuda : 07-03-2007 u 22:55

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE k800i + 1gb
    Operater
    tomato
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovako... ja ne znam kakvi ste to ljudi da vam bas treba taj masni stereo... sta slusate neku glazbu pa zelite na jednu sluju cut glavni vokal a na druge back vokale... ako svira na obadve slusalice i svira glasno sta je tu bitno... osim ako idete u glazbene skole pa zelite cut kako jedna kolegica svira klavr na jedno uho a druga svira flautu..

ima u valpovu sluje za vecinu motorola sa usbom i setereo su...

imaju original motorola znak i dodju 130 kn... i ako na njima pise da su za v360 onda jesu. ako ne pise onda nedmoj kupit.
    zast upujes ak ne isporbas i ne procitas...

ko pita ne skita. tako ide poslovica..

a kome se ne sviđa nek si kupi mp3 sa 512 mb stavi oko vrata kupi mal bolje slusalice i nek pici glazbu kakvu hoce i imat ce stereo zvuk i sve ostalo. i radio.-... a i mp3 dodje 100kn

pa uzivajte

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam ako se ikome dešavalo, mene zna često zabolit glava ako slušam na samo jednoj slušalici, a osim toga, sram me - nekako je (nemojte ovo krivo shvatiti) seljački. Nije fora u tome da nam netko ide u glazbene škole pa ih moramo slušati, nego sama pretvorba mobitela u mp3 player. Kad već ima mogućnost da bude jako kvalitetan player - zašto to i ne iskoristiti, bolje nositi samo mobitel nego mobitel i player - a i punjenje baterije je puno jednostavnije (kad već spominjemo playere od 100 kuna). Jako efikasno rješenje. Ali još uvijek ne kužim zašto ovi lihvari nisu ubacili u pakete stereo slušalice, malo ih pojačamo preko MotoSounda, slušajući pjesme preko iTunesa imamo stvarno kvalitetnu stvar. Kad sam već dao 1100 kuna za ono ultra-bugovito-smeće od Vodafonovog softa, barem da su ubacili i stereo sluške...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bas ne koristim taj mp3 na mobu i opcenito jer nemam kad slusat uopce ali cinjenica je da sam s k750 dobio stereo slusalice i zvuk je bio daleko kvalitetniji nego sad na v360! Opet, meni to nije uopce vazno ali sve skupa v360 bas nije nesto za muziku...

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE k800i + 1gb
    Operater
    tomato
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slazem se potpuno za slusalice... nokia ih daje vec dugo vremena, a moto skrtari. ja sam kazem da meni sve valja i da mi jje zvuk samo malo slabiji nego na mp3 playeru i jako sam zadovoljan, mob drzim u đepu (nemam pederske uske hlace pa nemam problema sa prostom) i nemam problema sa držanjem moba sa onom bananom u džepu i sve valja. moze se sve kvalitetno iskoristit u tome se slazewm i ja sam to napravio (nekome valja nekome ne) ali ako imate tako jako osjetljive usa pa da bas hocete stereo a onda izmisljajte..

kupite si nokiu 5200 koja ima mp3 i stereo slusalice i slusajte....

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e sad necemo o tome koje je ***** ko ne, ipak ti nosis banane u hlacama!

ima razlike i osjetis to, zato je na ovim slusalicama mono signal ti se dijeli od mona i naravno da je slabiji jer ide na dvije slusalice.

i veci je uzitak ja ipak mislim da se to dosta osjeti.!!!
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh velika je razlika od mona i sterea a pogotovo ako se mono dijeli ne 2 slušalice a to ko meni da te svoje stereo slušalice za 20kn ja ih kupim al ako nisu vraćam slušalice i oću lovu nazad ( to je dobar mobitel ako može bit stereo tj mono se ne dijeli ili barem org 2 mono slušalice jer je ovak loš mob nasuprot drugih )
    |\/|0T0r0La

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fakat ako nema stereo je smece... pa svi mobovi kaj imaju podrsku za slusalice vecinom imaju stereo....
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao danijel_13 Pregledaj post
    fakat ako nema stereo je smece... pa svi mobovi kaj imaju podrsku za slusalice vecinom imaju stereo....
    U potpunosti se slažem. Skoro svaki stariji mobitel ima stereo, a kamoli novi da nemaju. Čudno je to što i nije Motorola ubacila stereo i time su mi potvrdili da su oni baš ti koji su često u zaostatku (bilo sa ovakvim stvarima a o kamerama da ne pričamo). Pričajući s ljudima, nikad nisu zadovoljni svojim Motorolama (naravno, to su obični smrtnici koji ne znaju za fore flashanja i ne vjeruju da se i preko v360 može igra poslati bluetoothom).

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool Pomozite oko lemljenja!

Uspio sam nabaviti 2.5mm konektor sa 4 pina i 3.5mm utor u kojeg utaknem slušalice. Malo sam htio "modificirati" taj adapter, tj. skratiti ga jer mi je bio predugačak, na jedno 10-ak centimetara. Zeznuo sam stvar jer sam skinuo žice sa kontakata utora i napravo slijedeću stvar; odrezao kabel na jedno 10 centimetara počevši od 2.5mm konektora, ogulio izolaciju i sada imam slijedeći problem - dvije su žice u kojima kad ogulimo izolaciju nalaze se po dvije žile, dakle sveukupno imamo 4 žile; zelena + obična (bakrena) i plava + obična ( bakrena). Na 3.5mm utoru su 3 konektora na koja treba zalemiti te 4 žile - opisati ću ih na primitivan način (na drugačiji ne znam : ) ). Tri konektora; jedan najduži, dva su kratka, iste veličine s time da je jedan s rupom i na vrhu zaobljen dok drugi to nema! Daklem, kako te 4 žile iz 2.5mm konektora zalemiti na 3 konektora 3.5mm utora? Da pojednostavnim što je više moguće, pokušao sam predočiti sliku u paintu, ispod se nalazi link. Hvala puno!!!

http://img442.imageshack.us/my.php?i...01hireslr0.gif

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vrlo jednostavno moraš dvije nule spojit zajedno i te dvije ko jednu zalemit na jednu nulu od 3.5mm a ove dvije zasebno na svaki posebno ( ali ovak je najbolje uzmi neke slušalice i u štekaj na 3.5mm i ostavi ga otvorenog i trebalo bi ovak bit ove dvije bakrene bi trebale bit nula a zelena i plava svaka po jedan kanal ali to sve ovisi o tome kako je zalemljen na 2.5mm pa se malo igraj gdje koja ide)

pazi na to da te žice nemaju još posebno izolaciju tj trebaš na svakoj imat malo lema da bi signal putoval do kraja žice znači ako nemaš lema ne radi
    |\/|0T0r0La

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 15
    Posljednji post: 16-03-2006, 11:19
  2. v360 (SD memory kartica i slučalice)
    By zrino in forum Motorola
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 13-12-2005, 22:54
  3. Pokvarene slušalice
    By .El Nino. in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 25-11-2005, 21:04
  4. Mpx200 stereo slušalice
    By sstrizic in forum Windows Mobile
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 28-10-2005, 03:00
  5. STEREO SLUŠALICE za mpx200
    By klda in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 14-02-2005, 21:57

Bookmarks

Pravila postanja